Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013


                                      Β’: ΕΓΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ

                                                       ----------------------------

‘’Τα γεγονότα μας δικαίωσαν, και ο φθοροποιός χρόνος σεβάστηκε τα γραφόμενα μας, ότι αληθής ήταν ο λόγος. Οι εξουσιαστές περιφρόνησαν τον λόγο  και αγνόησαν τον χρόνο, ο οποίος το νυν, σε αδιέξοδα έχει περιαγάγει την πατρίδα μας.  Και το αύριο εις  πολιτικό αφανισμό των ενόχων.

Εγώ μου, λοξοδρομήσαμε και αμετανόητοι παραμένουμε.  Για αυτό θέλουμε εκπέσει της Θείας χάρητος, και θέλουμε βίαια οδηγηθεί στην διάσταση του δικαίου, όπου και ο κολασμός του αδίκου’’. 

          ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ: 

Οι πολίτες κουράστηκαν και επιζητούν ελπίδα και εμείς δεν είμαστε έμποροι ελπίδας. Επιζητούν άνθρωπο να εμπιστευτούν και άνθρωπο δεν ευρίσκουν, γιατί οι βασιλείς της γης την δύναμη και την εξουσία αυτών την παρέδωσαν στο θηρίο. Γιατί οι πολιτικοί αντί να συνστρατευτούν και με εθνική ομοθυμία να αναζητήσουν λύσεις, ερίζουν ‘’περί όνου σκιάς’’ και εφαρμόζουν ανάλγητα εντολές. ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΓΕΓΟΝΑΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΈΣ ΘΕΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.  Οι λαοί ολιγώρησαν και το κακό έγινε. Η εξουσία ασκείται από άγνωστα κέντρα, τα οποία δεν γνωρίζουμε και δεν ψηφίζουμε.

Από τις αρχές του 2010 καταγγείλαμε ότι με σχέδιο, περίτεχνα εφαρμοζόμενο καταστρέφουν την Ελλάδα. Έγκαιρα διαπιστώσαμε και καταγγείλαμε, ότι μετατοπίζουν το πρόβλημα χρέους στις τράπεζες, ( και τότε εσταί ο κλαυθμός και ο τριγμός των οδόντων)  επειδή οι τράπεζες και οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί είναι τα όργανα υλοποίησης των σχεδιασμών τους. Έγκαιρα προειδοποιήσαμε ότι η λεγόμενη πολιτική της εισοδηματικής προσαρμογής, οδηγεί νομοτελειακά, σε απώλεια του 60,0% τουλάχιστο, του εισοδήματος και της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και κατά προέκταση σε διάλυση του Ελληνικού κράτους, με καταστρεπτικές συνέπειες πάνω στην εθνική μας νεξαρτησία.                                                                                                                                         ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ; ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΝ;

1; Πολιτική, είναι η τέχνη της επιλογής, και αντί επιλογής οι κυβερνήσεις των Αθηνών επέλεξαν το μονόδρομο. Για αυτούς δεν υπάρχει γυρισμός, και στην πορεία τους προς τα αδιέξοδα, ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όλοι μας, νομοτελειακά οδηγούμεθα στον γκρεμό, αν εξακολουθήσουμε να τηρούμε με ευλάβεια τους κανόνες οδικής κυκλοφορία που μας επέβαλαν, και αν εξακολουθήσουμε να υπακούμε στους Ευρωπαίους τροχονόμους. Είναι οι ίδιοι που το 1204 σκλάβωσαν, για οικονομικούς λόγους,  την πόλη την Αγία, την κούρσεψαν, την λεηλάτησαν, κατάκλεψαν όλους τους θησαυρούς της που και σήμερα στολίζουν τις πόλεις τους. Άνοιξαν τον δρόμο στον Μωάμεθ τον Β’, να αλώσει την πόλη και επί 400 χρόνια να σφάζει Έλληνες.  Αυτοί ασυγκίνητοι έφτιαχνα την Ιερά Συμμαχία.

Λυπάμαι, οι καιροί είναι κρίσιμοι για την ύπαρξη της πατρίδας και συναισθηματισμοί και εφησυχασμοί δεν χωρούν. Η επιστήμη είναι λογική, και προϊόν λογικής  και αγωνίας, και όχι αισθημάτων, είναι τα λαλούμενα μου.

Τα όσα ακλουθούν αποτελούν απόδειξη του πλήρους αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα. Ταυτόχρονα υποδεικνύουν τον δρόμο που εμείς οι πολίτες πρέπει να ακολουθήσουμε για να σωθεί το πνεύμα και η γης των πατέρων μας, που είναι η κληρονομιά μας. Για αυτό οι οπαδοί και οι οκνηροί και οι εφησυχαστές και οι ραγιάδες ας σταματήσουν την περιήγηση τους στα γραπτά μας. Οι φοιτητές ας μελετήσουν τα άρθρα αυτά για το δικό τους καλό, και για το καλό της κοινωνίας, την οποία αύριο θα κληθούν να υπηρετήσουν.

2: Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε ότι οι επίσημες στατιστικές, σε όλη την Ευρώπη,  από μέσα επιστημονικής ενημέρωσης κατέστησαν μέσα συσκότισης, και στήριξης μιας αχαλίνωτης απάτης σε βάρος των Ευρωπαίων πολιτών.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. MHN  ΤΟΥΣ  ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΤΕΡΑ. ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.

Α’: Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ: Πηγές των πληροφοριών μας είναι η ΤτΕ η οποία διαχειρίζεται και καταγράφει όλες τις ταμειακές συναλλαγές του κράτους. Επίσης το Υπ. Οικονομικών το οποίο καταρτίζει και καταγράφει τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ συναλλαγές του κράτους.

   Διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο καταγραφών, πάντοτε υπήρχαν και δεν είναι του παρόντος να αναπτυχθούν. Όμως το 2013 παρατηρούνται τεράστιες διαφοροποιήσεις, επειδή στην κατάρτιση του προϋπολογισμού όπως και για το 2009, το Υπουργείο εισήγαγε την έννοια του δεδουλευμένου.

Σύμφωνα με το ‘’ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΟ’’, ταμειακές συναλλαγές (δαπάνες και έσοδα) που πληρώνονται στην παρούσα χρήση, μεταφέρονται ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ στις προηγούμενες χρήσεις, και έσοδα ή δαπάνες που πληρώθηκα στις προηγούμενες χρήσεις, μεταφέρονται στην παρούσα χρήση. Ουσιαστικά και τυπικά, η μέθοδος του ταμειακού- δεδουλευμένου αποτελεί συνειδητά αυθαίρετη και ποινικά κολάσιμη πράξη, νόθευσης των δημοσιονομικών μεγεθών.        

 Ο φόρος εισοδήματος επιβάλλεται επί των εισοδημάτων προηγουμένων ετών. Εισπράττεται κατά μεγάλο ποσοστό την παρούσα χρήση, καθιστάτε  όμως δεδουλευμένος την προηγούμενη χρήση ή ακόμη και την επόμενη χρήση, όταν πρόκειται για προκαταβολές φόρων. Τα πρόστιμα, οι προκαταβολές για προμήθειες και εκτέλεση δημοσίων έργων, οι φορολογικοί διακανονισμοί και ολόκληρο το φάσμα των φορολογικών πράξεων που ολοκληρώνονται ταμειακά π.χ. το 2013 ,  αφορούν δεδουλευμένα έσοδα δεκάδων ετών. Κατά συνέπεια ο οποιοδήποτε χειρισμός των δεδουλευμένων, πρακτικά είναι επιλεκτικός και υπηρετεί σκοπιμότητες.

Από τον επισυναπτόμενο πίνακα προκύπτει ότι, το Υπουργείο Οικονομικών, στην προσπάθεια του να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα
 
 

1: Μετέφερε και κατέγραψε λογιστικά στην χρήση του 2013 , 600 εκ. έσοδα που εισπράχτηκαν σε προηγούμενες χρήσεις, και 1500 εκ. επιστροφές στην Ελλάδα  από τις ΕΚΤ, μικρού μέρους των, ανερυθρίαστα, ομολογουμένων κερδών,  που πραγματοποίησαν σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας, στην προσπάθεια τους να ……σώσουν την Ελλάδα.

2:Δαπάνες 3623εκ. ευρώ που πληρώθηκαν το 2013, διαγράφηκαν λογιστικά από τον προϋπολογισμό του 2013, και μεταφέρθηκαν σε προηγούμενα έτη.

3: ΕΤΣΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 3324 ΕΚ. ΕΥΡΩ   ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ  ΣΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 2566 ΕΚ. ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 7932 ΕΚ.  ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ 1917 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤHΣ EUROSTAT.

Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό προκειμένου να βοηθήσω στην διαμόρφωση κρατικού πλεονάσματος, που θα μας οδηγήσει στην υπογραφεί του τρίτου, από τα δέκα, μνημονίου. Βήμα πρώτο, αναβάλλεται έστω μερικά η εξόφληση δαπανών το 2013. Βήμα 2ον.  Οι δαπάνες αυτές εξοφλούνται το 2014, αλλά δεν καταγράφονται στον προϋπολογισμό, μεταφερόμενες στα προηγούμενα έτη.  Βήμα 3ον. Το ίδιο επαναλαμβάνεται το 2014 και επόμενα έτη, και έτσι έχουμε πλεόνασμα ‘’Κατά βούληση’’

Αυτό γίνεται σήμερα. Και οι ανακριτές ψάχνουν να βρουν το φίδι μέσα στις τρύπες της γης και τις δομές των αγρών, και το φίδι είναι μπροστά τους και δεν το βλέπουν.

 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ 2009. ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΜΗ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ 2009. ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ  ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

 ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 2013, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. Είναι και πολλά άλλα.

4: Για το υπόλοιπο του 2013 και τα έτη 2014 και 2015 το ληξιπρόθεσμο χρέος ανέρχεται σε 61 δις. και τα ελλείμματα σε 25 δις περίπου. Έναντι αυτών, οι υπολειπόμενες δόσεις του δανείου των 130 δις. είναι 23 δις περίπου. Άρα βέβαιο ταμειακό κενό 63δις. ευρώ,  που οδήγησε στην δήλωση ΣΟΪΜΒΛΕ, ‘’ η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέα βοήθεια’’

5: Σήμερα το Υπ. Οικονομικών δημοσίευσε το 70 δελτίο δημοσίου χρέους. Τον Ιούνιο του 2013 το κρατικό χρέος ανέρχεται σε 321,6 δις., έναντι 305,5 δις τον Δεκέμβριο του 2012. Αύξηση κατά 16,1 δις. Την ίδια περίοδο εξοφλήθησαν ομόλογα ύψους 5,9 δις. και έντοκα γραμμάτια ύψους 3,4 δις.. Τα υπόλοιπα 9,3 δις χρηματοδότησαν την αποπληρωμή τόκων και λοιπές δαπάνες του προϋπολογισμού. Και τα 50,0 δις. της ψευδεπίγραφης κεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ποιος τα χρεώθηκε, λογιστικά βέβαια, κύριοι του Υπ. Οικονομικών;

Οι τράπεζες ασφαλώς όχι, γιατί το ΛΑΒΕ θα εξουδετερωνότανε από ισόποσο ΔΩΣΕ, και κεφαλαιοποίηση δεν θα γινότανε. Τα δάνεια της ΤτΕ προς πιστωτικά Ιδρύματα μειώθηκαν κατά 29 δις., και οι υποχρεώσεις της στο  Ευρωσύστημα,, το ΕΣΚΤ μειώθηκαν κατά 34 δις.. Η ΤτΕ λειτούργησε για λογαριασμό των τραπεζών, και για αυτό τα ίδια προκύπτουν και από τον ενοποιημένο ισολογισμό των πιστωτικών, πλην τράπεζας Ελλάδος, Ιδρυμάτων. Άρα δεν τα χρεώθηκαν οι τράπεζες.

ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΤΙ,

1: Το κρατικό έλλειμμα το 7/μήνου από 7932,εμφανίζεται από το Υπ. Οικονομικών, λογιστικά μειωμένο στα  1917 δις ευρώ.

2: Τα Ταμειακό έλλειμμα την περίοδο 2013-2015 θα ανέλθει κατά ελάχιστον σε 63 δις ευρώ.

3  Το ύψος του δημοσίου χρέους από 372 δις εμφανίζεται λογιστικά μειωμένο, στα 321,6 δις ευρώ.

4: Το Υπ. Οικονομικών ακολουθεί το 2013, στον χειρισμό ταμειακών και δεδουλευμένων δημοσιονομικών μεγεθών, την αντίθετη ακριβώς πρακτική που ακολούθησε στον προϋπολογισμό του 2009. Αποτέλεσμα τότε ήταν η σημαντική διεύρυνση του ελλείμματος, και η υποταγή της Ελλάδος στα μνημόνια.

            Β’: ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ:

Ο επιστήμονας οφείλει να είναι αντικειμενικός. Για τον λόγο αυτό, πριν αποφανθεί θα πρέπει να διαπιστώσει ποσοτικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία. Για να διαπιστώσει θα πρέπει να ερευνήσει και να αναλύσει με οικονομετρικές μεθόδους την κατάσταση της οικονομία.

Τα δεδομένα του πίνακα που ακολουθεί είναι προϊόν επίπονης οικονομετρικής ανάλυσης. Τα κρίσιμα μεγέθη υποβλήθηκαν στην βάσανο 3-5 οικονομικών παραδοχών, οι οποίες με απόκλιση έως 5,0% έδωσαν τους μέσους όρους που παρουσιάζονται στον πίνακα. Εις την στήλη 3 παρουσιάζονται, σε αντιπαραβολή με τα επίσημα στοιχεία, οι εκτιμήσεις της οικονομετρικής ανάλυσης.
                       

Διαπιστώσεις:

1: Ο μέσος χρόνος εργασίας μεταξύ των ετών 2009-2013 μειώθηκε, το λιγότερο κατά 10,0%. Έτσι η απασχόληση σε ισοδύναμα άτομα το 2013 μειώνεται σε  3236,3 χιλ. .άτομα, από 3595,9 που εκτιμά η ΕΛΣΤΑΡ. Αυτό σημαίνει ότι για πλήρη απασχόληση, η οικονομία θα πρέπει να δημιουργήσει 1741 χιλ. νέες θέσεις εργασίας. Για απασχόληση στα επίπεδα του 2009, απαιτούνται 1249  χιλ. νέες θέσεις εργασίας.

Για να δημιουργηθούν αυτές οι νέες θέσεις εργασίας απαιτούνται νέες πάγιες επενδύσεις της τάξεως των 325,0 δις ευρώ. Επειδή 110,0 δις  ευρώ πάγιο κεφάλαιο υποαπασχολείται, συνάγεται ότι η ανάκαμψη, εάν επέλθει μέσα στο 2013, θα μειώσει τις ανάγκες σε νέες καθαρές επενδύσεις στα 215 δις ευρώ.

2: Το ΑΕΠ σε τιμές βάσης, ή άλλως η προστιθεμένη αξία, (V.A) ΕΚΤΙΜΆΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΣΕ 144,6 Δις, έναντι 162,5 Δις που είναι η εκτίμηση της  ΕΛΣΤΑΡ. Απόκλιση 11,15%  ή  17,9 δις ευρώ. Η απόκλιση αυτή οφείλεται στον αδόκιμο χειρισμό των αποσβέσεων του παγίου κεφαλαίου της οικονομίας, από την ΕΛΣΤΑΡ, που αδικεί τις επιχειρήσεις και τους εισοδηματίες. Η ΕΛΣΤΑΡ έμμεσα αποδέχεται ότι τα κέρδη κεφαλαίου μεταξύ των ετών 2009-2013, αυξήθηκαν κατά 2,2%, έναντι μείωσης του εισοδήματος της εργασίας κατά 31,5%. 

Συνδυαζόμενο το γεγονός αυτό με την μείωση των φορολογικών εισπράξεων παρά την σημαντική αύξηση της φορολογίας, ενισχύει την κυβερνητική θέσει περί εκτεταμένης φοροδιαφυγής και δικαιολογεί την λήψη ακραίων αστυνομικών μέτρων για την πάταξη της.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 30,0% ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ  ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ (2009-2013) ,  ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αδιάψευστη η διαπίστωση, αφού παραδεχόμενοι οι ίδιοι ότι η δική τους πολιτική οδήγησε την Ελλάδα στην οικονομική αποδόμηση, όχι μόνο δεν αλλάζουν πολιτική, αλλά τουναντίον συνεχίζουν την ίδια πολιτική, προσαυξημένη στο πολλαπλάσιο.

3:  Από το 2009 έως το 2013, χάρις στην πολιτική της εισοδηματικής προσαρμογής που της επέβαλαν οι δανειστές και εταίροι της, η Ελλάδα απώλεσε ποσό 517 δις. ευρώ, ποσό πολλαπλάσιο του ύψους του χρέους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελλάδα απώλεσε το 20,0% της παραγωγικής της δυναμικότητας. Έτσι τυχών έξοδος της Ελλάδας από την ύφεση, το δυνητικά να παραχθεί εισόδημα,  θα ισούται μόνο με το 80,0% εκείνου που η χώρα παρήγαγε το 2009.

Ναι κατάστρεψαν την Ελλάδα.  Αποδόμησαν σχεδόν πλήρως την Ελληνική οικονομία, και ακόμη συνεχίζουν, ΓΙΑΤΙ; Μόλις τώρα εισέρχονται στο δεύτερον στάδιο, και υπάρχει και τρίτον.

Κουράσαμε, για αυτό τα υπόλοιπα και τα σημαντικότερα στο

Γ’:ΕΓΩ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ. 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: