Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ή ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ.


                        ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ή ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ.

 

ΑΥΤΟΕΞΑΠΑΤΟΜΕΝΟΙ  χειροκροτούν την λήψη μέτρων εξόντωσης συνανθρώπων τους. ΑΥΤΟΕΞΑΠΑΤΟΜΕΝΟΙ επιχαίρουν γιατί έδωσαν γη και ύδωρ, για να επιτύχουν διετή επιμήκυνση του χρόνου.... παραμονής τους στη διακυβέρνηση της χώρας. ΑΥΤΟΕΞΑΠΑΤΟΜΕΝΟΙ αναγγέλλουν νίκες, εκεί που υπάρχει μόνο στάχτη και αποκαΐδια.

ΝΑΙ ήταν σωστή η διαπίστωση μας ότι υπάρχουν εκατοντάδες σφαιρικά σκεπτόμενοι, που είναι ετοιμασμένοι να διαδεχθούν τους φθειρόμενους, και ότι κάθε επόμενος είναι δεκάκις επικινδυνότερος, του προηγούμενου. ΝΑΙ είναι σωστό το συμπέρασμα μας ‘’αλλοίμονο στους ανθρώπους, η ανηθικότητα απέκτησε ιδεολογία’’.  

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙ την σκοτώνουν, με έργα και όχι μόνο με τον ψεύτικο λόγο.

1: ΜΑΡΤΙΟΣ του 2012: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Το χρέος της Ελλάδας το 2015 θα είναι 285,5 δις. ευρώ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Οκτώβριος του 2012.Το χρέος της Ελλάδας το 2015, θα είναι 390,0 δις. ευρώ. ΚΥΡΙΕ των ΔΥΝΑΜΕΩΝ, με τόσα μέτρα λιτότητας, πως γίνεται μέσα σε επτά μήνες να αυξάνει κατά 104,5 δις. το χρέος;

2: ΧΑΡΕΙΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ: Το πρωτογενές έλλειμμα του οκταμήνου του 2012 είναι μόνο 1176 εκ., έναντι 5859 εκ. την ίδια περίοδο του 2011. ΧΑΡΕΙΤΕ εξαγωγείς γιατί σας καθυστερούν επιστροφές φόρων 1449 εκ., ΧΑΡΕΙΤΕ Τοπικοί Άρχοντες, γιατί καθυστερούν την απόδοση πόρων στους Δήμους, ύψους 1500εκ., Χαρείτε ασφαλισμένοι, συνταξιούχοι, αγρότες, άνεργοι, γιατί μας …..απαγόρευσαν να ασθενούμε επειδή δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τα φάρμακα. Την ίδια περίοδο, τα έσοδα μειώθηκα από 43506 εκ. το οκτάμηνο του 2011, σε 41871 εκ. το 2012, μείωση 3,8%, παρά την τεράστια αύξηση του φορολογικού βάρους των πολιτών. Όμως η έκπληξη δεν είναι αυτή.

3: Από το ίδιο δημοσίευμα του Υπ. Οικονομικών προκύπτει ότι,

3.1: Η χρηματοδοτικές ανάγκες του Δημοσίου το πρώτο οκτάμηνο, μειώθηκα σε 13293 εκ. το 2012,   από 25511 εκ. το 2011. Τεράστια η πρόοδος. Στην ίδια όμως γραμμή αναγράφεται ότι οι ΕΤΗΣΙΕΣ χρηματοδοτικές ανάγκες του Δημοσίου από 28756 εκ. το 2011, εκτιμάται ότι θα φθάσου τα 69324 εκ. ευρώ το 2012. Τον Σεπτέμβριο η ίδια εκτίμηση για το 2012, ήταν 51193 εκ. ευρώ.

3.2: Προκύπτει από αυτά, ότι το επόμενο δίμηνο, Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου, χρειαζόμεθα, 56031 εκ. ευρώ για να ανταπεξέλθουμε στις δανειακές μας υποχρεώσεις. Προκύπτει ακόμη ότι μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2012, σε ένα μόνο μήνα, οι δανειακές μας υποχρεώσεις (ετήσια εκτίμηση) αυξήθηκα κατά 18131 εκ. ευρώ. Είναι γεγονός που πρέπει να ομολογείται. Το Υπ. Οικονομικών της Ελλάδος, κατέχει την πρώτη θέση αναξιόπιστων στοιχείων, διεθνώς. ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ, πως τους ανέχεσαι ακόμη να καταστρέφουν τον λαό σου. Δεν είμαστε Αγγελούδια, αλλά ούτε και διάβολοι είμαστε.

4: ΔΩΣΑΜΕ, δώσαμε, δώσαμε και λάβαμε …επιμήκυνση, δηλαδή αύξηση του μήκους (χρόνου) προσαρμογής του δημοσιονομικού ελλείμματος στο υπεσχημένο ύψος. Αντί να πετύχουμε το στόχο το 2013, να τον πετύχουμε τον ίδιο στόχο το 2015. Μας έδωσαν αυτό που δεν μπορούσα να μας πάρουν. Και τι έλαβαν;

ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ, ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

Ο ειδικός λογαριασμός παραμένει στην Τράπεζα της Ελλάδας. Στο λογαριασμό αυτόν κατατίθενται όλα τα δάνεια και τα κρατικά έσοδα. Η λειτουργία του θα ελέγχεται από την ΚΟΜΙΣΙΟΝ. Από τα κεφάλαια του λογαριασμού θα ικανοποιούνται κατά προτεραιότητα οι δανειστές, και ότι παραμένει θα χρηματοδοτεί την λειτουργία του Ελληνικού κράτους. Οι εκταμιεύσεις από τον λογαριασμό, θα γίνονται με αποφάσεις κοινοτικών οργάνων.

Τούτο συνεπάγεται, όπως προκύπτει από  δηλώσεις του κ. Στουρνάρα,

4.1:  Αποδοχή μνημονίου- μνημονίων, καταναγκασμού- καταναγκασμών, δηλαδή,  ή συνεχή λήψη μέτρων χωρίς παρεμβάσεις και υποδείξεις της ΤΡΟΪΚΑΣ που είναι εντελώς αχρείαστες, μετά τη νέα και απλούστατη ρύθμιση,  ή άτακτη πτώχευση χωρίς να ενημερώσουμε τους άσπονδους φίλους μας. Θα το γνωρίζου γρηγορότερα από εμάς.

4.2:  ΠΛΗΡΗΣ παράκαμψη του Μεσοπρόθεσμου και του προϋπολογισμού, που πρόσφατα ψηφίστηκα από την πλειοψηφία.

4.3: Εξοπλισμός του Υπ. Οικονομικών με αρμοδιότητες λήψης διαρθρωτικών μέτρων, με Υπουργικές αποφάσεις, δηλαδή κοινοβουλευτική κατάργηση του συντάγματος.

  ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: