Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΒΗΜΑ ΕΝΑ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.


ΒΗΜΑ ΕΝΑ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ:

Ο λόγος για την  ΤΡΟΪΚΑ εσωτερικού. Συνέργησαν και συνήνεσαν στην καταστροφή του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου, και διά αυτού, της ίδιας της Κύπρου. Συνένοχος τους ο ομογάλακτος τους Αναστασιάδης. Ήθελα να έχουν προηγούμενο, για να πραγματώσουν τα δικά τους άνομα σχέδια. Τους υποσχέθηκαν ότι και αυτοί θα ανήκουν στην ελίτ των εκλεκτών της νέας γης. Ναι, όπως το ακούτε, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ.

Θυσίασαν στο βωμό του Ευρώ την Κύπρο και είναι αποφασισμένοι, υπακούοντες στις εντολές ανδρεικέλων, να θυσιάσουν ολόκληρο τον Ελληνισμό. Είναι αποφασισμένοι να συνδράμουν αποτελεσματικά στην πραγμάτωση σατανικών σχεδιασμών που στρέφονται κατά Ρωσίας και Κίνας, και κατά ακολουθία ενάντια όλης της ανθρωπότητας.

Ναι, το χθες δεν θα το ζήσουν τα παιδιά μας όπως το ζήσαμε εμείς. Αυτή η γενιά ανθρώπων, τα γενόμενα σήμερα τα ζει για πρώτη φορά και δεν θα τα ξαναζήσει.

 Το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα σε πορεία διάλυσης, στο δρόμο που χαράχθηκε για τις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκής. Οι ανακοινώσεις της ΤτΕ και του Υπουργού οικονομικών, πανομοιότητες με εκείνες των ομογάλακτων τους στην Κύπρο. Και μόνο οι ανακοινώσεις αυτές είναι ικανές να πολλαπλασιάσουν εις το τριπλάσιο το προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα και το οποίο από αύριο θα αρχίσει να γίνεται …. διεφθαρμένο. Θα περισωθεί με τον τρόπο που περισώθηκαν οι τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή.

Ναι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές μισθών- συντάξεων, ναι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι. Αυτά θα γίνου από μόνα τους, σαν συνέπεια της ΠΛΗΡΟΥΣ διάλυσης της Ελληνικής οικονομίας που έρχεται. Και μετά; ΜΕΤΑ η Ελλάδα και η Κύπρος θα γνωρίσου μια στεγνή δικτατορία, όμοια της οποίας δεν έζησε ποτέ ο κόσμος. ΚΑΙ ΜΕΤΑ; Τα μέλλοντα για τον Ελληνισμό, σαν χολέρα όμοια της οποίας δεν έζησε ποτέ ο κόσμος, θα επεκταθούν σε όλο το μήκος και το πλάτος της γης.

ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; Μέλλουμε να γνωρίσουμε την ταυτότητα μας και να μάθουμε, επί τέλους,  από πού ήρθαμε και γιατί ήρθαμε. Η υλική ζωή αυτής της γενιάς ανθρώπων βρίσκεται στο τέλος της.

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Πιθανότατα. Τότε εσείς της αντιπολίτευσης και πολλοί άλλοι, αφήστε τις μεταξύ σας έριδες, Συγκροτείστε Σήμερα, ένα πελώριο συνασπισμό σωτηρίας της Ελλάδας, καλέστε ένα πρόσωπο εγνωσμένου πατριωτικού κύρους, με μια μόνο μια εντολή,
ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.                
ΜΠΟΡΟΥΜΕ; ΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: