Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΤΙΣ ΕΙ ΈΛΛΗΝ; ΤΙΣ ΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ; ΜΑΚΕΔΌΝΑΣ ΈΛΛΗΝ ΕΣΤΙ.ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΡΕΓΕΤΑΙ.


ΤΙΣ ΕΙ ΕΛΛΗΝ; ΤΙΣ ΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ; Μακεδόνας Έλλην εστί και Μακεδόνας ουκ εστί πας, την Μακεδονία ορέγεται.

   Κατά  νομική άποψη, Έλλην είναι όποιος γεννάτε από  Έλληνες γονείς. Η άποψη αυτή προσδιορίζει την ιθαγένεια του ατόμου. Προσδιορίζει επίσης την κοινή καταγωγή ατόμων, που  αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Έθνους
 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΘΝΟΣ;  Κατά την επικρατούσα, νομικίστικη κυρίως άποψη, έθνος αποτελεί κοινωνία ατόμων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με τα χαρακτηριστικά της κοινής καταγωγής και ιστορίας,  τις κοινές  παραδόσεις που είναι άγραφες, της  γλώσσας, της θρησκείας, και  τις πολιτισμικές αρχές. 
 Δέον να σημειωθεί ότι το έθνος- εθνότητα αποτελεί  υποκείμενο του διεθνούς δικαίου και σε αυτό αναφέρονται οι διατάξεις  περί αυτοδιάθεσης, αυτοπροσδιορισμού κλπ.. Έτσι η αναγνώριση στους Σκοπιανούς Μακεδονικής εθνότητας, έχει αναμφισβήτητα, νομικά ερείσματα και συνέπειες.

ΆΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΧ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΈΛΛΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,  ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Η νομική επιστήμη επιζητεί πάντοτε απτά χαρακτηριστικά, τα οποία να είναι δυνατόν να προσδιοριστούν με αντικειμενικό τρόπο. Όμως τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν την εθνότητα του ατόμου, είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιοριστούν κατά αναμφισβήτητο τρόπο αντικειμενικά. Έτσι αναγκαστικά και συνήθως με σκοπιμότητα, η νομική επιστήμη προσφεύγει, ή υιοθετεί, την δήλωση, δηλαδή τον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου ότι είναι εθνολογικά πχ. Μακεδόνας. 
Όμως,  μόνος ο βιολογικός αυτοπροσδιορισμός των σκοπιανών ως Μακεδόνων, δεν ήταν νομικά επαρκής για να τους αναγνωριστεί Μακεδονική εθνότητα.  Για τον λόγο αυτό τους αναγνωρίστηκε από μέρους της Ελλάδας η γλώσσα τους  ως Μακεδονική, και έτσι απέκτησαν τα βιολογικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά της εθνότητας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΌΧΙ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΉΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ, ΌΠΩΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΊΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΙΟΛΕΙΣ, ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ, ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΚΛΠ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΕΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΎΠΟΥΛΑ, ΌΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΆΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΈΔΑΦΟΣ. ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

1: Αυτοί που αποδέχτηκαν την ύπαρξη αυτόνομης Μακεδονικής εθνότητας είναι Έλληνες; Οι Σκοπιανοί  και οι Μπολσεβίκοι είναι Έλληνες;  Ο χριστός είπε. Το είδος τους δένδρου το καταλαβαίνουμε από τον καρπό. Όταν  ο καρπός είναι σαπρός και το δένδρο είναι σαπρό.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΡΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΣΑΠΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΙ ΔΕ. 

  2: Είχα την ελπίδα ότι η περιπέτεια της Ελλάδας με την συνθήκη των Πρεσπών, θα ωθούσε τους Έλληνες πολίτες να αναζητήσουν την ταυτότητα των δραστών. Αντί αυτού επιδόθηκαν σε χαρακτηρισμούς, όπως ‘’προδοτική πράξη και τα τοιαύτα’’.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Κυρίες και κύριοι ο εχθρός είναι μέσα στα τοίχοι και ο ραγιάς κοιμάται.  Και θεωρώ σκόπιμο και πάλι να τονίσω ότι,
Ο Ελληνισμός είναι Πανάκριβη, πολυτελής ιδεολογία, (όπως κάθε ιδεολογία), δεν είναι μόνο αποτέλεσμα βιολογικής λειτουργίας, και λίγοι μπορούν να σηκώσουν το βάρος του. Μακάριοι όσοι γεννιούνται βιολογικά και ιδεολογικά Έλληνες.
Δεν είναι Έλληνες όσοι δηλώνουν ότι γεννήθηκαν από Έλληνες, αλλά πολεμούν ιδεολογικά τον Ελληνισμό και φυσικά δολοφονούν Έλληνες.
Δεν είναι Έλληνες οι γενίτσαροι που προήλθαν από παιδομάζωμα Ελλήνων παιδιών από τους Οθωμανούς και τους Μπολσεβίκους.
            Και δεν καταφέρουμε ενάντια σε άλλες εθνότητες, ούτε θεωρώ την Ελληνική εθνότητα εξ ορισμού προνομιούχο έναντι άλλων εθνοτήτων. Υπερασπίζομαι το δικαίωμα των πολιτών να αποτελούν εθνικές οντότητες, και ΟΧΙ αγέλες ζώων.
             Σέβομαι την ιδεολογία όλων, και υπερασπίζουμε την Ελληνική ιδεολογία,  την Ελληνική κοσμοθεώρηση ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ, και συνδιαλέγομαι με όλες τις ιδεολογίες, και τούτο θεωρώ χρήσιμο για την πνευματική συνύπαρξη και ανέλιξη των ανθρώπων.  
            Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πορευόμαστε μέσα από τα λάθη μας, αγκαλιά με τα πάθη μας, και μόνος τρόπος να παραμείνουμε άνθρωποι είναι η πνευματική αντιπαράθεση που εκτρέφει τον ανθρωπισμό
             ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Και αντιδρώ, γιατί αυτός ο λαός, αυτό το έθνος προσέφερε στην ανθρωπότητα τα μείζονα και έλαβε σαν αντάλλαγμα από τους ανθρώπους,  ΘΑΝΑΤΟ. Αντιδρώ γιατί  σαν αποτέλεσμα δεκάδων γενοκτονιών των Ελλήνων, από δεκάδες …..συμμάχους, λίγοι απομείναμε και αυτούς τους λίγους βάλθηκαν οι σύμμαχοι και εταίροι, να τους εξοντώσουν.
            ΌΜΩΣ, Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ( Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ) ΕΝ ΦΥΛΗ ΣΑΝΟΤΖΙΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΝΤΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΨΕΙ.


              



Δεν υπάρχουν σχόλια: