Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

 

       ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΣ!

ΚΥΠΡΟΣ:

Λαοί που δεν σέβονται τους νεκρούς,  και  δεν ξέρουν ότι κανείς και ποτέ δεν νίκησε νεκρό, Χάνονται μέσα στις σελίδες της ιστορίας.  

Λαοί που νομίζουν ότι η βιολογία από μόνη της παράγει Έλληνες, πορεύονται ασυνόδευτοι και μόνοι τους μέσα στο έρεβος, το σκότος  και το χάος, του σύμπαντος κόσμου.

   Άνθρωποι χωρίς ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, δεν είναι Έλληνες και ας γεννήθηκαν από Έλληνες γονείς.

 Το ΕΠΟΣ της Κύπρου το έγγραψαν, από τους λίγους, λίγοι Έλληνες, που θυσίασαν τους εαυτούς τους  και χάρισαν στην ΚΥΠΡΟ λευτεριά. Έκτοτε αρκετοί είναι εκείνοι που μάχονται να σβήσουν από τις σελίδες της ιστορίας, την γραφή που συνδέει άρρηκτα  την λευτεριά της Κύπρου με την θυσία των λίγων Ελλήνων.

Είδε ο Θεός το άδικο και οργίστηκε. Το νωπό ακόμη αίμα των σφαγμένων για του Χριστού την Θεία πίστη και την πατρίδα, έπαυσε να ποτίζει το δέντρο της λευτεριάς, και έκτοτε η λευτεριά μέρα με την ημέρα μαραίνεται και η Ελληνική Κύπρος λιγοστεύει.

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ:

Α΄: ΕΙΠΕΣ, ΙΣΩΣ…….., και όχι μόνο. Πίστεψες ότι ο χρόνος αλλάζει τις  υπαρξιακές αντιλήψεις των ανθρώπων  και συνέδεσες την ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ με εκείνους που με τα κανόνια  που έδωσαν στον Μωάμεθ τον 2ον και τον Κεμάλ  Ατατούρκ, χάλασαν τα τείχη της Πόλις το 1453 και σκότωσαν και έδιωξαν την Ελλάδα από την Μικρά Ασία το 1922.

 Και πρόσφατα με τα υψηλά δυσβάστακτα επιτόκια που επέβαλαν στην Ελλάδα για αποπληρωμή χρέους, πέτυχαν να θεριέψει το χρέος και να επιβάλουν στην Ελλάδα το 2010 αποικιακούς όρους εξόφλησης του. Τιμώρησαν την Ελλάδα και πτώχευσαν τους Έλληνες. Τιμώρησαν την Ελλάδα  και επέβαλαν στην Ελλάδα υλικοτεχνική αποδυνάμωση του στρατού της.

Και τώρα η Ελλάδα απειλείται από προαιώνιους εχθρούς της και αγωνίζεται με την ψυχή στο στόμα , το ταχύτερο δυνατό να προλάβει να εξοπλίσει, επαρκώς για την άμυνα της, τις ένοπλες της δυνάμεις. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και εύχομαι να  ΜΗΝ επισυμβούν γεγονότα που θα αναγκάσουν την Ελλάδα να τις αναζητήσει.

Όμως στο όνομα του Υψίστου Θεού των Ελλήνων. Γιατί  επιδιώξαμε να ανακηρυχθεί η Ελλάδα,  από  Ευρώπη και γενικά την Δύση, ως ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ενάντια σε ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ και σε κατά παράδοση φιλικές χώρες;  Ποιος μας είπε και εμείς πιστέψατε ότι οι ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ανέχονται την ήττα; Ποια είναι η οικονομική συμβολή των ισχυρών της ΔΥΣΗΣ  στο τεράστιο οικονομικό  κόστος που συνεπάγεται η πολιτική που επιβλήθηκε στην Ελλάδα,  και που εξάπαντος θα το βρούμε μπροστά μας, αν τα πράγματα εξελιχθούν  όπως τα υπολογίζουν οι σύμμαχοι μας.

Και ποια η σκοπιμότητα της επίκλησης του ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ ως βάσει της ακολουθουμένης Ελληνικής πολιτικής; Αλήθεια πιστεύουμε ότι ο συνθηματικός αυτός λόγος έχει απήχηση στην διεθνή πολιτική σκακιέρα. Δηλαδή τα τόσα παθήματα στην περίπτωση της Ελληνικής Κύπρου,  δεν μας έγιναν  μαθήματα; Γιατί θέλουμε να αγνοούμε  την σκληρή πραγματικότητα, γιατί ενοχοποιούμε  τους πρωταγωνιστές των γεγονότων στην Κύπρο το 1964 που έσωσαν χιλιάδες  Ελληνικές ψυχές, και γιατί δίνουμε άφεση αμαρτιών σε εκείνους που με πολιτικές αποφάσεις τους (Απόσυρσης Ελληνικής Μεραρχίας) κατακρήμνισαν τα όσα επιτεύχθηκαν  με αίμα και κόπο πολύ. Ελπίζω να  γίνομαι κατανοητός, γιατί έζησα από κοντά την Κυπριακή τραγωδία και από αυτή διδάχτηκα ότι τα ψηφίσματα και οι αποφάσεις και τα διεθνή δίκαια είναι για αυτούς που επιζητούν προσχήματα για να δικαιολογήσουν ήττες , που οι ισχυροί τους τις προσφέρουν απλόχερα.

 

                ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ.

   ή κατά τους πατέρες του έθνους μας

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

 

Β’: ΜΕ ΔΕΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ο δύσμοιρος Ελληνικός λαός τις έναντι αλλήλων ακραίες υβριστικές και απειλητικές συμπεριφορές, των φορέων του πολιτικού μας συστήματος. Συμπεριφορές που απειλούν την κοινωνική συνοχή των Ελλήνων και τραυματίζουν βάναυσα την εθνική ομοψυχία των Ελλήνων, έναντι εξωτερικών απειλών. Συμπεριφορές που καταμαρτυρούν ότι οι θεσμικοί φύλακες της εθνικής μας ασφάλειας υπνωμένοι και θολωμένοι από το πάθος της εξουσίας,  δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνωρίζουν τίποτα για τις ρητές απειλές και την περιφρόνηση, τρείς και τετράκις και δεκάκις φορές  ημερησίως, που εκπέμπει η Τουρκία ενάντια της Ελλάδος.

Αρεσκόμεθα να τις αποδίδουμε σε προεκλογικούς λόγους στην Τουρκία του ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  Όχι κύριοι, όχι κύριοι, ΛΑΘΟΣ. Η Τουρκία αναζητεί τον κατάλληλο χρόνο να ολοκληρώσει τις απειλές της. Καθυστέρησε υπέρ το δέον γιατί φοβάται τον Έλληνα στρατιώτη,  γιατί τρέμει  το ενδεχόμενο να χάσει την πρώτη μάχη και έτσι να απειληθεί η ίδια η ύπαρξη της.

( Στο σημείο αυτό Είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω ότι η συχνή εμφάνιση στην τηλεόραση, καθόλα αξιοσέβαστων εν αποστρατεία ανώτατων Ελλήνων αξιωματικών, θυμίζει την παρέλαση από τα ίδια μέσα, των επίσης σεβαστών επιδημιολόγων. Η επιδημία συνεχίζει να κατατρώει τα σπλάχνα των ανθρώπων και οι επιδημιολόγοι  (ΤΙ ;)!!! . Η άποψη ορισμένων ανώτατων αξιωματικών ότι η Τουρκία πιεζόμενη από τις ΗΠΑ δεν θα αποτολμήσει επίθεση κατά της Ελλάδας είναι σεβαστή, αλλά προάγει τον εφησυχασμό, σε περίοδο που απαιτείται ύψιστη πανεθνική εγρήγορση, πρώτιστα των φορέων που ασκούν πολιτική εξουσία.)     

Όμως η ειρηνική συμπεριφορά της Ελλάδας στο καλοστημένο Τουρκικό πείραμα της Κρήτης, κατόρθωσε να άρει πολλές από τις επιφυλάξεις της Τουρκίας. Η σύνεση, η αυτοσυγκράτηση και  ο παράγοντας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, παρεμπόδισαν την ΚΡΗΤΗ με τις ιδιαιτερότητες της, να   αντιδράσει αποφασιστικά  και αποτελεσματικά στην απειλή της Τουρκίας. Και το τουρκικό συμπέρασμα;

       Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ. 

Την ώρα που εμείς αναλισκόμαστε  με το ποιος θα κερδίσει τις  Τουρκικές εκλογές του ΜΑΙΟΥ,  η Τουρκία με μεγάλη πιθανότητα, αναψηλαφίζει, τους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς της.  Ο χρόνος διεξαγωγής των  Ελληνικών εκλογών αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην διαμόρφωση των αποφάσεων της.  

 Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΕ.

Ας αυξήσουμε, τα χωρικά ύδατα της ΚΡΗΤΗΣ στα 12 μίλια και ας δώσουμε στη Τουρκία να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν την φοβάται και τότε να είμαστε βέβαιοι ότι θα ηρεμήσει. 

 

Γ’: ΚΥΡΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ της πολιτικής εξουσίας. Εσείς παμψηφεί θα έπρεπε να αναζητήσετε και να ψηφήσετε αντικειμενικούς τρόπους διαρκούς  ελέγχου των δραστηριοτήτων όσων ατόμων κατέχουν  θέσεις και ασκούν πολιτική και εθνική δραστηριότητα. Η εθνική ασφάλεια αποτελεί υπέρτατο αγαθό και όσοι δυνητικά μπορούν να την τραυματίσουν, θα πρέπει να υφίστανται τον σχετικό έλεγχο.  Και θα έπρεπε να αποτελεί υπέρτατη τιμή για όσα άτομα αποδεικνύονται ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, μετά από έλεγχο τους για παράνομη, κατασκοπευτική και δωσίλογη δραστηριότητα. Και η Ελεγκτική αρχή θα πρέπει να είναι πολυμελής και εντελώς ανεξάρτητη από την πολιτική εξουσία

Κύριοι, κύριοι βουλευτές. Ότι κυκλοφορούν στον αέρα μπορούν να συλληφθούν με μύριους όσους τρόπους, από εκείνους που κατέχουν τα τεχνικά μέσα, και αυτοί είναι μυριάδες.  Συλλαμβάνονται μαζικά και  με άπειρες επιλεκτικές διαδικασίες, αξιολογούνται από τα  λειτουργικά προγράμματα των ατομικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων. Ομαδοποιούνται και διαβιβάζονται αυτόματα και ηλεκτρονικά  σε κέντρα τεράστιων αναλυτικών δυνατοτήτων, διά τα περεταίρω. .  Κύριοι το ηλεκτρόνιο κατήργησε τα προσωπικά δεδομένα, μαζί και την Δημοκρατία των πολιτών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: