Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΓΥΠΑ.


            Ο ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ  ΣΕ  ΓΥΠΑ.

Προλεγόμενα:

 Εξελικτική θεωρία ή Δαρβινισμός, θεωρεί ότι ο πίθηκος μέσα από τους αιώνες εξελίχτηκε σε άνθρωπο, ο ίδιος όμως ……παρέμεινε ΠΡΩΤΟΖΩΟ, ΑΝΟΥΣ και ΠΙΘΗΚΟΣ. Στην κατηγορία των υλιστικών θεωρημάτων, υπάρχουν και πολλές άλλες εκδοχές. Η τελευταία εκδοχή που πουλάει, σχετίζεται με εξωγήινα όντα. Πιστεύουν ότι αρχηγός των εξωγήινων είναι ο Χριστός, τον Οποίον  αναμένουν, μαζί με πολυάριθμα στρατεύματα, να επιτεθεί κατά της γης, κατά την λεγόμενη Δευτέρα παρουσία Του, όπως αναγράφεται στα ευαγγέλια.

Για τον λόγο αυτό, και προκειμένου να οργανωθεί  αποτελεσματική άμυνα κατά της αναμενομένης επίθεσης των εξωγήινων, αποφασίστηκε και εφαρμόζεται κατεπειγόντως, σχέδιο εξόντωσης των οπαδών του Χριστού στην γη, με πρώτους τους Ελληνορθόδοξους, και εξαφάνισης από τα δικαστήρια, τα κρατικά κτήρια, τις εκκλησίες κ.λ.π., της εικόνας του Χριστού. Διά του Ισλάμ επιχειρούν την ερήμωση και εξαφάνιση κάθε ίχνους χριστιανικού ναού και των Ελληνικών αρχαιοτήτων, στον χώρο της Μέσης Ανατολής και γενικότερα στο χώρο των χωρών της Μεσογείου. Διά της διέγερσης των φυλετικών παθών, εξοντώνουν λαούς και έθνη, πρώτα στις παραμεσόγειες χώρες.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των υλιστικών θεωρημάτων είναι ο μονοφυσιτισμός. Πιστεύουν ότι η φύση του ανθρώπου είναι μόνο σαρκική,  ταυτίζουν το μυαλό με τον ΝΟΥ,  απορρίπτουν την πνευματική φύση του ανθρώπου και κατά προέκταση  την ύπαρξη της ψυχής και πρεσβεύουν ότι διαχρονικά ο άνθρωπος θα κερδίσει την αθανασία και θα γίνει Θεός.

Η συγκρότηση των Δαρβινιστικών απόψεων σε θεωρήματα, γίνεται μέσα στις αίθουσες των καλύτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του κόσμου. Η ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας κυρίως εκπαίδευσης, έδωσε την ευκαιρία στους διαχειριστές του χρήματος, ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ να προωθήσουν δικά τους άτομα στα πανεπιστήμια, και να προσδώσουν στις  ιδέες τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΕΙΑ.

Με όπλο τις θαυμαστές επινοήσεις και τεχνολογικές εφαρμογές του ανθρώπου        ( όπως θεωρούν) και κυρίως την ικανότητα του ανθρώπου να δεσμεύσει φυσικές δυνάμεις και να τις θέσει στην υπηρεσία του ανθρωπότητας, κατόρθωσαν να πείσουν πολλούς ότι,

1: Αφού ο άνθρωπος είναι μονοφυσίτης, δηλαδή μόνο σάρκα και η ζωή είναι ενσωματωμένη στη σάρκα, συνάγεται ότι με τον θάνατο της σάρκας πεθαίνει και η ζωή, και άρα  τα περί αναστάσεως του Χριστού, είναι απλές φαντασιώσεις των μαθητών του. Βέβαια έχουν σύμμαχο την Διοίκηση της Χριστιανικής εκκλησίας, η οποία αρνούμενη την αίρεση, την αμφισβήτηση, δια της οποίας οι ιδέες περνούν μέσα από το καμίνι της δοκιμασίας, παρέμεινε χωρίς αμυντικά όπλα, έναντι των Δαρβινιστικών ή υλιστικών θεωρημάτων.

2: Ο άνθρωπος είναι δημιουργός. Έπεισαν ότι ο άνθρωπος παράγει ηλεκτρισμό, ηλεκτρόνια, ενέργεια ατομική, θερμική κ.λ.π. ενώ η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος δεσμεύει και δεν παράγει φυσικές δυνάμεις.  

3: Ταυτίζοντας τον ΝΟΥ με το μυαλό, διατείνονται ότι με την συνεχή, ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, ο άνθρωπος σύντομα θα επινοήσει τρόπους δέσμευσης της ζωής, την οποία θεωρούν ενέργεια, και κατά ακολουθία θα μπορέσουν να νικήσουν την διαφθορά του ανθρωπίνου σώματος και να πετύχουν την αθανασία του.

Αυτοί που παράγουν και διακινούν τις απόψεις αυτές, γνωρίζουν, είναι σε θέσει να γνωρίζουν ότι πηγή κάθε δυνάμεως είναι ο ΕΝΑΣ , και ως πηγή έχει την δυνατότητα να καταστρέψει σε κλάσματα χρόνου κάθε ανθρώπινο έργο.

Γνωρίζουν καλύτερα από εμάς, ότι ο άνθρωπος πλάστηκε άνθρωπος, ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΎΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Γνωρίζουν ότι το μυαλό δεν είναι ΝΟΥΣ, ότι ο ΝΟΥΣ είναι πνευματική ουσία και το μυαλό έδρα του ΝΟΥ και όχι ΝΟΥΣ. Γνωρίζουν ότι ο άνθρωπος δεν είναι δημιουργός και ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΝΟΗΣΗ. Πάνω από όλα, ενώ διατείνονται την δήθεν θεοποίηση του ανθρώπου, στην πραγματικότητα όμως μισούν θανάσιμα τον άνθρωπο επειδή διά αυτού ο ενσαρκωθείς Λόγος καταλύει το κράτος τους. Ναι, πίσω από όλα αυτά τα θαυμαστά τεχνολογικά κατασκευάσματα, βρίσκεται η γνώση εκπεσόντων πνευμάτων, οι σκοποί των οποίων γίνονται σήμερα ορατοί.

Ηθελημένα αγνοούν, ότι ο όγκος της νοητής σφαίρας, με ακτίνα μήκους  μια ώρα φωτός  απόσταση από τη γη, είναι 7300 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερος από τον όγκο της γης που τους φιλοξενεί.  Το κοντινότερο αστέρι απέχει από την γη  104 μήνες έτη φωτός. Κατά συνέπεια ο υλικός άνθρωπος είναι απειροστό απειροστού στο κοντινό του περιβάλλον. Η μηδενική αυτή ποσότητα δεν είναι και δεν μπορεί να εξελιχθεί σε θεό.

GLOBAL THINKERS, ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ:

Αλλοίμονο στους ανθρώπους, η ανηθικότητα και η ρυπαρότητα απέκτησε ιδεολογία.

Αλλοίμονο στους ανθρώπους, γιατί οι καιροί ωρίμασαν. Ποτέ άλλοτε οι εχθροί του ανθρώπου δεν έφτασαν τόσο κοντά στην πραγμάτωση των επιδιώξεων τους.

Αλλοίμονο στους Έλληνες και τους Ελληνιστές. Η κοσμοθεωρία της οποίας θεωρούνται φορείς και ο Χριστιανισμός, αποτελούν το  εμπόδιο πραγμάτωσης των επιδιώξεων τους.  Και οι Έλληνες είναι Ελληνορθόδοξοι, δηλαδή το υπέρτατο εμπόδιο διάσωσης του κράτους του   εκπεσόντος αγγέλου.

Παρασυρθήκαμε από την αληθοφάνεια και γίναμε εχθροί του εαυτού μας. Μόνοι μας επιλέξαμε να επιστρέψουμε εκεί που …ΕΙΜΑΣΤΕ, αρνούμενοι την προσφορά της Θείας Χάριτος. Λυπάμαι αφάνταστα που δεν μπορώ να είμαι ευχάριστος. Όμως,  η οικονομική κρίση  που επιφυλάχτηκε  στην Ελλάδα δεν σχεδιάστηκε για να έχει λύση. Σχεδιάστηκε με απώτερο στόχο να οδηγήσει σε αφανισμό το Ελληνικό έθνος. Ναι επιχειρείται γενοκτονία των Ελλήνων. Επί (4) χρόνια γράφουμε για τα αδιέξοδα και τις προθέσεις των G.T , και τα γεγονότα μας δικαίωσαν σε ΟΛΑ. Σήμερα και για κάθε επόμενη ημέρα η οικονομική κατάσταση και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων επιδεινώνεται σημαντικά. Στα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν, αφαιρέθηκε από τους πολίτες το εισόδημα και η απασχόληση. 

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ  ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΚΘΡΕΨΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ.   

Την πόρτα του φρενοκομείου την άνοιξα. Μας σπρώχνουν να εισέλθουμε μέσα. Αν το επιτύχουν τότε θα κλείσουν την πόρτα πίσω μας και εμείς εγκλωβισμένοι μέσα στο φρενοκομείο θα αλληλοεξοντωθούμε.

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝ,

! : Σωφρονιστούμε, παύσουμε να είμαστε οπαδοί, παύσουμε να χαρακτηρίζει ο ένας τον άλλο με τα χειρότερα κοσμητικά επίθετα, αν όλοι ενωθούμε σε μια γροθιά κάτω από ότι μας ενώνει, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

2: Θα χρειαστεί να στήσουμε κοινόβια. Η Ελληνίδα γης μπορεί να μας θρέψει και αν ακόμη την αφήσουμε ακαλλιέργητη. Πίστης στον Θεό, σεβασμός και  αγάπη στον συνάνθρωπο μας είναι προαπαιτούμενα για την επιβίωση μας.

3: Υπομονή, καρτερικότητα και ελπίδα στην Θεία παρέμβαση, είναι  στοιχεία αναγκαία της επιβίωσης μας. Πάνω από όλα να μην επιχειρήσουμε να αποδράσουμε δια αυτοχειριασμού από την ζωή. Οι δραπέτες εξάπαντος συλλαμβάνονται και σε φυλακή υψίστης ασφαλείας κλείνονται.

4: Υπέρτατη η δοκιμασία που έρχεται, ας είμαστε όμως βέβαιοι ότι η διάρκεια της δεν θα υπερβεί τα όρια αντοχής μας και θα λήξει νικηφόρα για τους ΝΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ, μέσα στην τρέχουσα δεκαετία. Παραπλανηθήκαμε, παρασυρθήκαμε από τους global thinkers σε στράτες αδιέξοδες, Μας κλείνουν το δρόμο επιστροφής. Ας μην υποταχθούμε,

1:  στους   πιθηκάνθρωπους που  μετεξελίχτηκαν σε γύπες, έτοιμοι να χορτάσουν με πτώματα ανθρώπων.

2:  Σε εκείνους που μετέτρεψαν την δημοκρατία από ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ των πολιτών,  σε πολίτευμα υποχρέωσης των πολιτών να ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, κάτω από μια διοίκηση και ένα άρχοντα.

3: Σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ΕΛΙΤ του κόσμου και τους υπόλοιπους ανθρώπους, ανθρωποειδή, εις την υπηρεσία της ΕΛΙΤ. Σε αυτούς που εξομοιώνου τους ανθρώπους με ακρίδες, που πρέπει να θανατωθούν γιατί τρώνε, τα σε ανεπάρκεια προϊόντα της μάνας γης, που θεωρούν ιδιοκτησία τους.    

                                
 
Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ:

Η  κοιτίδα των πολιτισμών και των θρησκειών φλέγεται από άκρου σε άκρο.

Στις Μεσογειακές χώρες εντοπίζονται Χριστιανικοί και κυρίως ελληνορθόδοξοι ναοί που μαρτυρούν την έλευση του Θεανθρώπου και διά των οποίων προφητεύεται και  προοιωνίζεται, η μετά δόξης και τιμής και ισχύος και δικαιοσύνης,  Δευτέρα Παρουσία Του στην γη.

Στον Χώρο αυτό εντοπίζονται πληθώρα Ελληνικών αρχαιοτήτων,  μάρτυρες του περάσματος από όλο τον κόσμο του Ελληνικού ανθρωποκεντρικού πολιτισμού, που δίδαξε τους ανθρώπους να είναι άνθρωποι. Που δίδαξε τους ανθρώπους τα όρια των ανθρώπινων δυνατοτήτων με την Σωκρατική ρήση

               ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.

Ναι, αυτός ο γίγαντας του πνεύματος .όλων των εποχών, ψηλάφησε νοητικά το άπειρο του γίγνεσθαι, και την άπειρη σοφία του Δημιουργού, την συνέκρινε με την ανθρώπινη γνώση και ομολόγησε. Γνωρίζω ότι τίποτα δεν γνωρίζουμε.

Και ήρθαν και άλλοι Έλληνες, γίγαντες του πνεύματος και απέδειξαν ότι.

Όλοι οι πεπερασμένοι αριθμοί, συγκρινόμενοι με το άπειρο είναι μεταξύ τους ίσοι και απειροστού μεγέθους. Δηλαδή κάθε ανθρώπινη σοφία, συγκρινόμενη με την Θεία σοφία, είναι απειροστή και μηδενικού μεγέθους.    ( κάθε αριθμός διαιρούμενος δια του απείρου, τείνει προς το ΜΗΔΕΝ. Έτσι αφού τα δεύτερα σκέλη των ισοτήτων είναι ίσα, άρα είναι μεταξύ τους ίσα και τα πρώτα σκέλη τους.)

Όταν οι καιροί ωρίμασαν, αυτοί οι γίγαντες του πνεύματος δίδαξαν τους ανθρώπους ότι το είναι,  το υπάρχω, ο υπέρτατος νους το υπέρτατο ον, είναι ΕΝΑ, απολύτως ελεύθερο και ουσία αγαθό, παντοδύναμο, δίκαιο, πάνσοφο, ζωή, γενόμενοι  έτσι πρόδρομοι του χριστιανισμού.

Αυτές οι αρχαιότητες μαρτυρούν το παρελθόν και προφητεύουν το μέλλον, για αυτό πρέπει να παύσουν να υπάρχουν, και τα κτίσματα, και οι φορείς του πολιτισμού που μαρτυρούν τα κτίσματα.

ΌΜΩΣ , Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΦΥΛΗ ΣΑΝΟΤΖΙΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ. Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΟΝΤΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΨΕΙ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: