Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ


    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑΣ.



            Αν όλα αυτά αληθεύουν, τότε ασφαλώς η Ρωσία, έχει, ή συντομότατα ενεργοποιεί στρατηγικές δυνάμεις, με πρώτο στόχο τις ΗΠΑ.
Όσο για τα περί Γερμανίας, όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο είπαν στους Γερμανούς. Αν γίνετε αφορμή τρίτου παγκοσμίου πολέμου, τότε θα σβήσετε από τον χάρτη.
Αν το ΝΑΤΟ νομίζει ότι θα διεξαγάγει με την Ρωσία μόνο συμβατικό πόλεμο, τότε μετά το τέλος του πολέμου, δεν θα υπάρχει άνθρωπος να τους καταλογίσει την ευθύνη.
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΣΗ.


            ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ:
...ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΑΠΑΝΤΩΝ. ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΈΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ. ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ,.  ΚΑΙ   ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ
ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Μου θυμίσατε το τότε το 1955-1959, που τα κοντοπαντέλονα παιδιά των Γυμνασίων, έδιναν τον δικό τους αγώνα για λευτεριά.
Και τότε υπήρχαν οι υβριστές και απάτριδες, ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ, και τότε οι Άγγλοι δολοφονούσαν 11χρονα παιδιά.
Όλους αυτούς αγνοείστε τους.
Γεννήσατε μια μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙΣΑΣ.


            ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ κ. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ. Από το δελτίο εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης για το πρώτο 9μηνο του 2018, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2017, προκύπτουν τα εξής.
1; Αύξηση φόρων και εισφορών 2076 εκ. ευρώ.
2: Αύξηση συνολικών εσόδων 1039 εκ. ευρώ.
3: Αύξηση συνολικών δαπανών 658 εκ. ευρώ.
3: Πλεόνασμα Ισοζυγίου 1039-658=381 εκ. ευρώ.
5: Αύξηση του συνολικού χρέους κατά 27330 εκ ευρώ, από τα οποία 4513 εκ. κάλυψα τόκους και 22817 εκ ευρώ, αύξησα τα ταμειακά αποθέματα του κράτους.
6: Τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους στα ΝΧΙ αυξήθηκαν κατά 22588 εκ ευρώ και στην ΤτΕ αυξήθηκαν κατά 18329 εκ. ευρώ.
Παρά τους πολλούς μου ενδοιασμούς, παραθέτω τα ποσά όπως τα καταγράφει το Γεν. Λογιστήριο του Κράτους.
Υπηρέτησα σε ανωτάτη θέση στο Γεν. Λογιστήριο του Κράτους, και από τότε που και η ΝΔ άρχισε να μιλάει για ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ψάχνω, ψάχνω και δεν το βρίσκω.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ.
1: ΕΡΩΤΩ. Δυνητικά η αύξηση του χρέους χρηματοδοτεί Ελλείμματα του κρατικού προϋπολογισμού ή αυξάνει τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους στην ΤτΕ; Μήπως με τα μνημόνια καθιερώθηκε και άλλη δυνατότητα που δεν την γνωρίζω, και ας είμαι πενήντα χρόνια….. φούρναρης;
2: Με πλεόνασμα 386 εκ. ευρώ, είναι δυνατό να χρηματοδοτηθούν παροχές εκατομμυρίων ευρώ;
3: Η κάλυψη με αύξηση του χρέους, τόκων 4513 εκ. ευρώ, πως εξηγείται, αφού το πρωτογενές πλεόνασμα ανέρχεται σε 5214 εκ ευρώ και κάλυψε κάποιους άλλους τόκους που περιλαμβάνονται στις δαπάνες του προϋπολογισμού, ύψους 3965 εκ. ευρώ;
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΥΡΙΕ Σ και ΚΥΡΙΟΙ.
Η χρηματοδότηση των κρατικών παροχών προέρχεται από Υπερπλεόνασμα εσόδων ή από αύξηση του εξωτερικού χρέους, δηλαδή νέου δανεισμού.
Θεωρώ υποχρέωση μου να διευκρινίσω ότι,
Εμείς θεωρούσαμε πλεόνασμα ή έλλειμμα, την ταμειακή διαφορά μεταξύ λειτουργικών εσόδων και δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού.
Οι όροι φορολογία και φόροι δεν είναι συνώνυμοι. Με τον όρο φορολογία εκφράζεται το νομοθετημένο φορολογικό βάρος ως ποσοστό του ΑΕΠ που στην χώρα μας ανέρχεται στο 70% και που είναι Υπερβολικά εξοντωτικό για την οικονομία και τους πολίτες.
Διά το όρου ΦΟΡΟΙ ως ποσοστό του ΑΕΠ, εκφράζεται το ποσό των φόρων που πραγματικά εισπράττεται σε μια χρονική περίοδο. Στην περίπτωση της Ελλάδας, λόγο της εξοντωτικής φορολογίας, οι πολίτες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, και το ποσό των φόρων υπολείπεται σημαντικά της φορολογίας.



            Ηλιθίως συμπεριφερόμενοι κάποιοι, ……ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ την Ρωσία να γίνει κυρίαρχος σε όλο το μήκος και πλάτος του Εύξεινου πόντου, και την Ουκρανία να αυλίζετε από την Βαλτική θάλασσα.
           
            5: ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ. Από το δελτίο εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης για το πρώτο 9μηνο του 2018, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2017, προκύπτουν τα εξής.
1; Αύξηση φόρων και εισφορών 2076 εκ. ευρώ.
2: Αύξηση συνολικών εσόδων 1039 εκ. ευρώ.
3: Αύξηση συνολικών δαπανών 658 εκ. ευρώ.
3: Πλεόνασμα Ισοζυγίου 1039-658=381 εκ. ευρώ.
5: Αύξηση του συνολικού χρέους κατά 27330 εκ ευρώ, από τα οποία 4513 εκ. κάλυψα τόκους και 22817 εκ ευρώ, αύξησα τα ταμειακά αποθέματα του κράτους.
6: Τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους στα ΝΧΙ αυξήθηκαν κατά 22588 εκ ευρώ και στην ΤτΕ αυξήθηκαν κατά 18329 εκ. ευρώ.
Παρά τους πολλούς μου ενδοιασμούς, παραθέτω τα ποσά όπως τα καταγράφει το Γεν. Λογιστήριο του Κράτους.
Υπηρέτησα σε ηγετική θέση στο Γεν. Λογιστήριο του Κράτους, και από τότε που και εσείς αρχίσατε να μιλάτε για ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ψάχνω, ψάχνω και δεν το βρίσκω.
6: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ.
1: ΕΡΩΤΩ. Δυνητικά η αύξηση του χρέους χρηματοδοτεί Ελλείμματα του κρατικού προϋπολογισμού ή Αυξάνει τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους στην ΤτΕ; Μήπως με τα μνημόνια καθιερώθηκε και άλλη δυνατότητα που δεν την  γνωρίζω, και ας είμαι πενήντα χρόνια….. φούρναρης;
2: Με πλεόνασμα 386 εκ. ευρώ, είναι δυνατό να χρηματοδοτηθούν παροχές εκατομμυρίων ευρώ;
3: Η κάλυψη με αύξηση του χρέους, τόκων 4513 εκ. ευρώ, πως εξηγείται, αφού το πρωτογενές πλεόνασμα ανέρχεται σε 5214 εκ ευρώ και κάλυψε κάποιους άλλους τόκους που περιλαμβάνονται στις δαπάνες του προϋπολογισμού, ύψους 3965 εκ. ευρώ;
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΥΡΙΕ
Η χρηματοδότηση των κρατικών παροχών προέρχεται από Υπερπλεόνασμα εσόδων ή από αύξηση του χρέους, δηλαδή νέου δανεισμού.



            Κυρίες και κύριοι αρθρογράφοι και σχολιαστές. Επικαλούμαι την κοινή λογική σας, τις γνώσεις σας και ότι άλλο μπορεί να αποτελέσει βοήθημα σας, να μου υποδείξετε, στα ποσά που παραθέτω, που κρύβετε το δημοσιονομικό ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ. Τα ποσά είναι από επίσημες εκδόσεις του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους του Υπ. Οικονομικών και αναφέρονται στους μήνες Δεκέμβριο του 2017, και Σεπτέμβριο του 2018.
1: από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις των ΝΧΙ, που δημοσιεύει η Τράπεζα της Ελλάδας προκύπτει ότι, οι καταθέσεις του δημοσίου στην ΤτΕ στο πρώτο 9μηνο του 2018, αυξήθηκαν από 8255 εκ ευρώ τον Δεκέμβριο σε 26584 εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2018. ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ 18329 ΕΚ ΕΥΡΩ.
Ομοίως, οι καταθέσεις του δημοσίου σε όλα τα ΝΧΙ ( τράπεζες) ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 22588 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
2: Το χρέος αυξήθηκε από 328704 σε 356034 εκ τον Σεπτέμβριο του 2018. ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ 27330 ΕΚ. ΕΥΡΩ. Δηλαδή δανειστήκαμε 22683 εκ για εξόφληση ονομαστικού χρέους και 4647 εκ για αποπληρωμή τόκων και αμοιβών επί του χρέους. Το αξιοσημείωτο είναι, γιατί δανειστήκαμε για αποπληρωμή τόκων αφού το πρωτογενές πλεόνασμα υπερκαλύπτει τους τόκους των 3965 εκ ευρώ που περιλαμβάνονται στις δαπάνες του προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης ; ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;
3: Από την σύγκριση αβίαστα προκύπτει ότι η αύξηση των καταθέσεων του Δημοσίου σε όλα τα ΝΧΙ (τράπεζες) κατά 22588 εκ ευρώ, ισούται με την αύξηση του χρέους, για αποπληρωμή ονομαστικού ποσού χρέους, ίσου με 22683 εκ ευρώ.
Δηλαδή δανειστήκαμε, και επί των δανείων καταβάλλεται τόκος, και το προϊόν των δανείων το καταθέσαμε στις τράπεζες, και αυξήσαμε έτσι τις καταθέσεις του δημοσίου.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ
Παρακαλώ όπως δώσετε μεγάλη προσοχή, γιατί στην περίπτωση που η απάντηση σας είναι
ΟΧΙ
ΤΟΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΟΤΙ Η ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ.


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.
            Από ηθικοί αυτουργοί της υφαρπαγής της εξουσίας από την Αριστερά του κ. Τσίπρα, οσημέραι και περισσότερο καθίσταστε τα βασικά στηρίγματα της κυβερνητικής εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, και της αποδόμησης θεσμών και ηθικών αξιών του Ελληνικού κράτους. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΓΕΓΟΝΑΤΕ.
Προσωπικά δεν εκπλήττομαι, γιατί γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Στηρίξατε όλες τις βασικές επιλογές της Κυβέρνησης Τσίπρα, αποφύγατε να ανατρέψετε την κυβέρνηση με το Σκοπιανό και σήμερα με το Εκκλησιαστικό, και κονταρομαχείτε περί όνου σκιάς.
Κατατάξατε Την Τροτσκιστική αριστερά στις Δημοκρατικές δυνάμεις και τους χαρίσατε και τους χαρίζετε πολιτική νίκη με το μένος σας ενάντια στην ΧΑ. Από πότε οι ηγέτες εκατομμυρίων εκτελέσεων έγιναν οπαδοί της αστικής δημοκρατίας;
Τρέμετε, καταλαμβάνεστε από ΡΗΓΟΣ, όταν ο κ. Τσίπρας σας χαρακτηρίζει ακροδεξιούς ή συντηρητικούς , ή χριστιανούς, και σπεύδετε άμεσα σε αλλοπρόσαλλες πράξεις αποχαρακτηρισμού σας.
Και βάσιμα ερωτώ. ΠΟΙΟΪ είναι οι Ναζιστές. Αυτούς που εσείς έτσι βαφτίσατε , ή εσείς του ψευδεπίγραφου δημοκρατικού τόξου που κατακλείσατε το Ελληνικό δημόσιο με τα εγγόνια του ΧΙΤΛΕΡ, και που σύρατε τους Έλληνες και την Ελλάδα στην φτωχοποίηση και που παραδώσατε τα κλειδιά ύπαρξης του ελληνικού κράτους στην κ. ΜΕΡΚΕΛ;
ΜΗΝ σπεύσετε σε χαρακτηρισμούς, γιατί υπήρξα για χρόνια βασικό επιστημονικό στέλεχος της ΝΔ, ακόμη και μέλος του οικονομικού γραφείου του κ. Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, και οικονομικός σύμβουλος πλειάδας υπουργών της ΝΔ., επί πολλά έτη


 
            Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ ΑΘΕΪΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
Οι πιστοί οφείλουμε , όχι να εγκαταλείψουμε, αλλά να γεμίσουμε τις εκκλησίες με δύο όρους .
1: Την ώρα που ο παπάς, θα αναφέρεται στην μακροημέρευση της ζωής των ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΪΟΥ , ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, και του τοπικού Δεσπότη, να εκφράζουμε τι δυσαρέσκεια μας, με την ιαχή ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
2: Στο δίσκο η συνεισφορά μας να μειωθεί ΑΜΕΣΑ στο μηδέν. Στο κερί η συνεισφορά μας μέχρι δέκα λεπτά.
3 : Στόχος πλέόν η ανακύρηξης της ελληνικής εκκλησίας σε Πατριαρχείο, και η πλήρης ανεξαρτησίας της ελληνικής Εκκλησίας από το Πατριαρχείο της ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ το οποίο μόνο πόνο και δάκρυα προσέφερε στους Έλληνες. .



            Όσο η Ελλάδα θα κυβερνάτε ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΑΖΟΥΣΕΣ του ψευδεπίγραφου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ, ανιστόρητου, αγεωγράφητου, άθεου και απάτριδος και παντελώς αγράμματου, ΤΟΞΟΥ, τόσο περισσότερο θα συρρικνώνετε και θα χάνετε.
ΆΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΩΝ του πολιτικού μας κατεστημένου, με διά βίου εξορίας τους,
Πέντε (5) χιλ. χιλιόμετρα μακριά των ακραίων συνόρων της Ελλάδας.,



            Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
            Από το 1950, Ελλάδα και Κύπρος άρχισαν ένα αγώνα ΕΝΩΣΗΣ της Κύπρου με την Ελλάδα. Το αίτημα αυτό είχε, ανεξάρτητα των εθνικών λόγω ν, στην βάση του την πεποίθηση, ότι το όποιας μορφής ανεξάρτητο Κυπριακό κράτος, ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ.
Το 1959 η Κύπρος διά του εθνάρχη αρχιεπισκόπου Μακαρίου, συνεπικουρούμενου από την ΑΕΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, προσχώρησε στην άποψη του ΕΦΙΚΤΟΥ και άρχισε με πακτωλό χρημάτων να διαφημίζει την ύπαρξη ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ.
Η Ελλάδα αντέδρασε αποτελεσματικά, και με την αποστολή αμιγών Ελληνικών δυνάμεων το 1964, επέτυχε στην πράξη, την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, επί πρωθυπουργίας του πραγματικά Εθνάρχου, Γεωργίου Παπανδρέου, ανδρός αποφασισμένου να παλέψει για τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Η αντίδραση στην Κύπρο από την διακυβέρνηση Μακαρίου- ΑΚΕΛ ήταν λυσσαλέα. Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ τέθηκαν υπό διεθνή διωγμό, ως τρομοκράτες. Στην Κύπρο ιδιώτης πολιτικός, χρηματοδοτούμενος αφειδώς από τον Καντάφι, στενά συνδεδεμένος με τον Μακαριότατο, ίδρυσε και συντηρούσε ιδιωτικό στρατό χιλιάδων ατόμων, οι οποίοι συστηματικά παρενοχλούσαν και καθύβριζαν τους εξ Ελλάδος αξιωματικούς.
Αποκορύφωμα της αντίδρασης της διακυβέρνησης Μακαρίου- ΑΚΕΛ, ήταν η προσφυγή στα Ηνωμένα έθνη το 1967, με αίτημα την απομάκρυνση από την Κύπρο των ξένων στρατευμάτων, δηλαδή της Ελληνικής, κατά πολύ ενισχυμένης, Μεραρχίας. Τα Ην. Έθνη έκανα αποδεκτό το αίτημα της Κύπρου, η Τουρκία απειλούσε με πόλεμο μετά την εκπνοή σχετικού τελεσίγραφου της επτά ημερών, και τα Ην. Έθνη απειλούσαν να χαρακτηρίσουν την Ελλάδα ως εισβολέα.
Υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος ήταν ο ΠΙΠΙΝΕΛΗΣ από τον οποίον πληροφορηθήκαμε ότι εστάλη γραφή στον Μακαριότατο η οποία έλεγε.
<< Μακαριότατε η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να πολεμήσει για την Κύπρο, όμως για αυτούς και αυτούς τους λόγους……………….. θα πρέπει η βουλή της Κύπρου να κηρύξει την ένωση της νήσου με την Ελλάδα και η Ελλάς αποδεχόμενη την ένωση να σπεύσει άμεσα να υπερασπιστεί Ελληνικό έδαφος. >> Καταληκτική ημερομηνία της αναμενομένης απάντησης ήταν αυτή του Τουρκικού τελεσιγράφου.>>
Νομίζω ήταν ημέρα Σάββατο, που συγκεντρωθήκαμε στο δικηγορικό γραφείο πρωτεργατών του Κυπριακού έπους, ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΛΟΪΖΙΔΗ. Ο Σάββας, ως πολιτικό πρόσωπο, κάθε ημίσεια ή μια ώρα, επικοινωνούσε με τον ΠΙΠΙΝΕΛΗ, για να μάθουμε πληροφορίες αν ήρθε η αναμενόμενη απάντηση του Μακαριότατου. Για 8-10 φορές η πάγια απάντηση ήταν ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, αφού ήταν η καταληκτική ημέρα απάντησης στο Τουρκικό τελεσίγραφο.
Τελικά ήρθε η απάντηση ΠΙΠΙΝΕΛΗ που ήταν.
<< ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΈΒΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ. Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ.>>
Μετά από την νεκρική σιωπή άκουσα τούτο τον λόγο.
<< ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ, ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ, ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ, ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ, ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ>>. Άκουσα και δεύτερη φωνή πολύ σκληρή αλλά δίκαιη.
<< ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.>>
<< ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ>>



            Τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία αποτελούν γεωπολιτικές παραπλανητικές κινήσεις του ΝΑΤΟ, σχεδιασμένες από Αγγλοσαξονικά χέρια. Φρονώ πως το ΝΑΤΟ δεν θα αποτολμήσει σοβαρή στρατιωτική εμπλοκή στην Ουκρανία, στην οποία η Ρωσία έχει σημαντικό στρατιωτικό πλεονέκτημα.
Φρονώ ότι το ΝΑΤΟ , επιδιώκει ενασχόληση της Ρωσίας στην Ουκρανία, για να κερδηθεί ο αναγκαίος χρόνος ολοκλήρωσης των σχεδιασμών του στα Δυτικά Βαλκάνια και το Αιγαίο.
Επαναλαμβάνω ότι, κατά την άποψη μου, Το ΝΑΤΟ έχει αποφασίσει εγκλωβισμό της Ρωσίας στον Εύξεινο Πόντο και αποκλεισμό της παρουσίας της Ρωσίας στην Μεσόγειο θάλασσα.
Άρα, τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αναμένετε δυναμική αντίδραση της Ρωσίας, στα Δυτικά Βαλκάνια και το Αιγαίο. Είναι σαφές ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ.
Είναι επίσης σαφές ότι ΑΝ!!!!!1 το κακό θα ξεκινήσει με εμφύλιες συγκρούσεις στα Σκόπια, και τάχιστα θα μεταμορφωθεί σε διακρατικές εμπλοκές.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ


Επανάληψη Σχολίου.
            ΦΙΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΘΥΤΕΣ.
Ήταν αναμενόμενο. ΗΠΑ και Ε.Ε, είναι αδύνατο να αντέξουν το τεράστιο εξωτερικό τους χρέος, προς Ασιατικές χώρες και κυρίως την ΚΙΝΑ. Έτσι αποφάσισα να ρίξουν τον πλανήτη σε λιμοκτονία, ασφαλώς και τους λαούς τους, για να σταματήσουν την επέλαση των Ασιατικών χωρών και την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική τους επικράτηση σε όλο τον κόσμο.
Οι ΗΠΑ μείωσα και θα εξακολουθήσουν να μειώνουν και επισήμως τα επιτόκια. Οι χώρες της Ευρώπης, διά του κ. Ντράγκι, ακολουθούν σιωπηρά. Έτσι μέσα στον τελευταίο μήνα τα επιτόκια στα 10ετή κρατικά ομόλογα
Μειώθηκαν στις ΗΠΑ στο 0,89 που σημαίνει ότι η χώρα αυτή δίνατε να εξαγοράσει, στην δευτερογενή αγορά, με 89 χρηματικές μονάδες, ομόλογα της, ονομαστικής αξίας 100 . Έτσι ομόλογα αξίας ενός τρις δολαρίων, δύναται να τα εξαγοράσει με 890 δις ευρώ. Κατά τον ίδιο τρόπο η Γερμανία και το Ην. Βασίλειο, δύνανται το ίδιο ποσό να το εξαγοράσουν αντίστοιχα με 610 και 825 δις..
Αυτή είναι η αρχή. Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν ένα παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο, με σκοπό την δημιουργία προβλημάτων Ισοζυγίου εξωτερικών πληρωμών κυρίως στην Κίνα για να την εξαναγκάσουν να προβεί σε εκποίηση των κρατικών Αμερικανικών ομολόγων.
Έτσι, δια της συρρικνώσεως του διεθνούς εμπορίου και την αύξηση των επιτοκίων, δηλαδή δια της διασποράς του λιμού σε όλο τον κόσμο, οι ΗΠΑ ευελπιστούν να σταματήσουν την επέλαση της Κίνας, Ινδίας, Ρωσίας κλπ και να διατηρήσουν για όσο χρόνο ακόμη μπορέσουν, το American Imperioum.
ΈΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΈΝΑ ΘΕΟ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ. Από την φύση μας είμαστε αμαρτωλοί. Όμως η σαρκική αμαρτία είναι ενσωματωμένοι με την σάρκα και πεθαίνει μαζί της, αν δεν διαφθείρει την ψυχή.
ΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Η ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΝΕΙ.
Ας πορευθούμε στα μονοπάτια της ζωής, αγκαλιά με το ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ. και ας είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε αλώβητη μέσα από το καμίνι των όσων έρχονται..



            Ήταν αναμενόμενο. ΗΠΑ και Ε.Ε, είναι αδύνατο να αντέξουν το τεράστιο εξωτερικό τους χρέος, προς Ασιατικές χώρες και κυρίως την ΚΙΝΑ. Έτσι αποφάσισα να ρίξουν τον πλανήτη σε λιμοκτονία, ασφαλώς και τους λαούς τους, για να σταματήσουν την επέλαση των Ασιατικών χωρών και την οικονομική, πολιτική και στρατιωτική τους επικράτηση σε όλο τον κόσμο.
Οι ΗΠΑ μείωσα και θα εξακολουθήσουν να μειώνουν και επισήμως τα επιτόκια. Οι χώρες της Ευρώπης, διά του κ. Ντράγκι, ακολουθούν σιωπηρά. Έτσι μέσα στον τελευταίο μήνα τα επιτόκια στα 10ετή κρατικά ομόλογα
Μειώθηκαν στις ΗΠΑ στο 0,89 που σημαίνει ότι η χώρα αυτή δίνατε να εξαγοράσει, στην δευτερογενή αγορά, με 89 χρηματικές μονάδες, ομόλογα της, ονομαστικής αξίας 100 . Έτσι ομόλογα αξίας ενός τρις δολαρίων, δύναται να τα εξαγοράσει με 890 δις ευρώ. Κατά τον ίδιο τρόπο η Γερμανία και το Ην. Βασίλειο, δύνανται το ίδιο ποσό να το εξαγοράσουν αντίστοιχα με 610 και 825 δις..
Αυτή είναι η αρχή. Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν ένα παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο, με σκοπό την δημιουργία προβλημάτων Ισοζυγίου εξωτερικών πληρωμών κυρίως στην Κίνα για να την εξαναγκάσουν να προβεί σε εκποίηση των κρατικών Αμερικανικών ομολόγων.
Έτσι, δια της συρρικνώσεως του διεθνούς εμπορίου και την αύξηση των επιτοκίων, δηλαδή δια της διασποράς του λιμού σε όλο τον κόσμο, οι ΗΠΑ ευελπιστούν να σταματήσουν την επέλαση της Κίνας, Ινδίας, Ρωσίας κλπ και να διατηρήσουν για όσο χρόνο ακόμη μπορέσουν, το American Imperioum.
ΈΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΈΝΑ ΘΕΟ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ. Από την φύση μας είμαστε αμαρτωλοί. Όμως η σαρκική αμαρτία είναι ενσωματωμένοι με την σάρκα και πεθαίνει μαζί της, αν δεν διαφθείρει την ψυχή.
ΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Η ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΝΕΙ.
Ας πορευθούμε στα μονοπάτια της ζωής, αγκαλιά με το ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ. και ας είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε αλώβητη μέσα από το καμίνι των όσων έρχονται..




Κυρίες και κύριοι,
            Το ότι η ΕΕ είναι ένας χάρτινος διεφθαρμένος γίγαντας, γίνεται σήμερα πανταχόθεν αποδεκτό, σιωπηρά ή φωναχτά , από όλους. Εγώ δεν θα κρίνω τα της Ευρώπης, θα κρίνω τα της Ελλάδας και ειδικότερα την ύπαρξη του λεγόμενου υπερπλεονάσματος, που δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε.
Για να υπάρξει πλεόνασμα θα πρέπει τα παντός είδους έσοδα της Γενικής Κυβέρνησης να υπερβαίνουν τις παντός είδους αντίστοιχες δαπάνες.
Από το ΔΕΛΤΙΟ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ιουλίου 2018 του Υπ. Οικονομικών προκύπτει ότι το πρώτο επτάμηνο των ετών 2018 και 2017 το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν αντίστοιχα 2810 και 4140 εκ ευρώ.
Οι καταβληθέντες τόκοι εξυπηρέτησης του χρέους ήταν, επίσης αντίστοιχα 2918 και 3947 εκ ευρώ. Άρα από την άποψη πρωτογενούς πλεονάσματος, οι επιδόσεις του έτους 2018 ήταν 31,0% χειρότερες εκείνων του 2017.
Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι το συνολικό αποτέλεσμα, δηλαδή συνολικά έσοδα μείον συνολικές δαπάνες ήταν αντίστοιχα τα έτη 2018 και 2017 αρνητικό (-436) και 38. Άρα στο επτάμηνο του 2018 είχαμε έλλειμμα και το 2017 είχαμε έστω και ελάχιστο πλεόνασμα.
Όμως κατά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, η χώρα από υπερέσοδα σχημάτισε, ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Η ΕΣΤΩ ΠΑΠΛΩΜΑ 24 ΔΙΣ ΕΥΡΩ και όντως εμφανίζεται κατάθεση του Δημοσίου περίπου 24 δις ευρώ, τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν προέρχονται από διαφορά εσόδων έναντι δαπανών.
Όμως στο τέλος του πίνακα εσόδων- δαπανών, αναγράφεται για το 2018
Απόκτησης χρηματικών περιουσιακών στοιχείων 4073 δις ευρώ και
Καθαρή ανάληψη υποχρεώσεων …………………………4509 ……………………
Για το 2017 τα αντίστοιχα ποσά είναι αρνητικά και ανέρχονται σε (-1296) και (-1315) εκ ευρώ. Άρα σαφέστατη χειροτέρευση το 2018 έναντι του 2017.
Κυρίες και κύριοι,
οι ως άνω ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ενσωματώνονται σε χρεόγραφα συμφωνιών επαναγοράς REPOS που εκδίδει το Δημόσιο και τα ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, είναι η κατάθεση υπέρ του Δημοσίου της αντίστοιχης αξίας των REPOS.
ΆΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΑΦΩΣ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ REPOS, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
Σε επόμενη ανάρτηση θα αποδείξουμε πως ο Ναστρεντζήν Χότζας το ένα αυγό το κάνει να φαίνονται 10 αυγά.


16:ΣΟΥΡΗΣ:
            ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ, ΤΙ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ ( της πολιτικής, είναι αυτοί που) ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: