Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017- ΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΣ

          ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 – ΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΣ.

 Αυτές τις ημέρες, έστω και νοερά αλλά και έμπρακτα, όσοι μπορούν, ας σταθούμε δίπλα στους ξεριζωμένους, δίπλα σε αυτούς, που αφού τους αφαίρεσα ΒΙΑΙΑ το δικαίωμα στην εργασία αφού τους αφαίρεσαν την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην ζωή,  αφού τους κατέστησα ανήμπορους να ανταποκριθούν σε βασικές υποχρεώσεις επιβίωσης της οικογένειας τους,  αφού τους κατέστησαν ανήμπορους να ανταποκριθούν σε δανειακές τους υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, αφού οι τράπεζες εισέπραξαν από τον Ελληνικό λαό, με τρείς  κεφαλαιοποιήσεις τους  το τριπλάσιο της αξίας των μη εξυπηρετουμένων δανείων, οι ανάλγητοι  πιθηκάνθρωποι και οι κατοχικές τους κυβερνήσεις, καθυβρίζουν τους ανήμπορους  και τους αφαιρούν το σπίτι τους.





 Ας συμπαρασταθούμε έστω και νοερά σε αυτούς τους ξεριζωμένους.
   
            Χριστούγεννα 2017, ημέρα ελπίδας και περισυλλογής. Η ΓΗΣ σπαργανώνει   σπέρμα ουράνιο,  η αγιασμένη σάρκα ενσαρκώνει Θεό και Θεός αγιάζει ανθρώπινη μορφή, η οποία θέλει μείνει εις τον Αιώνα. Ότι διά του ανθρώπου ο Θεός καταλύει τα έργα και το κράτος του Σατανά.
            Χριστούγεννα, ημέρα περισυλλογής. Ας επιστρέψουμε εκεί που οι πατέρες μας, με την γλώσσα και την σοφία, κατέστησαν πρόδρομοι του Ελληνορθόδοξου Χριστιανισμού. Δίδαξα τα έθνη ανθρωπισμό και κατέστησαν τους ανθρώπους ικανούς να κατανοήσουν και να δεχτούν τον Θείο Λόγον.  Ας απομονώσουμε τα τριχωτά ερυθρόπρωκτα  ανθρωπόμορφα, που  εκτρέφουν το πνεύμα τους  με τα βδελύγματα του σώματος τους.
   Και τότε η ελπίδα και η χαρά και το γέλιο θα φωτίσουν ξανά τα πρόσωπα των Ελλήνων.  Τότε θα συντομευθεί ο χρόνος ερχομού της Ανάστασης, όπου ο Πανάγαθος, θα φανερώσει ΕΚΕΙΝΟΝ που  με σιδερά ράβδο θα ποιμάνει των λαό του και θα τον οδηγήσει στην δόξα, ότι πολλά έπαθε από τους ανθρώπους.
Και τότε η Ελλάδα θα αποτινάξει από το σβέρκο της τον ραγιά, ο Έλληνας θα επανακτήσει την χαμένη του αξιοπρέπεια, πού ύπουλα και δόλια του αφαίρεσαν οι δανειστές …. εταίροι του και οι κατοχικές κυβερνήσεις των Αθηνών.
Και τότε, ελεύθερος και ελεύθερα θα βαδίσει στου μύθου τον απλόχωρο, εκεί που πλάθονται οι ήρωες και εκεί θα συναντήσει την μάνα των ηρώων. Κόρη πανέμορφη, λευκοφορούσα, έχει πάτημα της τον Όλυμπο, στεφάνι στο κεφάλι τον καταγάλανο ουρανό. Στα χέρια της, εις το ζερβό κρατάει την Ελλάδα και στο δεξί την λευτεριά. Σπέρμα και μήτρα είναι τα δυό, και όταν αυτή τα σμίγει τότε γεννιούνται ΕΛΛΗΝΕΣ.
 ΑΜΗΝ, ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ.  Μέλλει η Ελλάδα  αναγεννηθεί, μέλλει ο Έλληνας να βαδίσει τον δρόμο του πεπρωμένου του για να διδάξει τους λαούς ανθρωπισμό.
 ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ. 



Λαοί που δεν έχουν μνήμη είναι νεκροί. Και δεν είναι τρείς οι προσκυνημένοι, είναι 33313.  Θυσίασαν την Ελλάδα για τριάκοντα αργύρια, θυσίασαν την  Ελλάδα για χάρη του ευρώ, του χάρτινου θεού της πλέον ανήθικης ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης και του πολυθεϊσμού.

 Οι Έλληνες οφείλουν απέναντι στους προγόνους τους να έχουν μνήμη.




     Γιατί ορέ  Έλληνες λοξοδρομήσαμε; Γιατί μείναμε χωρίς προγόνους; Γιατί μείναμε χωρίς ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, Γιατί αφήσαμε το στομάχι να νικήσει τον ΝΟΥ. 

 

                                                                                                                                                           







Δεν υπάρχουν σχόλια: