Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΛΟΓΟΣ


                                                        Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ασφαλώς δεν είμαστε εμείς οι καλοί πατριώτες, και οι άλλοι είναι λιγότερο, και απάτριδες. Απλά έχουμε τεράστια εμπειρία από την εκάστοτε, ανά τους αιώνες, …αγάπης των συμμάχων μας και εμείς  ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ. Ιστορικά, με την ….αγάπη τους, μας οδηγούσα στον όλεθρο και όταν ακόμη νικούσαμε.

Από το μακρινό  παρελθόν, η άλωση της Αγίας πόλης από τους Σταυροφόρος, και η αρπαγή των θησαυρών της και του πλούτου των Ελλήνων πολιτών της. Στο κοντινό παρελθόν η Μικρασιατική καταστροφή, και στο κοντινότερο η καταστροφή της Κύπρου, μετά από τον ωραιότερο νικηφόρο απελευθερωτικό  αγώνα, που διεξήχθη στη νεότερη Ιστορία μας.

Αναλύουμε αντικειμενικά, επιστημονικά, διαπιστώνουμε, αξιολογούμε και οδηγούμεθα στο λογικό συμπέρασμα, που είναι, ‘’αριστοτεχνικά προσχεδιασμένη οικονομική εξαθλίωσης της Ελλάδας, με στόχο την πολιτική και εθνική της υποδούλωση. Ένα σατανικό σχέδιο που στρέφεται ενάντια στον απανταχού άνθρωπο, σαν ΘΕΙΟ Δημιούργημα’’.

Μεμφόμεθα τους λιπόψυχους, τους ιδιοτελείς, εκείνους που ΞΕΧΝΟΥΝ και εκείνους, που γυρίζου την πλάτη στους γηγενείς, αρεσκόμενοι στο χαϊδέματα των …άσπονδων φίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: