Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013


         Α: ΕΓΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.

                                 -------------------------

 ‘’Σε εξαθλίωσαν  οικονομικά, σε άφησαν χωρίς  αξιοπρέπεια, αμφισβήτησαν το είναι    σου, και εσύ επιζητάς την επιστροφή εκεί που ΕΙΣΑΙ, αντί την εξέγερση, και την επιστροφή εκεί που ΗΣΟΥΝ’’

 

ΔΙΗΖΗΣΑΜΗΝ ΕΜΑΥΤΟΝ:    

Μπήκα μέσα σου, διήλθα από όλα τα κύτταρα του σώματος σου και έζησα  το θέλω σου, ολόκληρο προϊόν των αισθήσεων σου. Διήλθα από τις μνήμες του νου σου και διάβασα τους λογισμούς σου. Όλοι χωρίς ειρμό και συνάφεια, χωρίς πνευματικό κοσμοθεωρητικό  υπόβαθρο, πάνω στο οποίο να εδράζεται ο νους. Χωρίς ηθικές αρχές, ιδανικά και  ιδέες, δια των οποίων να καθοδηγείται η λογική, η σκέψη, προς την απώτερη και υπέρτατη ανθρώπινη  επιδίωξη, προς τα αναπόδεικτα και αναλλοίωτα πνευματικά πιστεύω.

Κάποιοι σε δίδαξαν, και εσύ το πίστεψες, πως τα πάντα είναι επιτρεπτά στον άνθρωπο. Πως είσαι απόλυτα ελεύθερος,  να είσαι ασέβαστος και μοιχός και ομοφυλόφιλος, και κλέφτης και ψεύτης και δολοφόνος και αυτόχειρας και αντικοινωνικός και άπατρις και άθεος.  Ανυποψίαστο σε οδηγούν προς τον θάνατο, που δεν είναι αυτός που σου επέβαλαν να πιστεύεις ότι είναι.

Θάνατος, αποσύνθεση υπάρχει για την σαρκική φύση του ανθρώπου και όχι για τον άνθρωπο, του οποίου η πνευματική του φύση, μέσα από τους αιώνες άγεται προς τους αιώνες. Ο ανάξιος, ο επαίσχυντος θάνατος, και κυρίως ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΜΟΣ, όχι μόνο δεν οδηγεί σε λύτρωση, αλλά αντιθέτως επαναφέρει τον …άνθρωπο εκεί όπου ο ίδιος ελεύθερα και ελευθέρως, επέλεξε να είναι. Ο επαίσχυντος θάνατος μεταφέρει τον άνθρωπο από την διάσταση της χάριτος στην διάσταση της δικαιοσύνης, και το δίκαιον είναι το επακόλουθο του αδίκου.

Ο άνθρωπος πλάστηκε με μεγάλες αντοχές, και όσο και αν αδικείται, και οι λαοί εξ’ ορισμού αδικούνται, οφείλει να  ΥΠΟΜΕΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ,  αλλά να αγωνίζεται για τα δικαιώματα, που ο Θεός του χάρισε. Ο επαναστατικός λόγος πρέπει να είναι διαρκής, όπως διαρκής και άναρχος και ατελεύτητος είναι ο Ενσαρκωθείς Λόγος.

Το υπομένω δεν ταυτίζεται με το ‘’σκύβω το κεφάλι’’, ούτε με το ‘’σφάξεμε Αγά μου να αγιάσω’’. Σημαίνει όμως την ετοιμότητα του ανθρώπου, αγόγγυστα, να υποστεί θυσίες, δεινά, κακουχίες , υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα που ο Θεός χάρισε στον άνθρωπο. Ναι, το αγωνίζομαι ταυτίζεται απόλυτα με το θυσιάζομαι, και ο αγωνιζόμενος, οφείλει να υπομείνει την θυσία, μαχόμενος και όχι αυτοχειριαζόμενος.

 Ο αυτοχειριασμός, ομοιάζετε με δραπέτευση από το σωφρονιστήριο της χάριτος. Ο δραπέτης εξάπαντος συλλαμβάνεται και εις φυλακή υψίστης ασφαλείας και δικαιοσύνης εγκλείεται, και απολαμβάνει κατά τα έργα του.

 Για αυτό καμιά ανοχή στην ιδέα της δραπέτευσης, ταυτόχρονα όμως και απέραντη οργή για τους ηθικούς αυτουργούς, για αυτούς που σπρώχνουν τους ανθρώπους σε ψυχολογικά αδιέξοδα.

Εσύ εγώ μου, πότε και πόσο αγωνίστηκες για τα κοινωνικά, πολιτικά και ατομικά δικαιώματα σου;  Ποτέ και τίποτα, γιατί η οκνηρία, η αγραμματοσύνη και η αδιαφορία σε  καθήλωσαν στον καναπέ, σε έκαναν σκλάβο, ραγιά, δούλο, τίποτα, ναι ένα τίποτα.

ΤΙ ΖΗΤΑΣ;  Να επιστρέψεις εκεί που είσαι, ναι κυριολεκτώ και δεν είναι σχήμα λόγου, ‘’να επιστρέψεις εκεί που είσαι’’. Ποτέ, παρά τις ανυπέρβλητες δυσκολίες σου και τα ψυχολογικά σου αδιέξοδα,  δεν προβληματίστηκες, δεν διερωτήθηκες ΓΙΑΤΙ; Δεν έκανες την αυτοκριτική σου, και δεν αντιλήφθηκες ότι η οικονομική κρίση που σου αφαιρεί βίαια ότι εσύ θεωρείς δικαιώματα σου, είναι ΑΠΟΤΟΚΟΣ της κρίσης αξιών, στην οποία έχεις από χρόνια περιέλθει.

Και τώρα, με την σκέψη σου, με όλο το είναι σου, με όλο το θέλω σου,  ζεις μέσα στο πρόσφατο παρελθόν σου, και αγωνιάς αφάνταστα πότε θα σου επιτραπεί να επιστρέψεις σε αυτό ….που σε κατάστρεψε. Άκουσε εγώ μου, σε μετέτρεψαν σε καταναλωτικό ζώο, σε χοιρίδιο προς πάχυνση. Όμως, τα χοιρίδια όταν παχυνθούν οδηγούνται στα σφαγεία και όχι σε ΝΕΑ εκτροφεία. Άρα ζητάς το αδύνατο, γιατί δεν αντιλήφθηκες ότι από χρόνια τώρα, οδηγήθηκες σε μονόδρομο, σε δρόμο χωρίς επιστροφή και χωρίς διέξοδο..  

Οι ηθικοί αυτουργοί, οι εκπονητές και εφαρμοστές του περίτεχνου σχεδίου  αφανισμού σου, γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση  σου. Εκτρέφουν το θέλω σου με ψεύτικες ελπίδες και εσύ τις καταπίνεις εντελώς αβασάνιστα, γιατί αρέσκεσαι να σε εξαπατούν, γιατί η οκνηρία, σου απαγορεύει να σκεφτείς, γιατί συνήθισες να είσαι ραγιάς, γιατί γεννήθηκες σκλάβος.

Τείνεις ΕΥΗΚΟΟ ΟΥΣ στο ψέμα, στην απάτη, και απεχθάνεσαι μετά βδελυγμίας όλους εκείνους που σε προειδοποιούν ότι ανυποψίαστος οδηγείσαι στον αφανισμό. Και αυτός ο αφανισμός ‘’χήρων εστί’’ του αυτοχειριασμού, γιατί με αυτό σκοτώνεται πνεύμα και ψυχή, γιατί με αυτό σκοτώνεται το Ελληνικό πνεύμα και ακυρώνεται ο ανθρωπισμός, μαζί και ο Χριστιανισμός.

 Ναι εγώ μου και μην απορείς, ναι γνωρίζω ότι σου χάλασα όσα σου έμαθαν να πιστεύεις, γνωρίζω ότι θεωρείς τον Ενσαρκωμένο Λόγο υιό του Δαυίδ, γνωρίζω ότι σου απέκρυψαν αλήθειες, και όσους επιχείρησαν να σε ενημερώσουν, ότι ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, τους διέσυραν στον Ιππόδρομο, τους ακρωτηρίασαν, τους εξόρισαν, τους αφόρισαν, τους θανάτωσαν. Ναι εγώ μου, ψυχή του Χριστιανισμού είναι η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.   

ΕΞΕΠΕΣΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ.

ΕΓΩ ΜΟΥ, προβληματίστηκες ποτέ γιατί οι Έλληνες είναι λαός ανάδελφος, γιατί όποια πέτρα και να σηκώσουν, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και τα βάθη της γης, αποκαλύπτεται Ελλάδα, γιατί ο Όμηρος εκατοντάδες χρόνια π.χ. έγραψε κείμενα, ποιητικά στο ύφος, με πλουσιότατη γλωσσική ομορφιά και αλάνθαστα γραμματικά και συντακτικά που διδάσκουν και σήμερα τους Έλληνες;

Ασφαλώς, ασφαλέστατα δεν σε άφησε η οκνηρία, ο καναπές, το ηλεκτρόνιο το βαρύ στομάχι να προβληματιστείς, δηλαδή να συλλογιστείς. Υπνωμένο σε μετέβαλαν σε ξύλο άρριζο και άβλαστο, και από φορέα ανυπέρβλητου πολιτισμού και ανθρωπισμού σε μετέτρεψαν σε σφετεριστή του Ελληνικού πνεύματος και της Ελληνίδας γαίας. 

Σε απέκοψαν από την ιστορία σου, τις παραδόσεις τον πολιτισμό σου, τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής σου, την γλώσσα και τα πιστεύω σου. Και εσύ στο όνομα της φαυλοκρατίας, που δημοκρατία ονομάζουν, το ανέχτηκες και άρα το αποδέχτηκες.

Το σήμερα ποια είναι η γλώσσα που μιλάς και διαβάζεις; Ελληνικά ασφαλώς δεν γνωρίζεις, ούτε καθαρεύουσα, ούτε δημοτική, ούτε νέα ούτε αρχαία Ελληνικά. Γραμματική, συντακτικό, σου είναι αγαθά άγνωστα. Ασφαλώς με κάποιο τρόπο εκφράζεσαι, και οι όμοιοι σου με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο λεξιλόγιο , επικοινωνούν μαζί σου, δηλαδή με ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ. Ναι το πλουσιότατο λεξιλόγιο σου που δεν υπερβαίνει τις 2843 λέξεις, ατάκτως εκφερόμενες, περιλαμβάνει όλες τις ύβρεις από 170 γλώσσες. Το αξιοσημείωτο είναι να νομίζεις ότι μιλάς άπταιστα ξένες γλώσσες.

Εγώ μου, ξέμεινες από οράματα, θρησκεία, πατρίδα, γλώσσα, ιστορία, παραδόσεις, ηθικές αρχές και ακόμη, στο όνομα κάποιου πολιτισμού, πείστηκες να πετάξεις έξω από το σπίτι τους γέρους γονείς σου που σου το κληροδότησαν, και να σπιτώσεις τα σκυλιά.  Εγώ μου, ξέμεινες από παρελθόν,  μνήμες, συνείδηση  και μέλλον. Μόνο σου προσόν η αυτογνωσία, δηλαδή, συμπάθησε με για τα χαρακτηρισμό, αλλά κτηνοποιήθηκες.

Το ατόπημα σου βαρύ. Απώλεσες  την αξιοπρέπεια σου και στο πρόσωπο σου διασύρθηκε βάναυσα ο Χριστιανισμός, ο Ελληνισμός, ο ανθρωπισμός. Και όλα αυτά για μια χούφτα ευρώ, και όλα αυτά για να έχεις να τρως και να κάθεσαι. Γέγονες ανά τον κόσμο παράδειγμα προς αποφυγή, και όλοι σε δακτυλοδείχνουν και σε ελεεινολογούν. Πούλησες την κληρονομία των πατέρων σου, πούλησες Παρθενώνες ανεκτίμητης αξίας, που 200 φορές ο πλούτος των Ευρωπαίων δεν αρκεί να τους αγοράσει, για μια χούφτα ευρώ.

Εξέπεσες, δεν έχεις παρών ούτε μέλλον. Ότι το Ελληνικό, θα αφαιρεθεί από τα βέβηλα σου χέρια και εσύ θα έχεις την τύχη των σφετεριστών και των πολιτισμών στους οποίους προσχώρησες. Δεν υπάρχει για εσένα ελπίδα, γιατί μικρή, πολύ μικρή είναι η πιθανότητα ανάνηψης σου. Ο αφανισμός σου, αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι, για να βλαστώσει η Ελληνίδα γαία βιολογικά και πνευματικά Έλληνες, ικανούς να σηκώσουν στους ώμους τους τις Ελληνικές αξίες και να καταστήσουν την πατρίδα  θαυμαστή σε όλη την οικουμένη. Έλληνες δασκάλους της οικουμένης και όχι διεθνούς επαίτες. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΒΑΡΥ ΛΟΓΟ;

Ο εαυτός σου, η συνείδηση σου, η αυτοκριτική σου, μια στιγμιαία αναλαμπή του είναι σου.  ΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ!   Ναι εαυτέ μου να ελπίζεις, αφού κατάφερες να κάνεις αυτοκριτική. Για να ελπίζεις όμως βάσιμα, κάνε την στιγμιαία αναλαμπή, ΛΑΜΨΗ.  Άσε το είναι σου ελεύθερα να εκδηλωθεί, κάνε την  ειρηνική σου επανάσταση και στείλε στον αγύριστο όλους αυτούς που σε άφησαν χωρίς πατρίδα και αξιοπρέπεια, χωρίς ελευθερία, ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη,  και ΑΡΤΟΝ.

      ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

( Ο επόμενος λόγος απευθύνεται στους δυνάστες σου, σε αυτούς που σφετερίστηκαν Θείο δικαίωμα να αποφασίζουν ποιοι και πόσοι να πεθάνουν με λιμό)

         

 

 

 

.   

                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: