Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ.


Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ.

            Η Τουρκία, με πλάτες του ΝΑΤΟ, εντείνει τις προκλήσεις κατά της Ρωσίας.

Τούτο σημαίνει, με μεγάλη πιθανότητα, ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο, με την πρώτη αφορμή, για μαζική επίθεση κατά της Ρωσίας και κατά άλλων χωρών που απειλούν το …AMERICAN IMPERIOUM.

Προς την κατεύθυνση αυτή συνηγορούν δύο γεγονότα. Οι Τζιχαντιστές είναι δημιούργημα του ΝΑΤΟ και συντηρούνται με πόρους και όπλα του ΝΑΤΟ. Τουρκία και Σαουδική Αραβία είναι Ισλαμικές χώρες και ονειρεύονται την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, στα πλαίσια πάντοτε της ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ πολιτείας.

Η Ρωσία δεν έχει την δυνατότητα άλλης επιλογής, από το να πολεμήσει. Τα μέτωπα στα οποία είναι σήμερα στρατιωτικά εμπλεκόμενη, είναι επιλογή του  ΝΑΤΟ και όχι δική της. 

Δηλαδή η Ρωσία σύρθηκε από το ΝΑΤΟ, σε στρατιωτική της εμπλοκή και στην Ουκρανία και στην Συρία, και αν δεν αντισταθεί, θα αφανιστεί ειρηνικά, όπως ακριβώς αφανίζεται η Ελλάδα.

ΆΡΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΤO AMERICAN IMPERIOUM, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ‘’ΧΤΕΣ’’, ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΡΙΟ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΙΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Αλλοίμονο, και οι δύο πλευρές εμφανίζονται να αναζητούν τον κατάλληλο χρόνο για το πρώτο κτύπημα.

Ο θεός ας μας λυπηθεί όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα θρησκείας, γλώσσας, φυλής και χρώματος. Όλους τους ανθρώπους, γιατί μετά από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κανείς μας δεν θα έχει την ευκαιρία να πει για τον γείτονα του ’ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ’’.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: