Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΟΜΑΛΑ

ΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΟΜΑΛΑ.


Η συμφωνία της 6/11/2011, μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας, για μεταβατική κυβέρνηση ,

Α: ΆΞΙΟ είναι να ΧΑΙΡΕΤΙΣΘΕΙ διότι,

1: Απομάκρυνε το ενδεχόμενο σοβαρών κοινωνικών συγκρούσεων, που οδηγούσε η πολιτική και η συμπεριφορά της απερχόμενης κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου

2:Απομάκρυνε το ενδεχόμενο της ΑΤΑΚΤΗΣ χρεοκοπίας και εξαναγκασμό της Ελλάδος να αποχωρήσει από το ευρώ, και ενδεχομένως από την Ε.Ε..

3: Κατέδειξε την ΑΝΑΓΚΗ εξοβελισμού της παρούσης γενεάς πολιτικών-Τρομακρατών των πολιτών, από την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Β: ΑΞΙΟ είναι να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ διότι,

1: Η αλλαγή προσώπων διακυβέρνησης της χώρας, σε καμιά περίπτωση δεν συνεπάγεται βελτίωση της κάκιστης οικονομικής κατάστασης της Ελληνικής οικονομίας, κυρίως όταν δεν συνοδεύεται με νέες πολιτικές.

2: Η σύμπραξη των δύο μεγάλων κομμάτων , οδηγεί με σχετικά μεγάλη πιθανότητα, μεσοπρόθεσμα, σε κοινωνικό διχασμό, σε ΔΕΞΙΑ—ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κυρίως αν συνοδεύεται με ΝΕΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ, τα οποία θα πρέπει να θεωρούνται ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΕΦΙΚΤΑ. Ακόμη, κύριε πρόεδρε της ΝΔ, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο, μεγάλος αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, να καταψηφίσει τα μέτρα.

3: Από την αποκρυπτογράφηση της έκθεσης της ΤΡΟΪΚΑΣ, (είδε axentrika25.blogspot.com) προκύπτει ότι για την επίτευξη των στόχων της, θα πρέπει, αρχές του 2012,να ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα, της τάξεως των 7-19 δις ευρώ τα οποία θα μεταβάλουν την Ελληνική οικονομία σε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ( πράγμα με πράγμα)

4: Τα νομισματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε. Ένωσης παράγει κρίσεις, από τις οποίες ΔΕΝ πρόκειται να περισωθεί ούτε ο άξονας Γερμανίας-Γαλλίας. Η πολιτική της Ε.Ε και κατά επέκταση και της Ελλάδος, μιμείται τον σκύλο που τρέχει να δαγκώσει την ουρά του. Επειδή δε κουράζεται, νομίζει ότι παράγει έργο.

5: Το συμπέρασμα είναι ότι η Ελλάδα, μέσα στους επόμενους 3 μήνες, θα πρέπει να διαλογισθεί, παραγάγει επιστημονικές προτάσεις , να τις υποβάλει προς συζήτηση στην Ε.Ε. και να προετοιμασθεί για τα επερχόμενα. να σκεφτεί ,να

Δεν υπάρχουν σχόλια: