Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ,ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ,
                             ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΕΝΙΚΑ:
 Το θέμα μας είναι η μεταναστευτική κρίση που απειλεί, άμεσα και αυτή, με διάλυση την Ευρώπη των λαών και την μεταξύ τους οφειλομένη αλληλεγγύη. Χρόνια τώρα η ενωμένη Ευρώπη, ανάπτυξε και με μανία στήριξε την ιδέα της πολυπολιτισμικής  κοινωνίας και του ισχυρού ευρώ.
Φαίνεται όμως, ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το περιεχόμενο του όρου ‘’πολυπολιτισμική’’. Ούτε ποτέ μελέτησε σοβαρά τις αιτίες κατάρρευσης της Σοβιετικής αυτοκρατορίας. Νόμιζε ότι η αιτία  κατάρρευσης των Σοβιέτ, ήταν η ανωτερότητα του δικού της πολιτισμού, δηλαδή του φιλελεύθερου οικονομικού συστήματος.  Ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι το  φιλελεύθερο όπως και το κουμμουνιστικό σύστημα, αμφότερα στηρίζονται στον ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, το μεν στον οικονομικό και το δε στον ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ.
Δεν κατάφερε να προβλέψει ότι, ακόμη και η μεσοπρόθεσμη  λειτουργία του φιλελεύθερου δικού της συστήματος, αργά ή γρήγορα, θα αποδείκνυε ότι, όμοιο είναι στο αποτέλεσμα με τον κουμμουνισμό.
Η Σοβιετική Ένωση ήταν ένα κράμα εθνοτήτων και δύο βασικών θρησκειών. Πολέμησε με μανία το θρησκεύεστε, και κατάφερε να συρρικνώσει τον Χριστιανισμό και να θεριέψει των Ισλαμισμό. Τα δύο αυτά θρησκεύματα συνοδεύονται από πολιτισμούς απολύτως ασυμβίβαστους μεταξύ τους, και οι φορείς τους είναι φύσεις αντίθετες. Και ασφαλώς κανείς θνητός δεν μπορεί να επικρατήσει της ατελεύτητης φύσης.
Κατάρρευσε η Σοβιετική Ένωση επειδή όλες τις ανώτερες και ανώτατες θέσεις του στρατού τις κατέλαβε το Ισλάμ, που ήταν και η πλειοψηφία του ανίκητου σοβιετικού στρατεύματος. Ο κίνδυνος Ισλαμοποίησης των Χριστιανικών χωρών ήταν άμεσος και αναπότρεπτος, αν η Σοβιετική Ε. δεν διαλυόταν στα εξόν συνέστη.
Ο πολιτισμός των κρατών μελών της Ε.Ε., στηρίζεται σε τρείς πυλώνες. Τον Χριστιανισμό, τον Ελληνισμό και το Ρωμαϊκό δίκαιο. Οι Βρυξέλλες, τα ισχυρά κράτη και το τραπεζικό κατεστημένο της Ε.Ε., με την πολιτική τους, κατακρήμνισαν και τους τρείς πυλώνες.
Παραβίασαν πρακτικά και νομοθετικά την ανθρώπινη φύση. Επέβαλαν τον πολιτισμό της ηδονής  του βόθρου και κατέστησαν το ανθρώπινο στόμα, από  πύλη εξόδου του λόγου,  πύλη εξόδου βοθρολυμμάτων, με τα οποία τρέφουν το πνεύμα.     Κατέστησαν το χαρτί, το ευρώ, Θεό και στο βωμό του Θεού μαμωνά θυσίασαν χώρες, λαούς ανθρώπους και ιδανικά.  Αντικατέστησαν με το χρήμα τον  Χριστιανισμό. Παραβίασαν και παραβιάζουν τα πιστεύω των λαών και τη ανθρώπινη φύση, και άρα δεν πρόκειται να αντέξουν περισσότερο από όσο άντεξε η πάλαι ποτέ  κραταιά και ανίκητη Σοβιετική Ένωση. 

ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ:
Ο Ισλαμισμός απειλεί την πληθυσμιακή σύνθεση και τον πολιτισμό της Ευρώπης. Οι λαοί αφυπνίστηκαν και πιέζουν τις κυβερνήσεις τους να υπερασπιστούν αυτό που είχαν και που νομίζουν ότι ακόμη έχουν. Όμως ο Ισλαμισμός είναι μια ιδέα, και οι ιδέες πολεμούνται μόνο  με ΙΔΕΕΣ και σε καμιά περίπτωση με κλείσιμο των συνόρων και με φράχτες.
ΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Όμως λαοί της Ευρώπης, με ποιες ιδέες και ποια  ιδανικά την υπερασπίζεστε; Δεν έχετε αντιληφθεί ότι τα πάντα, σας αφαιρέθηκαν και ότι μείνατε γυμνοί κα ανήμποροι; Δεν έχετε αντιληφθεί ότι μετέτρεψαν τους λαούς σε άνοες και άβουλες αγέλες;
Οι μετανάστες θα έρθουν, να είστε για αυτό βέβαιοι. Οι φράχτες και τα τείχη χτίζονται για να κατεδαφιστούν, και εσείς δεν έχετε την δύναμη να τα υπερασπιστείτε. Και όταν θα συνυπάρξετε επί τον αυτόν τόπον, τότε θα διαπιστώσετε ότι  και διά εκείνων, όπως και διά εσάς, ο σατανάς απεργάζεται την καταστροφή του ανθρώπου, του σκεύους διά του οποίου ο Θεός θέλει καταλύσει το κράτος του Σατανά.
Κατηγορείτε την Ελλάδα ότι αδυνατεί να φυλάξει τα εξωτερικά της σύνορα και να σας προστατέψει από τις μαζικές ροές προσφύγων, προς τις χώρες σας. Ναι αλλά εσείς δεν είστε που με τις καταναγκαστικές σας πολιτικές, όπως το 1204 με τους σταυροφόρους, της στερήσατε την δύναμη και τα υλικά μέσα, με τα οποία η Ελλάδα θα μπορούσε να προστατεύσει τα Ευρωπαϊκά σύνορα;  
Μέμφεστε την Ελληνική κυβέρνηση ότι ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΈΧΕΤΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ, παρά το γεγονός ότι η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, είναι προϊόν ανικανότητας και όχι συνειδητή.

 ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ,  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 ΌΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ;
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ:
1: Ασφαλώς οι ευρωπαίοι πολίτες έχουν επαρκή παιδία και γνωρίζουν και Ιστορία. Φαίνεται όμως ότι από τα διδακτικά ιστορικά τους  βιβλία έχει απαλειφθεί το ιστορικό γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ  ο ζωντανός φράχτης μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και ότι την ανεξαρτησία της  και τον πολιτισμό της και την θρησκεία της, η Ευρώπη τα οφείλει σε αυτόν τον φράχτη.
2: Και την ύστατη αυτήν ώρα η Ευρώπη αντί βιώσιμων πολιτικών, υιοθετεί τον οικονομικό εξαναγκασμό, και φορτώνει στην  Ελλάδα ολόκληρο το βάρος της προσφυγικής της κρίσης. Φορτώνει το βάρος σε μια χώρα που με  εκβιασμούς, την καταρήμαξε οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά.
3: Η Ευρώπη αποποιείται τις ευθύνες της. Την μεταναστευτική κρίση την δημιούργησαν αυτοί που δεν σεβάστηκαν λαούς, πολιτισμούς, θρησκείες, ήθη και έθιμα άλλων λαών, που δεν σεβάστηκαν  ζωές που δεν σεβάστηκαν ανθρώπους.
4: Οι δυνατοί της Ευρώπης είναι που συνέπραξαν στην δημιουργία του μυστικού στρατού των Τζιχαντιστών, με τον οποίο αποδομήθηκαν  κυβερνήσεις και χώρες, με σκοπό να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους πάνω σε κράτη και ανθρώπους.
5: Οι ίδιοι είναι που με τα πολεμικά τους ρεσάλτα προκάλεσαν, σε δεκάδες χώρες, εκατόμβες νεκρών, κατακρήμνισαν πόλεις και χωριά, χάλασαν όλες τις υποδομές των πόλεων και των χωριών και κατέστησαν ολόκληρες χώρες ακατοίκητες. Μετέτρεψαν την γη σε κόλαση ψυχών.
6: Οι ίδιοι είναι, που και σήμερα υπονομεύουν την ικανότητα της Ελλάδας να προστατεύσει την εθνική της ανεξαρτησία, και πριμοδοτούν το Τούρκικο Ισλάμ να ξανακτίσει την οθωμανική αυτοκρατορία. Το  έπραξαν το 1204 με τους σταυροφόρους σε βάρος της Βασιλεύουσας και το επαναλαμβάνουν και σήμερα. Και το έγκλημα αυτό δεν έχει ακόμη εξοφληθεί.
7: Ανεπίσημα η Ελλάδα έχει κηρύξει τον εαυτόν της,  ως ευρισκόμενο υπό διωγμό από  εταίρους και συμμάχους. Η Ελλάδα γνωρίζει ότι πρέπει, και αγόγγυστα πληρώνει το τίμημα της αποστασίας της από Θεό και πατρίδα. Το τίμημα της αποστασίας της από τα θρησκευτικά, τα εθνικά και τα ανθρωπιστικά ιδεώδη που αυτή δίδαξε στους ανθρώπους. Το τίμημα της ευπιστίας της σε συμμάχους.

ΠΕΙΝΑΜΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ,  ΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
ΝΑΙ, δεν θα προδώσουμε τα ιδανικά μας και τον ανθρωποκεντρικό μας πολιτισμό, και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στους εαυτούς μας να αλωθούν από ξένες θρησκείες και ξένα ιδεολογήματα. Ο Ελληνισμός πρόδρομος του Χριστιανισμού είναι, και τα δύο ΕΝΑ είναι, και κανένα δεν μπορεί να ζήσει μόνο του  χωρίς το άλλο.
Θα θυσιάσουμε και πάλι ζωές μας, υπερασπιζόμενοι την ΕΛΕΥΘΕΡΪΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, αλλά θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Και αν ακόμη χρειαστεί να περάσουμε μέσα από καμίνι φωτιάς, οι ‘Έλληνες θα εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε.
Ορισμένοι ίσως να φρονούν, ότι ο Θάνατος των Ελληνορθόδοξων Χριστιανών, είναι το προαπαιτούμενο για την δική τους παγκόσμια επικράτηση. Αυτοί ποτέ δεν θα καταξιωθούν να δουν τα οράματα τους να υλοποιούνται, απλούστατα  γιατί οι Έλληνες υπάρχουμε άναρχοι και ατελεύτητοι.

ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
             ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΔΙΚΗ ΣΟΥ.


ΘΕΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ;
            Γιατί δεν χρηματοδοτεί το κτίσιμο προσφυγικών καταυλισμών μέσα στην Συρία και σε περιοχές σχετικά μακριά από τα πεδία των μαχών; Εάν τούτο γινότανε, δεν είναι εύλογο να υποτεθεί ότι, με την κατάπαυση του πυρός, οι πρόσφυγες, θα γύριζαν στον τόπο τους, και δεν θα καταστρεφόταν ανθρωπολογικά η Συρία;
            Δεν είναι ακόμη εύλογο να υποθέσουμε ότι η κοινωνική  συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικών φυλών, θα βοηθούσε την μεταξύ τους προσέγγιση;
            Δεν θα ήταν προς το  συμφέρον  της  Ευρώπης και τον ανθρωπισμό, με στρατεύματα της η Ευρώπη, να φυλάξει τους δικούς της προσφυγικούς καταυλισμούς από επιθέσεις των οποιωνδήποτε;  Δεν θα ήταν συμφέρον για την Ευρώπη, μαζί με τον ΟΗΕ, να αναλάβει την σίτιση των προσφύγων αυτών;

Ή ΜΗΠΩΣ, ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ;



  


Δεν υπάρχουν σχόλια: