Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ε'. ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ)


             Ε’. ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

                             ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, 

<<Προσοχή, είναι μόνο μια φαντασίωση αρρωστημένων ανθρώπων, και στο παγκόσμιο στίβο δεν παίζουν μόνοι τους. Είναι μια λογική εξήγηση της παράνοιας και της ανηθικότητας, που απέκτησε ιδεολογία και το δικαίωμα να δολοφονεί αναίμακτα ανθρώπους. >>    
     
παράνοια             
Α’:  Το νέο δόγμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, έχει τις ρίζες του στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1989. Στις μετά το 1989 συνόδους του ΝΑΤΟ, αποχαρακτηρίστηκαν από εχθρικά κράτη, όλες οι χώρες της τέως  Σοβιετικής Ένωσης.  Ταυτόχρονα επανακαθορίστηκε ο ρόλος του ΝΑΤΟ σαν συμμαχίας κατά των   α σ ύ μ μ ε τ ρ ω ν   α π ε ι λ ώ ν. Πολλοί τότε διερωτώντο ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του ΝΑΤΟ σαν αμυντικής συμμαχίας, αφού κατά τον πλέον επίσημο τρόπο δεν υπήρχε εχθρός.  

Αργότερα έγινε ευρύτατα αντιληπτό ότι η συμμαχία απέβαλε τον αμυντικό της χαρακτήρα και απέκτησε το δικαίωμα  τοπικών παρεμβάσεων στο εσωτερικό ανεξάρτητων κρατών, όταν και όποτε η ίδια έκρινε ότι απειλείτε η  παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη και τα απανταχού … ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι φανερό ότι η συμμαχία ανέλαβε ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ το έργο της παγκόσμιας αστυνόμευσης και της απρόκλητης παρέμβασης στο εσωτερικό όλων των χωρών, κατά κρίση του Αμερικανικού Πενταγώνου.

Με το νέο συμμαχικό δόγμα, θεσμοθετήθηκε η διασάλευση της παγκόσμιας νομιμότητας, όπως είχε καθιερωθεί μεταπολεμικά με τον χάρτη των Ηνωμένων Εθνών,  και ο ΟΗΕ από θεματοφύλακας της παγκόσμιας νομιμότητας, μετέπεσε σε όργανο συγκάλυψης  των παρανομιών του ΝΑΤΟ.

Έκτοτε η διεθνής κοινωνία, άναυδη, παρακολουθεί την εφαρμογή του νέου επιθετικού δόγματος του ΝΑΤΟ σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, αρχικά  χωρίς αντίδραση. Καθιερώθηκε το ευρώ σαν δεύτερο διεθνές αποθεματικό νόμισμα, και η αντίδραση των ΗΠΑ, φαινομενικά, ήταν λυσσαλέα.

Με την βοήθεια των τοπικών ενόπλων παρεμβάσεων των ΗΠΑ στην καρδιά της Ευρώπης και αλλαχού, και   του Έλληνα πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, πειθαναγκάστηκε η Ευρώπη σε ιστορικό συμβιβασμό, δηλαδή σε υποταγή της στην πολιτική των ΗΠΑ.  Ασφαλώς έναντι υποσχέσεων στους ισχυρούς της Ευρώπης, που η αρχή τους βρίσκεται στην συναίνεση των ΗΠΑ στην ενοποίηση της Γερμανίας.

 Η συναίνεση αυτή, με μαθηματική ακρίβεια, οδηγούσε στην καθιέρωση της Γερμανίας σαν αδιαμφισβήτητης  Ευρωπαϊκής δύναμης, και σαν αντίπαλο δέος, στην πιθανή και αναμενόμενη  ανάκαμψη της Ρωσίας, και ασφαλώς δεν έγινε χωρίς ανταλλάγματα.

 Η αλυσίδα των γεγονότων παρέχει ισχυρές μαρτυρίες ότι, κάποια άγνωστα κέντρα λήψης αποφάσεων, επιβάλλουν στα επίσημα κράτη την εφαρμογή πολιτικών που δεν έχουν σχεδιαστεί από αυτά. Σε αυτό το λόγο, οφείλονται οι κατά καιρούς παρατηρούμενες αντιφάσεις και παλινωδίες, στην πολιτική που εφαρμόζουν τα κυρίαρχα κράτη του κόσμου.

Β’: Με την συμφωνία των κεντρικών τραπεζών ΗΠΑ, Ευρώπης, Ην. Βασίλειο , Καναδά και Ιαπωνίας, υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις ότι το δολάριο, αποκατέστησε την  κυριαρχία του στο Δυτικό κόσμο, πολιτικά και οικονομικά.

 Η  κυριαρχία του δολαρίου και η πολιτική, στρατιωτική, και οικονομική ισχύς των ΗΠΑ και του Δυτικού κόσμου, αμφισβητείται σήμερα, σοβαρά από Ρωσία και Κίνα. Οι δύο αυτές χώρες έχουν τεράστιους πληθυσμούς, πανάρχαιο πολιτισμό, ικανότατη τεχνογνωσία,  δυναμική παραγωγική βάση, και τείνουν να κυριαρχήσουν στην αγορά καυσίμων. Είναι θέμα ολίγων ετών που το ΑΕΠ της Κίνας θα υπερβεί το άθροισμα του ΑΕΠ των ΗΠΑ, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Καναδά και Ιαπωνίας. Είναι θέμα ολίγων ετών που οι συμβατικοί εξοπλισμοί της Ρωσίας, θα υπερβούν ποσοτικά και ποιοτικά τους αντίστοιχους εξοπλισμούς των χωρών του ΝΑΤΟ.

Είναι θέμα ολίγων ετών που ο Ασιατικός και Ρωσικός πολιτισμός θα απειλήσουν, σοβαρότατα τον λεγόμενο Δυτικό πολιτισμό και τρόπο ζωής, και την διεθνή πολιτική, στρατιωτική και οικονομική επικυριαρχία των ΗΠΑ. Όλα αυτά είναι πλέον ορατά και σε εμάς, τους απόμακρους των κέντρων λήψεως των σχετικών αποφάσεων. Απόρρητα και καλά σφραγισμένα μυστικά είναι οι σχεδιασμοί των κρατούντων, για να διατηρήσουν την ισχύ και την επικυριαρχία επί του κόσμου. Βέβαιο είναι, ότι δεν θα καθίσουν άπραγοι, αναμένοντας το τέλος.

Εμείς μπορούμε μόνο να εικάσουμε, και να συμπεράνουμε, με βάση την παραδοχή, ότι οι ΗΠΑ επί κεφαλής μιας ευρύτατης συμμαχίας χωρών, έχουν ήδη θέση σε εφαρμογή σχέδιο ανάσχεσης της Ασιατικής απειλής, Ότι οι ατομικοί εξοπλισμοί και δυνατότητες των ανταγωνιστριών χωρών αποκλείουν γενικευμένη πολεμική σύρραξη, ότι οι ανταγωνίστριες χώρες θα επιδοθούν σε σχεδιασμούς τοπικών συρράξεων, στα πλαίσια των πολιτικών παρενόχλησης και φθοράς του αντιπάλου, ότι ο Δ’ παγκόσμιος πόλεμος, θα διεξαχθεί με οικονομικούς όρους και με βασικά όπλα, από τη μια μεριά τα αποθεματικά νομίσματα, ευρώ και δολάριο, και από την άλλη μεριά τα τεράστια συναλλαγματικά αποθέματα, Ρωσίας και κίνας, σε ευρώ και δολάρια.

Ο επόμενος πόλεμος θα διεξαχθεί προς τιμή του θεού Μαμμωνά, και οι παράπλευρες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, θα είναι πρωτοφανείς και θα ξεπερνούν τα όρια κάθε ανθρώπινης φαντασίας.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΤΕΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ  ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ.

Α’: Το ευρώ στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, θα ενδυναμώνεται έναντι του δολαρίου, και θα καταστεί ελκυστικότερο στη τοποθέτηση ξένων κεφαλαίων σε Ευρωπαϊκά ομόλογα, σε καταθέσεις σε ευρώ και σε άμεσες επενδύσεις σε χώρες της Ευρωζώνης.

Ταυτόχρονα, θα συνεχιστούν οι πολιτικές δημοσιονομικής προσαρμογής με περικοπές εισοδημάτων, καταθέσεων, καταχρέωσης των πολιτών με φόρους που αδυνατούν να πληρώσουν, και με εκχώρηση των ενυπόθηκων δανείων των τραπεζών και των φορολογικών απαιτήσεων των κρατών σε υπερεθνικό  όργανο. Οι άνθρωποι, στερούμενοι κάθε δυνατότητας αντίστασης, που παρέχουν τα περιουσιακά στοιχεία, θα δύνανται να επιλέξουν μεταξύ πλήρους πολιτικής υποταγής και θανάτου. Όλα αυτά είναι τα προκαταρκτικά και κύριος στόχος τους είναι ο εθισμός των ανθρώπων στα ερχόμενα.

Β’: ‘Όταν όλα αυτά επισυμβούν, τότε μια γενικευμένη κρίση χρέους και ύφεσης στην Ευρωζώνη, θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση του ευρώ, και του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, και τα κράτη θα επιστρέψουν στα εθνικά τους νομίσματα, η αξία των οποίων διακρατικά θα είναι μηδενική. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί του βορρά, των πλουσίων σήμερα χωρών της Ευρωζώνης, θα εμπλακούν σε αιματηρές συρράξεις, με οικονομικό αποτέλεσμα την οικονομική και νομική απαξίωση των ξένων επενδύσεων στις χώρες τους, που δεν θα έχουν και αντικείμενο ύπαρξης. Με τις συνθήκες αυτές, οι άμεσες επενδύσεις, οι επενδύσεις χαρτοφυλακίου, και οι εξαγωγές Ρωσίας και Κίνας στις χώρες τις τέως ευρωζώνης θα μηδενιστούν και οι χώρες αυτές θα περιπέσουν σε βαθιά ύφεση.

Γ’:  Η βαθιά κρίση στην Ευρώπη, σαν χολέρα θα μεταδοθεί και στις ΗΠΑ, με ηπιότερα, αλλά ποιοτικά τα ίδια συμπτώματα, όπως  και στην Ευρώπη. Οι τιμές των ομολόγων μειώνονται δραστικά, και οι ΗΠΑ εξαγοράζουν τα κρατικά τους ομόλογα, στο 10% της ονομαστικής τους αξίας, δηλαδή με 1,3τρις, έναντι 13 τρις. δολάρια που είναι η ονομαστική τους αξία. Λόγο της κατάρρευσης του ευρώ, το δολάριο θα είναι περιζήτητο στην διεθνή αγορά.

Ταυτόχρονα, σαν συνέπεια της κρίσης, οι πτωχεύσεις των τραπεζών, θα εξανεμίσουν τις καταθέσεις, μεταξύ άλλων, και Ρωσίας, και Κίνας.

Δ’: Το σενάριο προβλέπει ολοκληρωτική απώλεια επενδύσεων τους στο εξωτερικό Ρωσίας και Κίνας. Προβλέπεται επίσης, απώλεια των εξαγωγικών τους επιδόσεων και οικονομικός μαρασμό τους.  Το διεθνές εμπόριο θα καθηλωθεί σε πρωτόγονα επίπεδα, και η ανάκαμψη του, θα εξαρτάται από την προσφορά δολαρίων. Ο κόσμος θα εκλιπαρεί τις ΗΠΑ για ελλείμματα στο ισοζύγιο εξωτερικών της πληρωμών,  για να ανακάμψει το διεθνές εμπόριο. Το δολάριο καθιερώνεται σαν πρώτο εθνικό νόμισμα πολλών χωρών και σαν αδιαμφισβήτητο διεθνές αποθεματικό νόμισμα, και  οι ΗΠΑ ελέγχου κατά απόλυτο τρόπο την παγκόσμια οικονομία. ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ 

<<Προσοχή, είναι μόνο μια φαντασίωση αρρωστημένων ανθρώπων, και στο παγκόσμιο στίβο δεν παίζουν μόνοι τους. Είναι μια λογική εξήγηση της παράνοιας και της ανηθικότητας, που απέκτησε ιδεολογία και το δικαίωμα να δολοφονεί αναίμακτα ανθρώπους. >>

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ; Όλοι οι άνθρωποι την αναζητούμε, και γινόμαστε εξαιρετικά ενοχλητικοί εμφανιζόμενοι διαχρονικά και μόνιμα απαισιόδοξοι. Την ψάχνουμε με επιστημονικότατο τρόπο και όταν την βρούμε θα την γνωστοποιήσουμε με μεγάλα γράμματα. Δεν είμεθα όμως έμποροι ελπίδας, και δεν είναι στις προθέσεις μας να προσφέρουμε τροφή σε όσους αρέσκονται να τους εξαπατούν, στους οκνούς, τους ράθυμους και τους μοιρολάτρες.

         
                  

      · ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ                            ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ Η                             ΜΟΙΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ.

· ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΧΙΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.


· ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: