Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

SUCCESS OR MPUCCES ( ΜΠΑΞΕΣ ) STORY.


         SUCCESS   OR   MPUCCESS ( ΜΠΑΞΕΣ)   STORY.

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ:  Εξαπατώμενοι, εξαπατούν ασύστολα, και χωρίς όρια. Ο λόγος για τα δημοσιονομικά μας μεγέθη.. Είναι κατάντια και κυβερνητική ντροπή απερίγραπτη, και στον ύπνο τους και στο ξύπνιο τους, το μόνο τους μέλημα να είναι, περικοπές, αυξήσεις φόρων φυλακίσεις πολιτών  και η πέρα από τα όρια και της ιλαροτραγωδίας, ΑΠΑΤΗ..

Αρχικά επιβάρυναν απαράδεκτα και εγκληματικά το έλλειμμα του 2009, με ΜΗ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ δαπάνες προηγουμένων οικονομικών ετών (ΠΟΕ). Αύξησαν το έλλειμμα στο 15,6% από 9,0% και δικαιολόγησαν, έτσι, την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς επιτήρησης και απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας.

Οι ίδιοι σήμερα, ΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ με άλλα ονόματα, στα πλαίσια μιας αχαλίνωτης προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Μεταφέρουν ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ.

Εμείς, εμείς οι πολίτες; Αντί σωφρονισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανάστασης πνευματικής και σωματικής, ανεχόμενοι το κακό, προσχωρήσαμε στο κακό, υιοθετώντας το δόγμα ‘’ο σώζων εαυτόν σωθείτε’’  Έτσι μισούμενοι αναμεταξύ μας οδηγούμεθα ανυποψίαστοι και γεμάτοι ενοχές στον όλεθρο.

Αντί της συμπαράστασης, μύρια τα ρυπαρά στόματα που εκστομίζουν την φράση ‘’Καλά να τους κάνουν, γιατί….’’, γιατί, πάντα υπάρχει ένα γιατί, πάντα κάτι βρίσκει όποιος ψάχνεται, και πάντα και αναπότρεπτα, πληρώνει και ο ίδιος, ως το χειρότερο είδος ανθρώπου, εις το δεκαπλού την ανοησία του. Και τότε, τότε δεν έχει  δικαίωμα να απορεί για την κοινωνική αναλγησία που τον περιβάλει, γιατί και αυτός υπήρξε κοινωνικά ανάλγητος και μοχθηρός και άνους.

 ΓΙΟΜΑΤΟΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται τα βασικά δημοσιονομικά στοιχεία για το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2012 και 2013, όπως καταγράφονται από την Τ.τ.Ε. (Τράπεζα Ελλάδας) και το Υπ. Οικ. ( Υπουργείο Οικονομικών). Παρατηρούνται σημαντικότατες διαφορές που αντιστρέφουν τα συμπεράσματα. Με βάσει τα στοιχεία του υπ. Οικ., το success story του κ. Σαμαρά. Με βάσει τα στοιχεία της Τ.τ.Ε, το  mpuccess ( περιβόλι) story του κ. Στουρνάρα.   Επισημαίνεται ότι και οι δύο υπηρεσίες καταγράφουν ότι πληρώνεται και ότι εισπράττεται (ΤΑΜΕΙΑΚΗ βάση).  Oι λογαριασμοί του Δημοσίου, τηρούνται από την Τ.τ.Ε.
 
 
 
ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ:
Για να καταστούν τα στοιχεία συγκρίσιμα έγιναν οι ακόλουθες διορθώσεις, που καταγράφονται με κόκκινο χρώμα.
1:Το Υπ. Οικον. Πρόσθεσε, αντιδεοντολογικά και δόλια, στα έσοδα του 2013 ποσό 592 εκ. ευρώ που εισπράχτηκε πριν από το 2012. Αφαιρέθηκαν
2: Το Υπ. Οικον., μείωσε κατά 2591 εκ ευρώ, αντιδεοντολογικά και δόλια, τις δαπάνες του 2013, που  πληρώθηκαν το 2013,  και τις καταλόγισε σε προηγούμενα του 2012, χρόνια. Προστέθηκαν.
3: Το Υπ. Οικον., εντελώς αντιδεοντολογικά και δόλια, επιβάρυνε τις δαπάνες του 2012, με ΜΗ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ δαπάνες, ύψους 5635 εκ. ευρώ. Αφαιρέθηκαν.
4: Το Υπ. Οικον., δόλια και αντιδεοντολογικά, δεν αναγράφει τις διορθώσεις που κατά αναγκαιότητα προκύπτουν για τα έτη 2012 και επέκεινα, και δική μας πρόβλεψη είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.
Με βεβαιότητα θα σταματήσει τις διορθώσεις το 2009. Γιατί τόση βεβαιότητα; Είναι απλούστατο. Η ακολουθουμένη, το 2013 διαδικασία νόθευσης των στατιστικών στοιχείων, είναι αντίθετη και άρα διορθωτική  εκείνης που έγινε  το 2009. Αν την συνεχίσουν και πέραν του 2009, τότε αποδέχονται την τότε νοθεία  και ΑΥΤΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.
Άρα κύριε  Καραμανλή, το κόμμα που ίδρυσε ο θείος σας, ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προς τέρψη των νέων Νεο/Δημοκρατικών, θα αυξήσει το έλλειμμα του 2009 στο 21,7%!!!.
5: Βέβαια τα ΜΜΠ ( Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης) θα σπεύσουν να αντιτείνουν ότι οι χειρισμοί είναι επιστημονικά ορθοί. Μα τότε ΑΝΟΕΣ, θα πρέπει να μην καταγράφονται φόροι εισοδήματος κατά την τρέχουσα χρήση, αφού οι φόροι αυτοί επιβάλλονται σε εισοδήματα της προηγούμενης χρήσης. Έτσι για να μάθουμε την πορεία των δημοσιονομικών μας πραγμάτων π.χ  του 2013 , θα πρέπει να έχουμε υπομονή μέχρι τον Μάρτιο του 2014.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το Υπ. Οικον. το 2013, με τις αντιδεοντολογικές και δόλιες μεθοδεύσεις του, ΕΛΑΦΡΥΝΕ το έλλειμμα του 2013 κατά 3183  εκ. ευρώ, και επιβάρυνε το έλλειμμα του 2012 κατά 5683 εκ. ευρώ. Παρουσίασε εικονική πρόοδο   8815 εκ ευρώ. Το εικονικό είναι το SUCCESS STORY  του κ. Σαμαρά. Το πραγματικό είναι το  MPUCCESS STORY του κ. Στουρνάρα και η ταφόπετρα της Ελληνικής οικονομίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: