Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

 

ΣΙΩΠΗ: Χρυσός ή θάνατος:

Με τα γεγονότα στην Ουκρανία, η ανθρωπότητα ΖΕΙ σε μια χαοτική κατάσταση, έτοιμη να ΕΚΡΑΓΕΙ και να παρασύρει ολόκληρη την ανθρωπότητα  ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ που καλύπτει το πρόσωπο της Αβύσσου. Ως  Ευρωπαίοι πολίτες επιδεικνύουμε μέχρι σήμερα θανάσιμη ανοχή σε γεγονότα που συντελούνται στο προαύλιο μας και πιθανότατα αύριο στην αυλή μας. 

Μεταξύ δύο αδελφών λαών, ομόθρησκων και ομοεθνών, συντελούνται   ειδεχθείς εγκληματικές πράξεις κατά της ανθρωπότητας και κυρίως των δύο λαών των αντιμαχόμενων , και εμείς οι Ευρωπαίοι πολίτες, εμφανιζόμαστε να επιχαίρουμε  όταν οι…. δικοί μας!!!!! ! καταφέρνουν να σκοτώσουν περισσότερους συνανθρώπους τους από όσους σκότωσαν  οι φερόμενοι ως εχθροί τους.

Οι αντίπαλες ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ για ένα έτος περίπου διεξάγουν διά αντιπροσώπων, ένα πόλεμο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από πολλού χρόνου τον σχεδίασαν και τον προετοίμαζαν.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σταδιακά αλλά σταθερά, οι δύο Υπερδυνάμεις τείνουν, να έρθουν σε άμεση επαφή μεταξύ τους στο πεδίο της μάχης, που ούτε οι ίδιες γνωρίζουν με τι όπλα θα μάχονται να σκοτώσει η μισή ανθρωπότητα την άλλη μισή. 

Προς το παρόν το Ευρώ- δολάριο συνιστά το κύριο όπλο των Δυτικών χωρών. Το διαχειρίζονται με άνεση και δεν ανησυχούν για υποτίμηση του ενός έναντι του άλλου νομίσματος, αφού τα δύο νομίσματα αλληλοκαλύπτονται και αλληλοπροστατεύονται. Υποτίμηση έναντι τρίτων νομισμάτων είναι πρακτικά αδύνατη αφού τα άλλα, δεν αποτελούν στην συνείδηση των συναλλασσόμενων διεθνή αποθεματικά νομίσματα.

Στην σύγκρουση μεταξύ Ευρώ- δολαρίου και Ρωσίας, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το Ευρώ- δολάριο υπερέχει. Διά του Μαμωνά τα πάντα, στο σήμερα, εξαγοράζονται. Αποτελεί ακόμη και θανάσιμο εκβιασμό ενάντια στη  Κίνα, που επένδυσε τρισεκατομμύρια δολάρια από τα διεθνή αποθεματικά της,  σε καταθέσεις σε τράπεζες των ΗΠΑ. Πάγωμα των καταθέσεων της Κίνας σε τράπεζες των ΗΠΑ, αποτελεί σημαντική υπονόμευση της οικονομίας της Κίνας, με αντιμετωπίσιμες βέβαια αναταράξεις στην αγορά δολαρίου οι οποίες θα θεραπεύονται με ανάλογες μεταβολές του Ευρώ.

Προκύπτει από τα λίγα αυτά, Κύριε πρόεδρε της Ρωσικής Δημοκρατίας, ότι η σύγκρουση σας  με το Ευρώ-δολάριο αποτελεί άνισο αγώνα για εσάς.  Αυξάνει κατά το δοκούν και δυναμώνει τους αντιπάλους σας, ακόμη και στο εσωτερικό της χώρας σας, αφού την ‘’δόξα πολλοί μίσησα το χρήμα όμως κανείς’’.

Βέβαια το δολάριο από μόνο του δεν είναι ικανό να νικήσει την Ρωσία. Αδυνατώ να καταλάβω ποιο είναι το στήριγμα της Δύσης που της επιτρέπει να αυξάνει συνεχώς τις προκλήσεις της έναντι της Ρωσίας. Λογικά η δύναμη της Ρωσίας στηρίζεται στα τεράστια αποθέματα καυσίμων που έχει η ΓΗ της. Κατέχει το 25% των παγκοσμίων αποθεμάτων καυσίμων και επίσης το 25% της έκτασης του πλανήτη ΓΗΣ. Θεωρητικά είναι ανίκητη και τούτο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι παραμένει απαθής στις πολλαπλές κυρώσεις οι οποίες τις επιβάλλονται.

Εμφανίζεται να περιμένει κάτι το πολύ σοβαρό που έρχεται από τον Δυτικό κόσμο εναντίον της, και προετοιμάζεται για την ώρα αυτή. Εμφανίζεται να θεωρεί τον πόλεμο στην Ουκρανία ως ΠΑΡΕΡΓΟ γεγονός και περιμένει με βεβαιότητα  το αποφασιστικό γεγονός που έρχεται.

ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, η συγκριτική υπεροχή της Ρωσίας είναι τα αποθέματα καυσίμων που έχει και η έκτασης της. Η αδυναμία των Δυτικών Ευρωπαϊκών χωρών είναι τα αποθέματα καυσίμων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και η μικρή τους έκτασης. Λογικά για να νικηθεί μια χώρα θα πρέπει ο αντίπαλος να εξουδετερώσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της.

Οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης προσπάθησαν με βάση την αρχή τη ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ να εξουδετερώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ρωσίας σε καύσιμα και απέτυχαν. Η Ρωσία οικονομικά παρέμεινε απαθής από τις Ευρωπαϊκές κυρώσεις οι οποίες έβλαψαν την Ευρώπη. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΝΙΚΗ;

Εάν η Ευρώπη παραιτηθεί της όποιας προσπάθειας, τότε μεταξύ άλλων θέτει σε κίνδυνο την υπόσταση του κοσμικού κράτους και την ίδια την ζωή των φορέων του. Η προσπάθεια ΑΤΙΜΩΣΗΣ ενός τεράστιου σε δύναμη, έκταση, και πληθυσμό κράτους, όπως είναι η Ρωσία, που επιχειρήθηκε με δικαστικά μέσα, καταμαρτυρεί ότι  η Ευρώπη έχει αντοχές να συνεχίσει τον αγώνα. ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ; Να συλλάβει τον Πούτιν και σιδηροδέσμιο να τον σύρει σε δίκη στο διεθνές δικαστήριο; Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.   Πριν προλάβει εχθρικό χέρι να τον αγγίξει, η Ευρώπη θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν.  Και δικαιούμαι να διερωτηθώ. 

Αποποιηθήκαμε την Θεία προστασία βαδίζουμε σε σκοτεινό περιβάλλον,  και οδηγούμαστε από μόνοι μας, σε ημέρες αποκαλύψεως. Χάσαμε και το ΦΩΣ του ΝΟΥ, και πράξεις που μόνο καταστροφή μπορούν να επισύρουν, νομίζουμε ότι είναι σωτήριες για τους λαούς της Ευρώπης.

Κυρίες και κύριοι έχουμε καταλάβει ότι ο Θεός και οι Άγγελοι του είναι πνεύματα και απαθή όντα;  Έχουμε καταλάβει ότι ως απαθή όντα (χωρίς πάθη) , δεν αναλίσκουν ενέργεια και ούτε δύνανται αυτοπροσώπως να αποδώσουν έργο; Διά της ακτινοβολίας της δόξας του ΘΕΟΥ, ελέγχονται και καθοδηγούνται  οι υλιστικές δυνάμεις διά την απόδοση  συγκεκριμένου έργου σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.

Ο άνθρωπος είναι Ον που τρέφεται με ενέργεια και αποδίδει συγκεκριμένο υλιστικό  έργο. Έχει νοητική αυτονομία, όμως το περιεχόμενο της πνευματικής του υπόστασης απολαμβάνει την Θείας προστασίας. Αν αποποιηθεί ο άνθρωπος την θεία προστασία, τότε τυφλώνεται η πνευματική του υπόσταση, τότε νοητικά σέρνεται μέσα στο σκότος που καλύπτει την άβυσσο και αυτοκαταστρέφεται από τα ίδια του τα έργα.   

Έχει άραγε συνειδητοποιήσει η Ευρώπη ότι η προσπάθεια ΑΤΙΜΩΣΗΣ της Ρωσίας είναι γεγονός που ανταποδίδεται και ποτέ δεν διαγράφεται; Έχει συνειδητοποιήσει ότι με αυτήν την πράξη της, άφησε στην Ρωσία ενδεχομένως μόνο μια επιλογή:                                                                                                                                 ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ και τον ευτελισμό του αντιπάλου;

 Έχει συνειδητοποιήσει ότι αν συνεχίσει σε μάκρος ο πόλεμος, η Ουκρανία θα μείνει  χωρίς πληθυσμό;  Ότι σε μια γενικευμένη σύγκρουση, η Ρωσία με σχετική προσπάθεια μπορεί να στερήσει τα καύσιμα από την Ευρώπη με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση της πολεμικής της μηχανής, ότι από μια σύγκρουση Υπερδυνάμεων μόνο ηττημένοι μπορούν να υπάρξουν;

Λυπάμαι, λυπάμαι ειλικρινά όταν βλέπω δύο αδελφούς, ομόδοξους λαούς  να αλληλοεξοντώνονται και να χαίρονται  επειδή η δική της πλευρά σκότωσε περισσότερος από την άλλη πλευρά, αδελφούς και ομόδοξους της. 

Ωχριώ πραγματικά και αρνούμαι να το σκεφθώ και να το καταγράψω,  το ενδεχόμενο τέλος αυτής της εντελώς παράλογης και ανθρωποκτόνας  σύγκρουσης.  

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: