Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ:


                                    ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ:

   Δεν είναι μυστικό ότι οι δημογραφικοί δείκτες Ελλάδας και Ευρώπης προλέγουν το, ΜΕΣΟΧΡΟΝΙΑ,  τέλος του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού και στις δύο περιοχές, οι οποίες νικούνται κατά κράτος, από το ΠΕΟΣ του ΙΣΛΑΜ. Προλέγουν επίσης το θάνατο της λευκής φυλής στις χώρες αυτές.
   Αν και ποτέ δεν έχει αποδειχθεί, θα δεχόμουν ότι οικονομικοί παράγοντες ερμηνεύουν το δημογραφικό πρόβλημα, αν η πληθυσμιακή συρρίκνωση της λευκής φυλής, δεν ήταν ομόρροπη με την προέλαση του πλούτου και της οικονομικής της ευμάρειας, και η πληθυσμιακή προέλαση του Ισλάμ δεν ήταν ομόρροπη με την προέλαση της φτώχιας και  την υποχώρηση του οικονομικού του επιπέδου. Άρα οι παράγοντες που ερμηνεύουν το φαινόμενο είναι κοινωνικοί και στην βάση τους ιδεολογικοί.
Βέβαια εμείς θα τολμήσουμε να ακουμπήσουμε το πρόβλημα, ανεξάρτητα αν θα προκαλέσουμε την οργή των θιγομένων. Εξωτερικά, το μέγεθος του προβλήματος συναρτάται με την σχέση γεννήσεων- θανάτων. Όμως η σχέση αυτή είναι το αιτιατό και όχι η αιτία του προβλήματος.  Επίσης θα εντοπίσουμε την ανάλυση στην περίπτωση της Ελλάδος.

1: ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: 

  Βαθύτερη ανάλυση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ηδονή, πνευματική και σαρκική, η χαρά, η ευχαρίστηση, συνδέονται άμεσα με την ζωή και ικανοποιούν την φυσική υπόσταση του ΟΝΤΟΣ. Η γεννητική δραστηριότητα είναι στην βάση της σαρκική, η οποία όμως μετεξελίσσεται και σε πνευματική, αφού ο άνθρωπος είναι διπλή φύση, σάρκα και ψυχή (πνεύμα).  Κατά τα επικρατούντα σε πλείστες θρησκείες, η ψυχή είναι αθάνατη και ενώ συνυπάρχει με το σώμα εις ΕΝA,  που είναι ο ΈΝΑΣ αδιαίρετος άνθρωπος, εν τούτοις είναι άγνωστη στον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος έχει  συνείδηση του ΕΙΝΑΙ του, γνωρίζει όμως αυτό που βλέπει, δηλαδή κυριαρχείται από το συναίσθημα της ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.    Για τον άνθρωπο η ψυχή είναι  ο άγνωστος οιονεί ξένος,  που τον εμπλουτίζει με όλα τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν από τα υπόλοιπα μέλη του ζωικού βασιλείου, και που όμως τον εγκαταλείπει όταν καταρρεύσει η σάρκα, που είναι το σπίτι της ψυχής του. 
Για τον άνθρωπο ο θάνατος και η αποσύνθεση της σάρκας σηματοδοτεί και το τέλος της ατομικής  χαράς και ευχαρίστησης που συνεπάγεται η ίδια η ζωή.
 Όμως ο άνθρωπος είναι και κοινωνικό ΟΝ, ιδιότητα που μεγιστοποιεί  την χαρά και ευχαρίστηση που απολαμβάνει  κατά την διάρκεια της ζωής του, όταν το κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκει, ευημερεί, με την ευρεία έννοια του όρου, οικονομικά,  πνευματικά, πολιτιστικά και βιολογικά, μέσα στο παγκόσμιο περιβάλλον στο οποίο ανήκει.
 Όσο μεγαλύτερη είναι η ιστορική διαδρομή μέσα στο χρόνο, της κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκει, τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά και ικανοποίηση την οποία απολαμβάνει κατά την διάρκεια της ζωής του. 
  Άρα η χαρά  και η ευχαρίστηση ζωής που απολαμβάνει το άτομο κατά την διάρκεια του βίου του είναι κυρίως  πνευματική ιδιότητα, και το πνεύμα είναι άναρχο και ατελεύτητο .

 ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
ΆΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΦΥΛΗ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ, ΧΑΝΕΤΑΙ. Όποιος τα χάνει μεταβάλλεται σε ένα άκρατο καταναλωτικό ζώο χωρίς αύριο, χείρον πάντων των λοιπών μελών του ζωικού βασιλείου.

2: ΌΤΑΝ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ Η ΕΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960, εξεφράσθησαν φόβοι ότι, αν αποπειραθεί να απορροφήσει έθνη και πολιτισμούς, τότε θα διαπραχθεί εγκληματική πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, που θα οδηγήσει την Ευρώπη σε αφανισμό.
 Με τους καιρούς επικράτησαν στην Ευρώπη οι σοσιαλιστικές απόψεις των σφαιρικά σκεπτόμενων,  δια των οποίων ανασύρεται και απομακρύνεται ο άνθρωπος από το κοινωνικό περιβάλλον της οικογένειας, της ράτσας της φυλής του έθνους και  εντάσσεται στην   ευρύτερη κατηγορία , ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι  η κατάργηση όλων των κοινωνικών διακρίσεων μεταξύ των ανθρώπων, και ομαδοποίησης τους κάτω από τους τίτλους, οπισθοδρομικός, ρατσιστής, ακροδεξιός, φασίστας, ναζιστής. 
Η μανία της κατάργησης των διακρίσεων, δηλαδή των χαρακτηριστικών που προσδιορίζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου, γρήγορα επεκτάθηκε και στις ατομικές διακρίσεις. Έτσι καταργήθηκε η διάκριση μεταξύ θήλεος και άρρενος, μεταξύ λογικού και άλογου ζώου, μεταξύ τροφής και υπολειμμάτων της πεπτικής δραστηριότητας.  Παραμένει ανέπαφη  η διάκρισης μεταξύ της ΕΛΙΤ που εκπροσωπείται από όντα που βρίσκονται στο ……ζενίθ της εξελικτικής διαδικασίας κάποιας ράτσας πιθήκων, και του…… ΠΟΠΟΛΟΥ, που  βρίσκεται κάπου στο μέσο ή στην αρχή της εξελικτικής διαδικασίας.
Με περίτεχνες διαδικασίες, έθεσαν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο τους το τραπεζικό σύστημα, και κατέστησαν το χαρτονόμισμα ανίκητο Θεό, στην συνείδηση των ανθρώπων. Διά του χάρτινου Θεού, εξαγοράζουν συνειδήσεις, εκβιάζουν, δολοφονούν και βιαίως επιβάλλουν στο ΠΟΠΟΛΟ την αποδοχή του λεγόμενου κοσμικού κράτους.
 Στο οπλοστάσιο τους η ανεργία, η καταχρέωσης των νοικοκυριών, η δήμευσης των καταθέσεων τους, και αφού τους καταστήσουν ανίκανους να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, έπεται η δήμευση των σπιτιών τους και παντός κινητού και ακίνητου περιουσιακού τους στοιχείου και τελικά ο διασυρμός που οδηγεί τους ανθρώπους στην αυτοχειρία.
Όμως δεν παραλείπουν με ζήλο να εφαρμόσουν και  ψυχοφθόρες Μεθόδους που αναπτύχθηκαν από τον Παύλωφ και εφαρμόστηκαν κατά την περίοδο της  ακμής του μπολσεβικικού κράτους του κοσμοκράτορα.  Δια της κρατικής ή της απόλυτα ελεγχόμενης ιδιωτικής παιδείας,
ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ,  ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ.
Είναι γεγονός ότι κατάφεραν να κατεβάσουν την γυναίκα από τον θρόνο της ΜΑΝΑΣ και  να την ευτελίσουν,  μετατρέποντας την, αποκλειστικά, σε σκεύος ακόρεστης σαρκικής ηδονής. Βέβαια δεν ήταν δυνατό να διαφύγουν της προσοχής και του ενδιαφέροντος τους οι άρρενες. Τους κατέστησαν σε μεγάλο ποσοστό ευνούχους  και τους κατέταξαν στην κατηγορία του ουδέτερου φύλου.
Δηλαδή μετέτρεψαν μεγάλο ποσοστό νέων ανθρώπων σε καταναλωτικά  ζώα, που το ενδιαφέρον τους εστιάζετε αποκλειστικά στην ακόρεστη απόλαυση των αγαθών, που απλόχερα τους προσφέρει το  κοσμικό κράτος. 
 Με βάση την προηγούμενη ορολογία, διαπιστώνεται βάσιμα ότι, ελέω του κοσμικού μας κράτους, μεγάλο ποσοστό νέων ανθρώπων έχει στερηθεί της πίστης ότι έχει διπλή φύση, πνευματική και σαρκική, ότι η πνευματική χαρά και ευχαρίστηση του ανθρώπου ολοκληρώνει την καθόλα αλτρουιστική πίστη, ότι η ζωή του ανθρώπου διαιωνίζεται μέσα από την τεκνοποίηση,  την οικογένεια, την ράτσα, την φυλή, το έθνος.
 
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; 
 
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΧΙ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΑΞΗ,  ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ) ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

                ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ,

Ζούμε μέσα στο γίγνεσθαι, μέσα στον κόσμο των παθών, και πορευόμαστε αγκαλιά με τα πάθη μας,  μέσα από τα λάθη μας. Το γίγνεσθαι είναι έργο Θεού, και το κάθε τι μέσα σε αυτό, εκφράζει  την διάχυτη εις το σύμπαν, άπειρη σοφία ΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ.
ΆΡΑ   Κάθε λόγος και πράξη που αντιβαίνει στους φυσικούς νόμους, που είναι αντίθετη με την λειτουργία της φύσεως, είναι εκ του πονηρού, είναι πράξης ανήθικη και ξεδιάντροπη και αισχρή και οφείλουμε να την πολεμούμε.
Έτσι όρισαν την ηθική και οι προπάτορες μας, και για αυτό έχουμε όλο το δικαίωμα οι  Έλληνες, να μιλάμε για Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό.

  



Δεν υπάρχουν σχόλια: