Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Β': ΕΛΛΑΣ: ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΑ.


        Β’: ΕΛΛΑΣ: ΠΟΛΛΑ  ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΑ                                                    
   (Θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο για τα  Αμερικανό/ρωσικά)                                                 

Πολλά τα δυσανάγνωστα, μετά το προσκύνημα του κ. Πρωθυπουργού των Αθηνών στο άγαλμα της ελευθερίας στην Νέα Υόρκη, παρουσία του κ. Προέδρου των ΗΠΑ.

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΟΖ  ΚΥΠΡΟΥ.
ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.
ΣΚΟΠΙΑΝΟ.
ΝΟΒΑΡΤΗΣ.
ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ  ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Πρωταγωνιστές από την από εδώ πλευρά ο άρτι επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης και ο Καθηγητής Υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης των Αθηνών, κ. Κοτζιάς μετά της κουστωδίας του. Με τον κ. Αναστασιάδη και την κρίση στην ΑΟΖ Κύπρου, ασχοληθήκαμε σε άρτι δημοσιευθέν άρθρο μας.

  Η ανάλυση θα είναι επιστημονικά αντικειμενική, και θα κρίνει πράξεις προσώπων και όχι πρόσωπα. Επίσης θα είναι συγκρατημένη επειδή ακόμη δεν έχουν προκύψει ενδείξεις σε βαθμό αποδείξεως.  Όμως θα τεθούν ερωτήματα και θα επιχειρηθεί προϊδέασης του αναγνώστη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΚΟΤΖΙΑ.
1: ‘’Τα Σκόπια φέρουν το όνομα Μακεδονία εδώ και 25 χρόνια, κατέχουν έδαφος Μακεδονίας του Μ. Αλέξανδρου και δεν μπορούμε να απαιτήσουμε την ακύρωση του’’.
Αγαπητέ κ. Υπουργέ, εσείς αντιγράφετε τον κ. Μπουτάρη ή ο κ. Μπουτάρης εσάς; Καμώνεστε ότι δεν έχετε κατανοήσει το πρόβλημα, ή δεν το έχετε κατανοήσει και τούτο είναι άκρως επικίνδυνο.
Κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία και καμιά Ελλάδα δεν διεκδικεί εδάφη των Σκοπίων. Κατανοείστε λοιπόν ότι,

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ  ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,   ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΈΛΛΗΝΕΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ, ΟΙ ΣΜΥΡΝΙΟΙ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.  

Εάν η Ελλάδα  αναγνωρίσει  στους Σκοπιανούς Μακεδονική ταυτότητα, τότε αυτόματα  και άμεσα αποδέχεται ότι οι Μακεδόνες δεν ήταν Ελληνική φυλή και ότι οι σημερινοί κάτοικοι  της Ελληνικής  Μακεδονίας κατέχουν παράνομα ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.   Δηλαδή η ονοματολογία, συνδέεται άμεσα με τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών.

Η επιστημονική σας ιδιότητα κ. Υπουργέ,  απαγορεύει να υποθέσουμε  ότι  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Άρα μας δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε  ότι σας τύφλωσαν οι ιδεοληψίες του κόμματος σας ή ότι εκτελείται διαταγές της Ατλαντίδος χώρας. Και στις δύο περιπτώσεις το παίγνιο είναι άκρως επικίνδυνο, για την κοινωνική συνοχή και την εθνική ομαλότητα.

Ενώ είστε ενδοτικός απέναντι στις απαιτήσεις των Σκοπίων και των εντολών της Ατλαντίδος, παλληκαρίζοντας απέναντι στα εκατομμύρια των συλλαλητηρίων, δηλώνετε απερίφραστα ότι στο νέο όνομα των Σκοπίων θα περιέχεται ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Δικαίωμα σας να δηλώνετε, αλλά δεν είναι δικαίωμα σας να ενεργήσετε ενάντια στην βούληση εκατομμυρίων Ελλήνων.  
2:  Ενδοτικός για τα Σκόπια, ΜΟΝΟΚΕΡΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΣ κατά της Τουρκίας για τα ΙΜΙΑ.  Επειδή έχω ξανακούσει τέτοιες δηλώσεις σας, οι οποίες μάλιστα με παρέσυραν και είπα ‘’αυτός ο άνθρωπος κάνει την διαφορά’’, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εκφράζουν  ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ προθέσεις της κυβέρνησης σας.
 Άκουσα  άλλους κυβερνητικούς συναδέλφους σας να μιλούν για σύνεση, αυτοσυγκράτηση, διεθνές δίκαιο, ΝΑΤΟ, ΕΕ, κλπ άκρως ΟΥΤΟΠΙΚΑ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ και ακόμη γελάω.  Γελάω κ. Υπουργέ γιατί είμαι ένας Έλληνας που γεννήθηκε στην Κύπρο και στο έσω και έξω του σώματος του είναι ανεξίτηλα χαραγμένο το Κυπριακό.
Εκατοντάδες φορές προσφύγαμε στους διεθνείς οργανισμούς για να βρούμε το δίκαιο μας, και είχαμε δίκαιο. Όμως κάθε φορά που το επικαλούμαστε,  βρισκόμαστε πίσω εκατοντάδες βήματα.  Όχι αγαπητοί αναγνώστες, τις δηλώσεις είτε παλικαρίσιες είτε ουτοπικές δεν τις αποδέχομαι. Ζητώ έργα, και τα έργα του πολιτικού μας κατεστημένου είναι άκρως ενδοτικά απέναντι στους οχτρούς και στους …συμμάχους. Αυτές οι δηλώσεις, συνήθως, απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες και στόχος τους είναι η εξαπάτηση τους. Και το νυν, έχω πρόσθετους λόγους, τούτο να υποθέσω.

2.1: Οσημέραι και περισσότερες ενδείξεις προκύπτουν, ότι η ενέργεια των Τούρκων στην Κυπριακή ΑΟΖ είναι προκατασκευασμένη, και  σκοπεύει στην εξαπάτηση και τον εξαναγκασμό των Κυπρίων πολιτών,  να αποδεχτούν ως ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ το ήδη, ενδεχομένως συμφωνημένο,  μοίρασμα των κοιτασμάτων αερίου ισομερώς μεταξύ των δύο κοινοτήτων.

 Και τούτο, πιθανότατα είναι σε γνώση της Ελληνικής κυβέρνησης. Και τούτο, χωρίς περιστροφές και νομικές ωραιοποιήσεις, σημαίνει,

   ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΪΝΕΙ ΕΝΙΑΪΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,                                                           σημαίνει παραχώρηση εθνικού εδάφους.

2.2: Η μάνα μας έλεγε. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΛΑ, ΦΟΒΙΖΕΙ. Τούτο ισχύει για την Ελληνική και την  Τουρκική πλευρά, ή οποία όμως, προχώρησε σε φοβερές ενέργειες και άφησε το ‘’φοβίζει’’ στην  Ελληνική πλευρά. Ναι, από το2010 καμιά Ελληνική κυβέρνηση δεν ΦΕΛΑ, και εμείς οι πολίτες έχουμε το απόλυτο δικαίωμα  να αμφισβητούμε τον λόγο τους. Και ακόμη περισσότερο έχουμε το δικαίωμα, να θεωρούμε ότι οι καινοί ενεργειών παλικαρισμοί,  ενέχουν απόπειρα εξαπάτησης μας, και κάλυψη του ξεπουλήματος εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. 

Εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου να διαψευστούν οι φοβίες μου και τα γεγονότα στην Κυπριακή ΑΟΖ να είναι πραγματική και όχι εικονική κρίση και οι δηλώσεις του κ. Υπουργού των εξωτερικών να εκφράζουν την πραγματική πρόθεση της Ελλάδας να αντισταθεί στους παλικαρισμούς της Τουρκίας.

3: Και ξαφνικά η υπόθεση Νοβάρτης, ανήμερα του Πανελλήνιου ογκώδους συλλαλητηρίου των Αθηνών, και με άμεση εμπλοκή του  FBI των ΗΠΑ, αυτού που διεξάγει και τις έρευνες για ανάμιξη της Ρωσίας στις Αμερικάνικες εκλογές.            Προσωπικά, ‘’Ούτε σε γάτα από την Αμερική δεν εμπιστεύομαι’’, και τοσούτο περισσότερο δεν εμπιστεύομαι ενέργειες του βαθέως Αμερικανικού κράτους.  Για  το βάσιμο των καταγγελλομένων δεν μπορώ να έχω λόγο, αλλά η εμπειρία μου με προειδοποιεί ότι, δεν μπορεί να είναι όλοι οι πολιτικοί του πολιτικού μας κατεστημένου διεφθαρμένοι. Κάποιες εξαιρέσεις πρέπει να υπάρχουν που να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Επίσης η εμπειρία μου με προειδοποιεί ότι το πρόβλημα που υπάρχει ΑΝΕΚΑΘΕΝ ,  ήταν της αρμοδιότητας ιδιωτών, και αφορούσε άλλοτε την Χ1 και άλλοτε την  Χ2  …..Νοβάρτης. Με βάζει σε υποψίες κάτι το αυτονόητο, το οποίο θα έπρεπε να διερευνήσει η ανάκριση.
Την διαχρονική συμμετοχή όλων των προμηθευτών φαρμάκων, στην συνολική δαπάνη για φάρμακα. Από μια τέτοια διερεύνηση θα προκύψει αν η Νοβάρτης έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης ή αν της ίδιας μεταχείρισης έτυχαν και άλλοι προμηθευτές. 

Φαινομενικά,  η υπόθεση Νοβάρτης προκάλεσε σεισμό και αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των φορέων του πολιτικού μας κατεστημένου.

Ερίζουν βροντερά, αν οι τρίχες των απόκρυφων της Νοβάρτης είναι ……άσπρες ή λευκές, ενώ από τις επαφές τους μαζί της,  γνωρίζουν ότι είναι   μαύρες, και ότι οι υπόγειες διαδρομές των απόκρυφων της είναι κατάμαυρες.     Προσωπικά βλέπω τον μαύρο καπνό που βγαίνει από την καμινάδα της Νοβάρτης και δεν απορώ γιατί  έχει σκεπάσει, και καθιστά αόρατες στο ευρύτερο κοινό, υποθέσεις όπως το Σκοπιανό, τα Ελληνοτουρκικά, το χρέος, την καθαρή έξοδο στις αγορές και όλα τα άλλα  κυβερνητικά ευτράπελα.

Πίσω από τον μαύρο καπνό, από μια χαραμάδα, βλέπω όλους τους πολιτικούς μας, με μπροστάρηδες τους δέκα κατηγορουμένους, γιομάτους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΩΣΗ,  να παρελαύνουν  πάνω από το μνημείο του γνωστού ραγιά,  άδοντες, το δημοτικό μας άσμα,
             
                Ραγιά μου κάτσε φρόνιμα, νάχεις κάτι να τρώεις, 
               Νάχω αμπελοχώραφα να είμαι ο βουλευτής σου,
                να έχεις και εσύ δικαίωμα, να είσαι ο δουλευτής μου.
               Νάχεις αξιοπρέπεια, νάχεις και την…. τιμή σου.  
                                          --------------------
               Τριακόσιες το μηνιάτικο, σαν τον Πασά θα ζήσεις,
               και όταν θα μάθεις για καλά, φαί να μην αγγίζεις,
               στο λέω εις τα σοβαρά θα τα οικονομήσεις,
               Και άγγελος στους ουρανούς, πάλι θα περπατήσεις.
                                          ----------------------
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Σοβαρές είναι οι ενδείξεις που στηρίζουν την υπόθεση ότι κάτι το πολύ σοβαρό συμβαίνει στον Ελλαδικό χώρο, πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων πολιτών. Σοβαρές είναι οι ενδείξεις για επιχειρούμενη απόπειρα κατάλυσης των δημοκρατικών θεσμών,  εξαγορά συνειδήσεων και ΜΜΕ ακόμη και στο διαδίκτυο, και φίμωση της αντίθετης άποψης, η οποία σύντομα πρέπει να αναμένεται ότι θα ποινικοποιηθεί.  

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΚΟ
                      ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: