Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΞΑΠΑΤΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.


ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΞΑΠΑΤΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ;

Μετά την αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας από τους MOODY, όλοι οι εξαγορασμένοι από την εκδοτική μηχανή του κ.Drangki, εν χωρώ, παραπληροφορούσαν οι ανόητοι το νοήμων κοινό, ότι οι αποδόσεις των Ελληνικών ομολόγων άρχισαν να υποχωρούν.
Κατά την χθεσινή ημέρα, οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανίας, Γαλλίας κλπ., σημείωσαν μείωση κατά πέντε μανάδες βάσεις.
Τα δεκαετή Ελληνικά ομόλογα σημείωσαν αύξηση των αποδόσεων κατά τρείς μονάδες βάσης, δηλαδή το επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδας από την ελεύθερη αγορά αυξήθηκε σε μια ημέρα,  από 4,28% σε 4,31%. Έτσι για κάθε 1δις ευρώ δανεισμού της Ελλάδας, το κόστος για τόκους αυξήθηκε κατά 300χιλ. ευρώ ετησίως.
Όμως το πρόβλημα είναι τρομακτικά μεγαλύτερο και αποκαλυπτικό της αποικιοκρατικής συμπεριφοράς των πλούσιων χωρών του Βορρά απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και της καταστροφικής πολιτικής των κυβερνήσεων των Αθηνών.
Η  Γερμανία δανείζεται από τον κ. Drangki και τα δικά μας τα λεφτά, με επιτόκιο 0,65%. Έτσι σε κάθε ένα δις. ευρώ που θα μας δανείζει στην ελεύθερη αγορά, θα κερδίζει   4,3%-0,65%= 3,65% δηλαδή 3,65 εκ. ευρώ ετησίως για μια δεκαετία, και σε δέκα χρόνια 365 εκ. ευρώ. Το ίδιο αλλά σε μικρότερα ποσά,  θα συμβεί με τη Γαλλία κλπ..
Επειδή το τοκοχρεολύσιο του υπάρχοντος χρέους ανέρχεται σε 12 περίπου δις. ετησίως, σε δέκα χρόνια από την ….ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ θα πρέπει να δανειστούμε πχ. από την Γερμανία, 120 δις. ευρώ, η οποία θα κερδίσει από την Ελλάδα, λόγο διαφοράς επιτοκίων ΜΟΝΟ 24,09 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

 ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ, ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

Κατά μέσο όρο, το  ετήσιο τοκοχρεολύσιο του υπάρχοντος χρέους ανέρχεται   κατ’ ελάχιστο  σε 12 δις ευρώ ετησίως. Εάν το ποσό αυτό εξοφληθεί με δεκαετή ομόλογα και με επιτόκιο 4,0% το ετήσιο τοκοχρεολύσιο εξόφλησης τους υπολογίζεται σε 1,48 δις ευρώ. Έτσι στον 10ον χρόνο τα τοκοχρεολύσια αυξάνονται σε 13,48 δις ευρώ. Στον εικοστό  χρόνο από την ….ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!!! Τα ετήσια τοκοχρεολύσια αυξάνονται, και παραμένουν στο ίδιο επίπεδο για τα επόμενα 30 χρόνια,  στα  26, 8 δις ευρώ και με την προϋπόθεση ότι τα καινούργια χρεολύσια θα εξοφλούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Σε άρθρα στο  axentrika25, υπάρχει η μαθηματική απόδειξη ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για να είναι βιώσιμή, θα πρέπει το υπάρχον χρέος να απομοιωθεί τουλάχιστον κατά 50,0%. Και τούτο με την προϋπόθεση ότι τα νέα δάνεια θα είναι ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑΕΤΗ.

 ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Χρόνια τώρα βροντοφωνάζουμε (αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα) ότι οι πολιτικές των μνημονίων ωθούν την Ελλάδα σε άτακτη χρεωκοπία. Τώρα οι επιλογές μας είναι,

ΡΗΞΗΣ, ΤΑΚΤΙΚΗ Ή ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΞΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ, ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: