Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ (ΑΡ.1)

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ (ΑΡ.1)


Ποιος , ποιος μπορεί πλέον να αποκρύψει, ότι δύο χρόνια πειραματισμών σε βάρος του βιοτικού επιπέδου και του δικαιώματος ζωής των Ελλήνων, έφερα την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, της Ελληνικής κοινωνίας, του Ελληνικού κράτους.

Ποιος ιστορικός, θα αποφύγει να περιγράψει με τα μελανότερα χρώματα τα συμβάντα της περιόδου αυτής. Την απόπειρα της συνομωσίας των λύκων, να δολοφονήσου βιολογικά και ομαδικά το αρχαιότερο έθνος της ΓΗΣ. Να εξαφανίσουν τον ανθρωποκεντρικό Ελληνικό πολιτισμό, που έδωσε στην ανθρωπότητα ΦΩΣ και στον άνθρωπο το δικαίωμα να ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Ποιος νουνεχής άνθρωπος, θα λυπηθεί την … σφαγή των λύκων, όταν θα έρθει η ώρα κολασμού του αδίκου. Όταν το δίκαιο θα εκδικείται την απόπειρα θανάτωσης του ανθρώπου.

Ποιος νουνεχής άνθρωπος, θα λυπηθεί τους σύγχρονους εφιάλτες, από την εκδικητική μανία του δικαίου. Οδήγησαν και περπάτησαν μαζί με τα στίφη των .. λύκων την Ανοπαία ατραπό. Κύκλωσα τους Έλληνες και ο λόφος του Κολωνού, έγινε μνημείο θυσίας, για ελευθερία, για εθνική αξιοπρέπεια. Πίστευαν και απέδειξαν ότι,

ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΠΡΕΠΩΝ ΤΟΙΣ ΈΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΙΕΙ.

Οι εφιάλτες, μαζί με τα στίφη των λύκων, βαδίζουν προς την πρωτεύουσα. Θαρσείται και ελπίζεται οι αδικημένοι, γιατί στις … Πλαταιές τους περιμένουν με παιάνες και ωδές οι αδούλωτοι, αυτοί που πλάστηκαν για να νικούν, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν, για να είναι ελεύθεροι.

ΘΑΡΣΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: