Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ.


    

            ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ

       ( Συνέχεια του αναρτημένου άρθρου ‘’ο θάνατος της πόρνης …της παρθένας’’.)

 

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, συνάντησα στη χώρα των μύθων, τον Μέγα Μυθοπλάστη. Μόλις με είδε μου είπε, έλα να σου πω το μυστικό της πόρνης της παρθένας, και άρχισε χωρίς  χρονοτριβή την διήγηση.

·         Δεν είναι πρόσωπο, ούτε ανήκει στον κόσμο των όντων. Είναι Σύστημα οργάνωσης προσώπων σε κράτος και το κατά κόσμο όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γέννημα της κόρης του μύθου.

·         Οι μνηστήρες είναι λαοί και έθνη, πλούσιοι και φτωχοί, που ασελγούν νοερά , επί της πόρνης της παρθένας. Την ίδια ώρα, εκθειάζουν τα κάλη και  τις, ομορφιές της, τα θέλγητρα της που ταράζουν συθέμελα τα ακόλαστα πάθη τους, την δύναμη των απόκρυφων της, που πονηρά αποκαλύπτει και προκαλεί ντελίριο  στους κράτιστους των μνηστήρων, και τα πλούτη της, προσφορά θυσίας των έξω  μνηστήρων, στο ναό της πόρνης της παρθένας

·         Οι κράτιστοι των μνηστήρων είναι οι Ιερείς του Θεού Μαμμωνά, που με τα χάρτινα ανίκητα μικροσκοπικά όπλα τους, κατανικούν τους πολλούς που αρνούνται να προσκυνήσουν τον θεό Μαμμωνά και τους ιερείς του και που τους αποκαλούν, ‘’ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ ΜΑΖΕΣ‘’ που αρέσκονται στην κολακεία και την εξαπάτηση.  

·          Οι κράτιστοι ιερουργούν μέσα στο ναό της πόρνης της παρθένας, και νυχτομερής τρώνε, τρώνε, τρώνε από την ‘’δεκάτη’’, προσφορά των πολλών, στους ιερείς και τις ιέρειες του ναού. Πατρίδα δική τους δεν έχουν.  Σφετεριστές, και κλέφτες, είναι πολιτισμών  και Ελληνίδας γαίας.   

·         Και είναι η Ιερουργία και η ιεροσύνη βάρος ασήκωτο και πολυδάπανο. Οι ιερείς με ορτινάτσες, στο όνομα της πόρνης της παρθένας, έκαναν το δέκατο, εικοστό, τριακοστό…, πεντηκοστό, εξηκοστό και σταματημό δεν έχουν. Όσοι, από τους πολλούς, δεν έχουν την προσφορά να δώσουν, δίνουν, κλαίγοντας από χαρά και ευτυχία, τα χωράφια τους και  τις αυλές των σπιτιών τους,  που γίνονται αναπαυτήρια των κράτιστων, των ιερέων του θεού Μαμμωνά.

·         Οι βέβηλοι, είναι διεγερμένοι μνηστήρες, που έχουν τις ρίζες τους στις ΛΑΪΚΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕ ΜΑΖΕΣ.  Κατάφεραν και μπήκαν μέσα στο ναό, δικαίωμα κληρονομικό που έχουν  ΜΟΝΟ όσοι κατάγονται από την  φύτρα των εκλεκτών, που γεννά τους  ιερείς του ναού της πόρνης της παρθένας..Βεβήλωσαν τον ναό,  διέγειραν την οργή των κράτιστων , και όλοι ομοθυμαδόν, με μπροστάρη τον ΔΟΓΗ τον ΠΥΡΠΟΛΥΤΗ, όρμησαν και  σκότωσαν τους βέβηλους. Πάνω στο καβγά σκότωσαν και την  πόρνη την παρθένα, που το κατά κόσμο όνομα της, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι.

·         Βάρβαροι όπως είναι  και χωρίς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ναό της, χωρίς  τις προσφορές  των ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΜΑΖΩΝ, και συνηθισμένοι όπως είναι να τρώνε, να τρώνε, να τρώνε, χωρίς σταματημό, θα πέσουν σε μαρασμό και κατάθλιψη. Η μνήμη τους θα επανέλθει, και θα ορμήσουν να πάνε  εκεί από όπου ήρθαν, και μαζί με τα άλλα θεριά του δάσους, θα τρώνε τις σάρκες τους και θα αλληλοσκοτώνονται.    

·         Άκου και τούτο το προφητικό. Το αίμα της πόρνης της παρθένας, μειγμένο με το αίμα των βέβηλων,  το ήπιε και η ΓΗΣ. Και η γης άρχισε να  βλαστάνει ‘’βέβηλους’’, οχτρούς της φύτρας των κράτιστων, των ιερέων και των ιέρειων του θεού Μαμμωνά.

·        ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΠΑΡΘΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ  ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΥΡΙΩΝ ΜΥΡΙΑΔΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΛΗ, ΣΕ ΜΕΙΓΜΑ ΕΝΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

·        ΠΟΤΕ;  ΌΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ  Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: