Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Όπως τότε, ήλθε με τους βαρβαρίζοντας από την χώρα των Ατλάντων.

Το χτικιό, μόλυνε την κεφαλή, και σέρνοντας πίσω του τον αθεϊσμό, την ασέβεια, τον φθόνο, την ραθυμία, το μίσος, την αμάθεια, την πλεονεξία, το σκοτάδι του ΝΟΥ, απλώνεται σε όλο το σώμα του κοινωνικού της ιστού.

Οι ανέγγιχτοι, κατατρομοκρατημένοι κα άφωνοι, κρύβουν τους εαυτούς τους μέσα στα σπίτια και στα σπήλαια των βουνών, εκεί που η ΓΗΣ θα τους τρέφει και θα τους ξεδιψάει. Αυτοί μέλλει να είναι ο σπόρος του νέου ανθρώπου.

Οι λαοί σφραγίζουν τα σύνορα της Ελλάδος, έτσι που κανείς να μην μπορεί ούτε να μπει ούτε να βγει, από την χώρα του χτικιού.

Το χτικιό ανεμπόδιστα, απλώνεται σε όλο το πλάτος της Ελληνίδας ΓΗΣ, κατατρώει ότι έχει ζωή , μολύνει το χώμα και τον αγέρα της. Σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει την ελπίδα, και δύναμης ανθρώπου, δεν υπάρχει που να μπορεί να σταματήσει το κακό. Μόνο το καύμα του ήλιου, μπορεί.

Φωτιά, παντού φωτιά, κατακαίει το χτικιό, τους μολυσμένους και το μόλυσμα, σε βάθος ΓΗΣ μέτρων 10, και σε ύψος ουρανού, μέτρων 10,000. Πίσω από την φωτιά, γης και αγέρας αμόλυντοι, και τα αποκαΐδια σπόρος ζωής και τροφή της νέας ΓΗΣ. Ο ουρανός με την δρόσο του ποτίζει την γης. Η ΓΗΣ βλασταίνει νέα ζωή, ανοίγει τα σπλάχνα της και ανεβάζει στο πλάτος της τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.

Όσοι φρονούν πως η φωτιά κατάκαψε τους Έλληνες, τους λέω ΟΧΙ. Η φωτιά έκαψε το χτικιό που από πριν είχε σκοτώσει την πίστη, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό, τις ηθικές αξίες, την αρετή, τον ανθρωποκεντρικό τρόπο ζωής των Ελλήνων, τους Έλληνες.

Όσοι φρονούν ότι τα βιολογικά χαρακτηριστικά προσδιορίζουν τους Έλληνες, τους λέω ΟΧΙ. Ο όρος Έλλην, έχει κυρίως πνευματική έννοια, και προσδιορίζει τους ανθρώπους που αγαπούν τους ανθρώπους και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: