Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:
Η άκρως  ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ,  ενέργεια της κυβέρνησης για το θέμα του ασύλου, πολλαπλασίασε σε υπέρτατο βαθμό το Τουρκικό ΘΡΑΣΟΣ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ή επί το ακριβέστερο Ελληνικού χώρου, στον οποίον περιλαμβάνεται και ο θαλάσσιος χώρος. Η ανωτάτη ηγεσία της χώρας, ενέχει βαρύτερες ευθύνες από την πολιτική ηγεσία, της οποίας οι ευθύνες είναι  καταλογιστέες και δεδομένες, και εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να αναζητηθούν.
Και στην ηγεσία του στρατεύματος τούτος ο λόγος.  Δεν επιδέχεται επανάληψης  η φοβία ανάληψης ευθύνης που επέδειξαν οι  πλοίαρχοι των  δύο υποβρυχίων, που το 1974, κάτω από τον Τουρκικό αποβατικό στόλο στην Κερύνεια, αντί να τον καταβυθίσουν, τον άφησαν ανενόχλητο και απομακρύνθηκα για να ζητήσουν …..οδηγίες.
 Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
Σε οπλικά συστήματα υστερούμε. Υπερτερούμε σε ΝΟΥ, ικανότητες και πίστη ότι θα νικήσουμε. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ. Ας τολμήσουμε, ας αποδείξουμε και ας απαιτήσουμε να αποσυρθούν οι τουρκικές δυνάμεις από τα σύνορα με την Ελλάδα.
Ας διατηρήσουμε ρητό δικαίωμα καταστροφής των δυνάμεων που απειλούν την  ακεραιότητα της χώρας μας. Είμαστε οι πρωτομάστορες στον αντάρτικο, στην λόγχη, την πολεμική δεξιότητα και στην ανάληψη πρωτοβουλιών.
Καιρός είναι να καταργήσουμε τα επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα και κύμα… τουριστών ειδικής σύνθεσης, αθέατο,  να πλημυρίσει την  Ασιατική Χερσόνησο. Είναι χώματα δικά μας και με καλοσύνη θα μας υποδεχτούν και θα μας προστατεύσουν. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ. 
 ΈΝΑ μαχαίρι στα χέρια ικανού πολεμιστή αξίζει περισσότερο από δέκα πολυβόλα. Και πέντε  ΕΛΛΗΝΕΣ σε μια νύχτα μπορούν να καταβυθίσουν τον Τουρκικό στόλο.
Αδελφοί μου, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, και ο άνθρωπος ο  από κατασκευής είναι το υπέρτατο Οπλικό σύστημα.    
Αδελφοί μου, τα λάθη των πολιτικών ηγεσιών, και κυρίως η δουλική υποταγή στις υποδείξεις  εκείνων που κατά σύστημα καταστρέφουν Ελλάδα,  έφεραν κοντύτερα την σύγκρουση. Εύχομαι ολόψυχα και παρακαλώ τον Θεό να αποφευχθεί. Όμως ο οχτρός έχει άλλο θεό.  
Έχουμε υποχρέωση στον εαυτόν μας, στον Θεό και στην πατρίδα, χωρίς περιστροφές και ιδεολογήματα και κομματικές προκαταλήψεις να πάρουμε ρητή θέση και να επιστρατευτούμε στην σωτηρία της πατρίδας μας.
ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΑΡΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΩΜΑ ΟΥΤΕ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΤΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥ.

Γράφω με το δικαίωμα που μου κληροδότησε ο καλύτερος μου φίλος, ο Γεωργαλής Πυλιώτης.  Αγωνιζόμενος για Πατρίδα και λευτεριά, συνελήφθην το 1957 από τους Άγγλους. Με την μέθοδο των, επί 38 ημέρες, βασανιστηρίων των σκότωσαν, ημέρα των γενεθλίων του. Ήταν ακριβώς δεκαεπτά ετών. 

Και προς φίλους τούτος ο λόγος. Ο ελληνικός λαός τελεί υπό ιδιόρρυθμο είδος ΚΑΤΟΧΗ και δεν ευθύνεται για τις επιλογές των κυβερνήσεων του τα τελευταία δέκα χρόνια. Συμμάχησαν με τους φυσικούς οχτρούς του Ελληνισμού και αγνόησαν τους φυσικούς μας φίλους. Τα γνωρίζουμε, και η καρτερικότητα οσονούπω τελειώνει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: