Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΥΨΕΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ:


Α: Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΠΑΡΕΙΛΘΕ. Με κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, απείλησαν, τρομοκράτησαν, εκβίασαν, δρομολόγησαν την πλήρη οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος. Για τους δύσπιστους και όσους φρονούν ότι δεν θα τους αγγίξει η κρίσει επειδή έχουν καταθέσεις και ΒΙΟΣ, τούτα τα λίγα

Η ΕΚΤ, τα Ελληνικά ομόλογα που αγόρασε στη δευτερογενή αγορά, έναντι 25 δις ευρώ, και τα χρεώνει στην Ελλάδα στην ονομαστική τους αξία, δηλαδή 50 δις ευρώ. Οι μνημονιακοί δανειστές μας, εξοφλούν απευθείας τοκοχρεολύσια Ελληνικών ομολογιακών δανείων στην αγοραία τιμή τους, και τα χρεώνουν σ την Ελλάδα στην ονομαστική τους αξία. Κερδοσκοπούν ασύστολα σε βάρος της Ελλάδος. Έλληνες πολιτικοί, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αγοραίας αξίας 150 δις ευρώ, σε ΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 300δις ευρώ. ΚΑΙ στους, φρονώντας έξυπνοι και έχοντες είναι, τούτο. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ.

Β: Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. Το ένα κακό τρώει το άλλο. Ο ένας ΣΩΤΗΡΑΣ διαδέχεται τον άλλο. Έκαστος με ειδική αποστολή, σατανικά προσχεδιασμένη και αριστοτεχνικά εφαρμοζόμενη. Τα προκαταρκτικά ακούστηκαν. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Οι πολίτες είναι αγέλη και δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. Οι κυβερνήσεις ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ και δεν ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ από τις ΑΓΕΛΕΣ. Τούτη εστί η φάση δύο. Οι πολίτες εκβιαζόμενοι από το πάθος της πείνας, να πεισθούν να αποποιηθούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε, και οικιοθελώς να το παραχωρήσουν στους εκλεκτούς. Σε λίγους καιρούς η οικουμένη θα γεμίσει από δωρισμένους σωτήρες, που θα προετοιμάσου το πέρασμα του κόσμου στην τρίτη, την και τελική φάση. Επείγονται και το γιατί το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Με κυβέρνηση Παπαδήμα, η οικονομική αφαίμαξη, ο οικονομικός καταναγκασμός, η τρομοκρατία, οι εκβιασμοί, θα κορυφωθούν. Η Ν.Δ., τον Φεβρουάριο του 2012, μαζί με τους 43 βουλευτές της, από τους 81, αποσύρει την στήριξη της, στην κυβέρνηση. Η Βουλή δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και εντολή εξάντλησης της τετραετίας, για ολοκλήρωση του σωτήριου έργου της, πιθανό και με άλλο Πρωθυπουργό. Ολίγο προ της εξάντλησης της τετραετίας, Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ. Υπουργοί, βουλευτές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, μεγάλο-παπάδες, παραδίδονται στις μάζες, θυσία στο βωμό της ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ. Οι μάζες ικανοποιούν το εκδικητικό τους πάθος και πρόθυμα αποδέχονται την παράταση της θητείας της κυβέρνησης τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ. Φάση Τρίτη . Ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι….;;;. Αυτός θέλει τραφεί με σάρκες ανθρώπων και θέλει επικαθήσει επί ψυχών και θέλει καταφάει την διάνοια και την βούληση και την συνείδηση των ανθρώπων

ΕΛΠΙΔΑ; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν ακουστεί ξανά τα θούριο του ΡΗΓΑ. Αν εμείς οι πολίτες αποφασίσουμε να κατεδαφίσουμε το σάπιο οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζούμε και που απειλή το ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ. Αν όλοι μαζί αποφασίσουμε να ξανακτίσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, μόνοι μας, με το δικό μας κόπο, τις δικές μας γνώσεις, και το ίδιο λαμπερή με την Ελλάδα που μας παρέδωσαν οι πατέρες μας.

Οι Έλληνες είμεθα υποχρεωμένοι να αγωνισθούμε για να μην χαθούμε, και για να ζήσουν οι άνθρωποι ελεύθεροι. ΑΛΗΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: