Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ.....


ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. 

Η στρατιωτική δύναμη των Τζιχαντιστών ανέρχεται, αν δεν απατώμαι, σε 200 000 άτομα. Για την διοικητική υποστήριξη αυτής της δύναμης απαιτούνται τεράστια χρηματικά ποσά και τεράστιος αριθμός μεταφορικών μέσων, που κινούνται μεταξύ Ισλαμικού κράτους και κάποιας γειτονικής χώρας.

Εκτιμάται ότι απαιτούνται, σε ετήσια βάση, δαπάνες για,

            1:Συντήρηση προσωπικού 2 δις ευρώ, 300 τόνοι διακίνησης τροφίμων ημερησίως, και κομβόι 30 φορτηγών των 20 τόνων που να μπαινοβγαίνουν μεταξύ Ισλαμικού και π.χ. Τουρκικού κράτους.

            2: Πολεμικά εφόδια (σφαίρες, οβίδες κ.λ.π.) 3 δις ευρώ, 1000 τόνοι διακίνησης ημερησίως και 50 φορτηγά αυτοκίνητα.

            3: αναπλήρωση καταστρεφόμενων οπλικών συστημάτων, τουλάχιστον άλλα 3 δις ευρώ και κομβόι άλλων 50 φορτηγών ημερησίως.

            4: Εκτιμήσεις ανεβάζουν τις εισπράξεις του Ισλαμικού κράτους από την πώληση αργού πετρελαίου στα 2 δις περίπου ετησίως. Για την διακίνηση αυτής της ποσότητας αργού πετρελαίου απαιτούνται σε ημερήσια βάση 700 περίπου βυτιοφόρα.

            Η ποσοτικοποίηση είναι ενδεικτική και αποκαλύπτει ότι το Ισλαμικό κράτος στηρίζεται έξωθεν με τεράστια χρηματικά ποσά  (άνω των 6 δις ετησίως)  τα οποία δεν τα έχει η Τουρκία, και αποτελούν προσφορά των χωρών του κόλπου και πιθανότατα του ΝΑΤΟ, ή υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.

Τα ποσά αυτά διατίθενται για αγορές τροφίμων και πολεμικού υλικού, η διακίνηση των οποίων μπορεί να γίνει από χώρα που έχει κοινά σύνορα με το Ισλαμικό κράτος, και η χώρα αυτή είναι η Τουρκία.

Άρα το κλείσιμο των συνόρων μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, είναι το απόλυτο προαπαιτούμενο για να καταπολεμηθεί το Ισλαμικό κράτος. 

          ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: