Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΑ.


                                                ΕΛΛΑΔΑ -  ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΛΙΣΜΑ

             ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ;

Που είναι Ελλάδα, το πύρωμα της καρδιάς σου, του πνεύματος σου, των χεριών σου;

Που είναι Ελλάδα το κάλλος της γης , της θάλασσας, του ουρανού, του ήλιου σου;

Που είναι Ελλάδα η δρόσος του πρωινού , το χρυσό ηλιοβασίλεμα, ο αγέρας σου.

Γιατί  Ελλάδα  άφησες να συλήσουν τους τάφους των πατέρων σου, από τους οποίους ανέβλυζε το πνεύμα σου.

Για μια χούφτα ευρώ, τα πούλησες όλα Ελλάδα και ξέμεινες  δέντρο άρριζο και ξύλο άβλαστο.

Για μια χούφτα ευρώ, πούλησες την ολόλαμπρη, χρυσίζουσα στολή σου, και τώρα γυμνή, πως θα κρύψεις τις ντροπές σου από την ιστορία, εσύ αιώνων μέτρημα του κόσμου ιστορία; ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ;   

 

ΣΕ  ΝΑΡΚΩΣΑΝ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΣΚΟΤΩΣΑΝ  ΕΛΛΑΔΑ.

Με τον Προμηθέα, έδωσες στο κόσμο την φωτιά, και από τότε σε καίνε.

Έδωσες στον κόσμο τον φθόγγο, τους έμαθες γραφή και ανάγνωση, και από τότε σε βρίζουν.

Τους  κατέβασες  από τα δέντρα και τους δίδαξες να κτίζουν σπίτια, και από τότε κατεδαφίζουν τα καλλιμάρμαρα  κτίσματα σου.

Με τον Σόλωνα και τον Λυκούργο τους δίδαξες νόμους, τους οργάνωσες σε κοινωνίες, και από τότε κατεδαφίζουν τις δικές σου πολιτείες.

Τους δίδαξες τις καλές τέχνες, και από τότε κουρσεύουν και λυμαίνονται τους θησαυρούς σου.

Τους δίδαξες πώς να γιατρεύουν της πληγές τους και τις ασθένειες τους, και από τότε σε ποτίζουν δηλητήριο.

Τους δίδαξες  την γεωμετρία, τα μαθηματικά, την φυσική, την χημεία, και από τότε χρησιμοποιούν τις επιστήμες  για να φτιάχνου μηχανήματα και να σκοτώνουν  ανθρώπους.

Τους δίδαξες αστρονομία, και από τότε πασκίζουν να ανέβουν στα άστρα για  να σκοτώσου τον Θεό!!!.

Τους δίδαξες πολεμικές τέχνες για να μπορούν να αμύνονται από τις επιδρομές των βαρβάρων. Έχυσες ποταμούς αίματος, για να υπερασπίσεις την ελευθερία των ανθρώπων, την ελευθερία των Ευρωπαίων από τις επιθέσεις των Ασιατών. Και οι Ευρωπαίοι σε κούρσεψα, λεηλάτησαν τους θησαυρούς σου, και τον πλούτο σου, σε ατίμασαν σε σκότωσαν, σε αποδυνάμωσαν, σε άφησα αβοήθητη όταν ο Μωάμεθ ο 2ος εκπόρθησε, με τα δικά τους όπλα, την Αγία πόλη.

Θεοποίησες το καλό και το κακό, δίδαξες τους ανθρώπους  ότι έχουν  ΘΕΙΟ δικαίωμα  επιλογής και ελευθερίας της  βούλησης τους, και  ταυτόχρονα τους δίδαξες  την αρετή, τις ιδέες, το σεβασμό και τα ανθρώπινα όρια. Δίδαξες ότι κανένας δεν είναι απολύτως ελεύθερος και ότι ο άνθρωπος πρέπει να ενεργεί με σεβασμό στο περιβάλλον του. Από τότε  ο κόσμος θέλει να γίνει Θεός , κύριος της γης και του ουρανού και σκοτώνει τους φορείς των ιδεών, που τους δίδαξαν.

Όταν ωρίμασαν οι καιροί, δίδαξες τους ανθρώπους τον αληθινό Θεό, το ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΤΟ ΦΎΣΕΙ ΑΓΑΘΌ, ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΝΣΟΦΟ, ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ, ΖΩΗ, ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΎΤΗΤΟ, και προετοίμασες τους ανθρώπους να δεχτούν τον Θείο Λόγο.

Με την  γλώσσα και τη φωνή σου, διέδωσες τον ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης  και οι άνθρωποι σταύρωσαν τον Θεάνθρωπο και από τότε σταυρώνουν και την  ΕΛΛΑΔΑ.

Άραγε ήρθε η ώρα που ο Θεός θα αποσύρει τους  Έλληνες ανάμεσο του κόσμου;

Σκότωσαν την Ελλάδα, και τώρα σκάβουν βαθιά την γη για να καταχώσουν στα έγκατα της, ότι μαρτυρά Χριστό και Ελλάδα, Χριστιανισμό και Ελληνισμό. Ναι ποτέ άλλοτε δεν έφτασαν τόσο κοντά στην πραγμάτωση των επιδιώξεων τους και φοβάμαι ότι θα ρίξου τους ανθρώπους  μέσα στην κόλαση, προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Όμως γης χωρίς Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει. Χωρίς Ελλάδα,  χάνονται γλώσσες  και  φθόγγος και  ονόματα πραγμάτων και πράξεων. Ο κόσμος απομένει χωρίς γλώσσα και φως ,και Χάνεται. Ελπίζω και είμαι βέβαιος ότι με Θεία παρέμβαση, ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, η δοκιμασία θα λήξει μέσα στη τρέχουσα δεκαετία.

Και οι Έλληνες, Θα σωθούμε οι Έλληνες;  ΝΑΙ, ΝΑΙ,  ΝΑΙ, η Ελλάδα και θα σωθεί και μέλλει να μεγαλουργήσει. ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ;  Είναι απλό.

ΌΠΟΙΑ  ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ,  ΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΣΚΑΨΟΥΝ, Η ΓΗΣ  ΞΕΡΝΑΕΙ  ΕΛΛΑΔΑ.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: