Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.


                   Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΗΤΑΝ  ΈΛΛΗΝΑΣ

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ:

Κατάπληκτη η διεθνής κοινωνία παρακολουθεί τα συμβαίνοντα στην Κύπρο. Καταστρέφουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, άμεσα της Κύπρου και της Ελλάδας, και έμμεσα της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, για να σώσουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα!!!!! Παραλογισμός; ΌΧΙ. Παραλογισμός το ίδιο το ευρώ; ΟΧΙ.  Είναι ενέργειες που εξυπηρετούν  απώτερες επιδιώξεις, που δεν είναι αυτές που νομίζουμε, που δεν είναι αυτές που επικαλούνται. Θέμα επιβίωσης, για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, πρωτίστως τις χώρες του νότου, και κατά προτεραιότητα για Ελλάδα και Κύπρο:

Άμεση καθιέρωση των εθνικών τους νομισμάτων, ως δεύτερα επίσημα νομίσματα των χωρών τους, ταυτόχρονα με το ευρώ. (ίδε σχετικό άρθρο στο axentrika25). Μόνο έτσι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν σαν κρατικές, εθνικές, και ανθρώπινες οντότητες. Μόνο έτσι θα αναθερμανθεί η ελπίδα και θα σώσουν τους πολίτες των χωρών τους από τον ωχροκίτρινο θάνατο. Μόνο έτσι η Ευρώπη θα σώσει τους πολίτες της από το επερχόμενο αιματοκύλισμα, όμοιο του οποίου δεν έχει ξαναζήσει ο κόσμος. Μόνο έτσι οι λαοί της Ευρώπης θα σώσουν εαυτούς και αλλήλους από  βέβαιο θάνατο. Μόνο έτσι οι λαοί της Ευρώπης θα ακυρώσου την θυσία  τους,  προσφορά των εκλεκτών του θεού ΜΑΜΩΝ, στον επίγειο θεό τους.

ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ:

‘’Μακάρι οι πολλοί να μπορούσαν να κάνουν το μεγαλύτερο κακό, γιατί τότε θα μπορούσαν να κάνουν και το μεγαλύτερο καλό’’. Οι λίγοι είναι αυτοί που κάνουν και τα δύο. Οι Έλληνες, λαός μοναχικός, ανάδελφος, ήρθε για να διδάξει, και δίδαξε τους ανθρώπους, να ζουν ελεύθεροι. Τους κατέβασε κάτω από τα δένδρα, τους ανέσυρε μέσα από τις τρύπες της γης, τους δίδαξε γραφή και ανάγνωση, τους έμαθε να χτίζουν σπίτια, τους δίδαξε ανθρωπισμό, ελευθερία, δημοκρατία. Θεοποίησαν το κακό και το καλό, και δίδαξαν ότι η αρετή και το αγαθό είναι, μετά ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥ ΠΟΛΛΟΥ, επίκτητα στον άνθρωπο, ο οποίος ΦΥΣΕΙ πορεύεται από το κακό προς το καλό. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.

Δίδαξαν την αρετή και τα ιδανικά με ανθρώπινο λόγο, για να είναι ο λόγος τους ανθρώπινα κατανοητός, και για να καταδείξουν ότι ο άνθρωπος είναι ικανός να καταστεί πνευματικό ΟΝ.

Ο Ελληνισμός ήταν ο πρόλογος του Θείου λόγου. Αποστολή είχαν να ημερέψουν τον άνθρωπο και να τον καταστήσουν επιδεκτικό του Θειου λόγου.

Μετά τον ερχομό του Ενσαρκωθέντος Λόγου,   το   ΕΡΓΟ ΤΕΤΕΛΕΙΩΚΑΝ. Στα πρώιμα χρόνια, με την γλώσσα και το πνεύμα τους διαδόθηκε ο Θείος Λόγος, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Από Α. προς Δ., από Α. προς Μ. Ήταν η τελευταία πράξη με την οποία αφαιρέθηκαν από τους ανθρώπους προσχήματα και προφάσεις.

Από τότε οι άνθρωποι αρέσκονται να σφάζουν Έλληνες. Παρεισέφρησαν  ανάμεσο μας, Ελληνόφωνες με αποστολή, ‘’καταστρέψετε τους την γλώσσα, την ιστορία, τις παραδόσεις’’. Παρέσυραν πολλούς. Τους κτηνοποίησαν και τους έκαναν πιστούς του θεού ΜΑΜΩΝ. Οι κτηνοποιημένοι, δεν μετέχουν της Ελληνικής παιδείας, δεν είναι Έλληνες. Η ιδιότητα του Έλληνα είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, και η βιολογία δεν γεννάει Έλληνες.

Οι κτηνοποιημένοι, με την βοήθεια πακτωλού κεφαλαίων, των εξαγορασμένων ΜΜΕ, και την προστασία των αφεντικών τους, άλωσαν όλους τους θεσμούς του κράτους όλων σχεδόν των χωρών του κόσμου,  και κυβερνούν, και εξαπατούν και σκοτώνουν αναίμακτα και δολοφονούν όσους τους είναι εμπόδιο.

Ο Ελληνικός τρόπος σκέψης, είναι ο ανέκαθεν εχθρός τους και ο αναιρών τα άνομα, απάνθρωπα σχέδια τους. Πρέπει να νικηθεί να εξουδετερωθεί, να συκοφαντηθεί, να δολοφονηθεί, να  χαθούν όλα τα ίχνη του. 

                               Η  11Η ΕΝΤΟΛΗ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,

                              ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΥΝ, ΟΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ,

                             ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ

Υπερβολές;  Έτσι νομίζεις, έτσι θέλεις να πιστεύεις γιατί βαριέσαι να εγκαταλείψεις τον καναπέ, γιατί σε έπεισαν να είσαι σκλάβος, γιατί σε άφησαν χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς ιδανικά, χωρίς πατρίδα, γιατί ακούσια επέλεξες τρόπο ζωής τα πάθη σου και περιόρισες την ύπαρξη σου από κοιλίας προς τα κάτω άκρα, γιατί επέλεξες τον ατιμωτικό θάνατο, γιατί και ζων, είσαι νεκρός.. 
ΤΑ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ:

1: Με αφορμή την κατασυκοφάντηση των Ελλήνων, με πρωτοπόρο τον Έλληνα πρωθυπουργό, και με την ανακοίνωση, μέσα από σκόπιμες διαρροές, των μέτρων του πρώτου μνημονίου, γράψαμε, σε τέσσερα άρθρα μας (axentrika25).

                            ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2: Ήταν Νοέμβριος του 2011. Τότε γράψαμε, με αφορμή την εφόρμηση του κ. Σαμαρά να σώσει το ευρώ, από το δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο κ. Παπανδρέου.

                                                 11/11/11/4 μ.μ.
                    Το τέλος μιας φαρσοκωμωδίας, η απαρχή μιας  

                              νέας  Ελληνικής τραγωδίας.

Ψηφίσαμε, και εγκλωβιστήκαμε στο ‘’ευρώ πάσα θυσία’’!!!. Θεωρήσαμε τον λόγο ένα απλό ανούσιο, φευγαλέο, πολιτικό σύνθημα. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. Ο λόγος ήταν ο προάγγελος επιτάχυνσης εφαρμογής, μιας από αιώνες σχεδιασμένης και αριστοτεχνικά εφαρμοζόμενης πολιτικής, της νέας τάξης πραγμάτων. Μιας επιδίωξης που προβλέπει ανθρωποθυσίες, θυσίες εκατομμυρίων ψυχών, για να επιζήσουν αιώνια οι εκλεκτοί του θεού ΜΑΜΩΝ.

ΚΥΠΡΟΣ:

Με την πτώχευση της Ελλάδας, με το Βενιζέλιο κούρεμα (PSI), την συνεργασία πολιτικών και τραπεζικών παραγόντων, που αφθονούν στην Κύπρο, όπως και στην Ελλάδα, όπως και σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο,  μετέτρεψαν την δύναμη της, τον τραπεζικό κλάδο, σε ανίατη ασθένεια, ικανή να μολύνει ολόκληρη την λεκάνη της Μεσογείου και να ακυρώσει ελπιδοφόρες συμμαχίες.

Κούρεψαν τις καταθέσεις, πρωτόγνωρο μέτρο όλων των εποχών, όλων των χωρών του κόσμου. Το σημαντικότερο, και αν ακόμη η Κυπριακή Βουλή δεν ψηφίσει ΝΑΙ, η ζημιά έγινε, η άμεση καταστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος ΚΥΠΡΟΥ και ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ.

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα στηρίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ, στη εμπιστοσύνη που του αποδίδουν οι πολίτες, οι συναλλασσόμενοι. Ποιος μπορεί βάσιμα να αμφισβητήσει ότι με το κούρεμα των καταθέσεων, η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών Ελλάδας και Κύπρου μηδενίστηκε; Ότι με το κούρεμα καταθέσεων, κουρεύτηκαν και οι σχέσεις μας με την Ρωσία και κατά προέκταση με την Κίνα; Κατέστησαν, με την συνεργασία των εσωτερικών εταίρων τους, τον Ελληνισμό, αιχμή της πολιτικής τους ενάντια σε Ρωσία και  Κίνα. Και το εφικτό για αυτούς, η πολιτική της καμένης γης είναι. Ελλάδα και Κύπρος καμένη γης, από ΈΛΛΗΝΕΣ, από ανθρώπους.

ΕΛΛΑΔΑ:

 Μας μετέτρεψαν τους πολίτες σε σκλάβους, αφού πρώτα φρόντισαν να μας αφήσουν ακέφαλους. Δεν κουραστήκαμε και δεν κουράστηκαν να μας εξαπατούν, υποσχόμενοι ελπίδα, αυτοί που την 11/11/11/4μ.μ. την σκότωσαν με ατιμωτικά μέσα. Τους οδηγούν σε εφαρμογή πολιτικών, που δεν είναι απλά αδιέξοδες, είναι καταστρεπτικές για την ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού κράτους και την επιβίωση των Ελλήνων πολιτών. Παντοιοτρόπως, εγκληματούν κατά των Ελλήνων, κατά των ανθρώπων. Δεν είναι λάθος, είναι σχέδιο κατά της ανθρωπότητας, και το γνωρίζουν και το αποδέχονται και το υπηρετούν.

Ποτέ δεν γράψαμε, ‘’γιατί έτσι νομίζουμε’’. Γράφουμε βάσει αποδεικτικών στοιχείων, αναλύουμε και συμπεραίνουμε επιστημονικά, και αν τα μέτρα οδηγούσαν σε διέξοδο, υπερθεματίζοντας, θα είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές τους.

Βέβαια τα λαμβανόμενα μέτρα εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκαν, και εστί ο σκοπός και η ρήση,

                                    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Κύριοι του Υπουργείου οικονομικών, με δημιουργικές λογιστικές, πρώτη διδάξασα η Γερμανία, με τις ευλογίες των σταυροφόρων εταίρων μας, δεν σώζεται η Ελλάδα, ούτε και η τριμερής διακυβέρνηση. Κομβικό σημείο για την πορεία της επιλεγόμενης, δημοσιονομικής προσαρμογής, είναι η πορεία των εσόδων.

1: τα έσοδα του πρώτου διμήνου παρουσιάζουν μείωση  895 εκ. ευρώ, ή  9,3%, παρά την γιγαντιαία αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων, που υπερβαίνουν το 50,0% του ΑΕΠ, σε τιμές βάσης. Αυτό υποδηλώνει ότι η ετήσια μείωση του ΑΕΠ, υπερβαίνει το 10,0%.

2:Τα έσοδα Ιανουαρίου της γενικής κυβέρνησης, χωρίς τις μεταφορές σκοπιμότητας, είναι μειωμένα κατά 892 εκ. ευρώ, ή κατά 10,1% , και έτσι επιβεβαιώνεται το προηγούμενο συμπέρασμα.

3: Οι δανειακές ανάγκες του Δημοσίου, που είναι το επιστέγασμα ολόκληρης της δημοσιονομικής προσπάθειας, από 547 εκ. το πρώτο δίμηνο του 2012, αυξήθηκαν σε 1529, δηλαδή κατά 179%.

4: Τέλος, για να μην μακρηγορούμε ασκόπως, κατά το ‘’ρίχνε αυγά στον τοίχο’’ , η μεταφορά εσόδων από το προηγούμενο στο επόμενο έτος, συνεπάγεται αντίστοιχες και αντίθετες διορθώσεις, και στα δύο έτη και κατά προέκταση σε όλους τους προϋπολογισμούς του Ελληνικού κράτους. Σκοπεύετε να φθάσετε στο 2009, και   ξανά και ξανά και ξανά να αυξήσετε το έλλειμμα του … καταραμένου εκείνου χρόνου; Υπάρχουν πληθώρα δεικτών που καταμαρτυρούν την επερχόμενη κατάρρευση και που διαψεύδουν και τις  απλούστερες ακόμη προσδοκίες της κυβέρνησης, όμως δεν είναι αυτό το σημερινό θέμα.

Υπάρχει πληθώρα βάσιμων ενδείξεων που καταμαρτυρούν ότι το 2013 θα είναι χειρότερο από το 2012. Δυστυχώς οι επιστημονικές προβλέψεις σταματούν στις αρχές του 2014, και ο νοών, νοείτε.

Στην ζωή πάντοτε υπάρχει επιλογή και όσοι εμμένουν σε μονόδρομους, γίνονται εκφραστές ηλιθιοτήτων. Οι πολίτες έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε ευρώ. Επιλέγοντας ευρώ, επιλέγομε ταυτόχρονα, την πολιτική της δημοσιονομικής προσαρμογής μέσα από την εισοδηματική προσαρμογή. Στη περίπτωση αυτή τα μόνα διαθέσιμα μέτρα πολιτικής είναι αυτά που λαμβάνονται και που θα συνεχίσουν να λαμβάνονται. Κομματικοί, πολιτικοί σχηματισμοί που εμμένουν στην απόλυτη ευρώ/προοπτική της χώρας δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από ότι προσφέρει η παρούσα διακυβέρνηση.  Στη περίπτωση αυτή, η μόνη απαίτηση που νομιμοποιούμαστε να προβάλουμε έναντι των εταίρων μας, είναι ένας καλός ύστατος λόγος.

Στο axentrika25, γράψαμε πολλά για δραχμή ενδεχόμενη πτώχευση κλπ.. Γράψαμε ακόμη ότι το ‘’δραχμή ή ευρώ’’ είναι ψευτοδίλημμα, απλούστατα γιατί χάσαμε αυτό το δικαίωμα επιλογής. Υποστηρίξαμε και υποστηρίζουμε ότι για την  διάσωση του ευρώ και της ευρωπαϊκής οικονομίας, η Ευρώπη προχωράει στην πολιτική της ένωση, ή καθιερώνει σύστημα διπλού εθνικού νομίσματος. Για την Ελλάδα, την Κύπρο το αίτημα αυτό είναι πλέον επιτακτικό και εκ των ουκ άνευ.

 

 

 

 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: