Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ.

                     ΗΤΑΝ  ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ:

Βρέθηκα στου μύθου τον απλόχωρο, εκεί που το πρότερο και το ύστερο είναι ΤΩΡΑ, και η αλήθεια γυμνή περιφέρεται μέσα στο ΝΟΥ. Ότι άκουσα και είδα εκεί, αυτά γράφω.
Ζόφος, βαθύς ζόφος, έκρυβε την Ήπειρο χώρα της ΑΠΑΤΗΤΙΔΑΣ (Από το ρήμα ΑΠΑTΩ) από τα βλεπούμενα των ζωντανών.
Άξαφνα άκουσα βροντές και είδα αστραπές, όμοιες των οποίων ποτέ δεν έχει αντικρύσει ανθρώπου μάτι. Το παραπέτασμα του ζόφου σκίστηκε στα δύο και ξεκάθαρα είδα μέσα θρόνο, καμωμένο περίτεχνα από χρυσό, στολισμένο με πετράδια από πολύτιμους λίθους. Και επί του θρόνου καθήμενος, ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ επίγειος θεός. Ένθε και ένθε του θρόνου οι τριακόσιοι ΠΑΡΑΣΤΕΚΑΜΕΝΟΙ, συνεχώς έψαλαν την ωδή.  
Τις όμοιος του δικού μας θεού; Τις άλλος έχει την δύναμη να εξαγοράζει ψυχές; Τις άλλος, επίγειος ή ουράνιος θεός έχει την δύναμη και τα πλούτη του δικού μας θεού;  Δόξα και τιμή και υποταγή και θυσία αίματος πρέπει, ότι εποίησε κράτος όμοιο της δόξας αυτού, κράτος ίσων μεταξύ ίσων και  ανθρώπων , και  πτηνών, και κτηνών, και  δέντρων, και των ερπετών της γης, ότι τα πάντα εις αγέλη εποίησε και ζόφο ενέσπειρε στις διάνοιες των ανθρώπων.
Και η  σκηνή του  θρόνου ήταν υάλινη και το χρώμα της, μίγμα ωχρού και κίτρινου. Και ήταν η σκηνή βωμός θυσίας αίματος. Και από τον βωμό εξέρχονταν   βογγητά πόνου και πείνας και λιμού, και οσμή θανάτου γιόμιζε τον αγέρα. Και κύκλωθεν της σκηνής επιγραφή με την φράση ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ- ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Και είδα εξερχόμενο από τον θρόνο της ΑΠΑΤΗΤΙΔΑΣ ΧΩΡΑΣ,  ερυθρομέλανα Ίππο, και επί του ίππου καθήμενος, που έφερε χρυσή πανοπλία και κράδαινε στην αριστερά του, τόξο δημοκρατικό και φαρέτρα πλήρη σαϊτών. Και τόξευε πάντα εχθρό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, που ηρνείτο να θυσιαστεί στον βωμό του επίγειου θεού.  
Διά της ΟΥΤΟΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, χλιμιντρίζοντας, και καλπάζοντας ο ίππος, ως αγέρας έσκιζε τον αγέρα, για να φέρει  χαρμόσυνο μήνυμα στην ΞΕΡΑ ΓΗ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.   Και είναι το όνομα του ίππου ΑΝΑΠΤΥΞΗ και το όνομα του αναβάτη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Και όταν έφθασε στον ουρανό της γης του ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ, προς τέρψη των αναμενόντων την ΑΝΑΠΤΥΞΗ,  εξέχεε επί της ΞΕΡΑΣ ΓΗΣ τα σώματα των Σαϊτεμένων θεριών, και για δρόσο εξέχεε αιθέρια έλαια καμωμένα από λύπη Φαλαινών.
Και οι αναμένοντες, με ψαλμούς  και με όση δύναμη τους είχε απομείνει, υμνούσαν τον επίγειο θεό λέγοντες.
  ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕ, ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΔΕΛΥΓΜΑ. ΧΑΙΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΛΑΩΝ.  ΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΥΣΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΙ ΕΞΗΓΑΓΕΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ΕΝΕΤΑΞΕΣ. ΧΑΙΡΕ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΚΟΡΕΣΤΟ.  
Και είχαν τα εγχυμένα ονόματα κώδικα, όπως,  Φόρος εισοδήματος, φόρος περιουσίας, φόρος πολυτελείας, φόρος αλληλεγγύης, φόρος εστίασης, φόρος ένδυσης, φόρος γδυσίματος, φόρος τόκων, φόρος μισθώσεων, φόρος πλυσίματος, φόρος βηξίματος, φόρος αφόδευσης, φόρος ταφής, φόρος επιτηδεύματος, φόρος σεξουαλικής συνεύρεσης, φόρος σεξουαλικής προφύλαξης, φόρος σεξουαλικής ανικανότητας, φόρος αναπνοής οξυγόνου, φόρος αναπνοής αγέρα, και άλλοι 823 φόροι, και φόροι επί φόρων,  ων το άθροισμα συμποσείται στο 195% του εισοδήματος!!!!
Και άλλα των εγχυμένων είχαν τις κωδικές ονομασίες, κατάσχεση συντάξεων, κατάσχεση μισθών  και σπιτιών και ακοής και οράσεως , και καρεκλών και πιάτων και τραπεζιών και προβάτων και οικόσιτων ζώων, και περικοπές μισθών και συντάξεων και επιδομάτων ανέργων και ατόμων με ειδικές ανάγκες, και Ιατρικής και Νοσοκομειακής περίθαλψης και πολλών άλλων των οποίων τον αριθμό κανείς δεν γνωρίζει. Προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο και τα πολλά συμπληρωματικά μνημόνια του και τους εφαρμοστικούς νόμους, συνολικού όγκου σελίδων  8623342,  διπλής όψεως.
Και όταν επέπεσαν επί των κεφαλών των αναμενόντων τα δώρα της ΑΠΑΤΗΤΙΔΑΣ ΓΗΣ, άκουσα ουρλιαχτά και βογγητά πόνου, και οι αναμένοντες ψάλλοντας το ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΛΙΑ, εκλιπαρούσαν τον ΑΔΗ να ανοίξει τις πύλες του, για να εισέλθουν εντός αυτού και να σωθούν. Και ΑΔΗΣ ηρνείτο, επειδή οι εκλιπαρούντες δεν είχαν το νόμισμα να πληρωθεί ο βαρκάρης που θα τους οδηγούσε μέσα στον ΑΔΗ.
Και άκουσα και είδα σκηνές ανείπωτες εις τους αιώνας.   Και άκουσα από την ΑΠΑΤΗΤΙΔΑ ΓΗΣ ψαλμούς και  ύμνους στον ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΘΕΟ, που έλεγαν. Γέγονε, γέγονε, ότι ο βασιλέας ημών, βασιλέας εις τους αιώνας είναι,  ότι ο εχθρός αυτού  νεκρός εγένετο
Και σήκωσα τους οφθαλμούς και ατένισα την ΑΠΑΤΗΤΙΔΑ ΓΗΣ και είδα, και είπα,
ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ  ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ;
Ο μεγαλοπρεπέστατος επίγειος θεός ήταν ένα κομμάτι χρωματιστό χαρτί, και δεν είναι θεός, είναι το ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΕΥΡΩ.
Ο ερυθρομέλανας ίππος δεν  ήταν ίππος, ήταν  ένας συμπαθέστατος όνος. Δεν τον  έλεγαν ανάπτυξη, τον έλεγαν ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  
Ο καθήμενος επί του όνου δεν ήταν Αλέξανδρος, ήταν Μικραλέξης, Δεν ήταν Αντώνιος, ήταν Μικραντώνης, Δεν ήταν Γεώργιος ήταν Μικρογιωργάκης.
Και οι παραστεκάμενοι δεν ήταν οι 300 του Λεωνίδα, ήταν τα 300 στηρίγματα της χειρότερης μορφής κατοχικής της Ελλάδας, του ανέσπερου φωτός της ΓΗΣ, του διδάσκαλου των ανθρώπων.
Και η ΞΕΡΑ ΓΗ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ποταμού δεν ήταν Ελληνίδα γης, και οι πάνω σε αυτή αναμένοντες δεν ήταν Έλληνες, ήταν σφετεριστές της Ελληνικής κληρονομιάς και ΑΤΟΜΑ ΑΝΟΜΑ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝΟΜΩΝ.
Και γιομάτος λύπηση και αγωνία έστριψα το βλέμμα προς τα κάτω και πάσχισα να δω Ελληνίδα γης.  Και είδα καταπράσινα βουνά, και καταγάλανα νερά και καταγάλανο ουρανό, και μύρισα αγέρα γιομάτο ευωδιές από Θυμάρι και Πεύκο και Έλατο και Πουρνάρι και Πλάτανο. Ναι ήταν η Ελλάδα. Και είδα το χώμα της βαμμένο κόκκινο σαν αίμα και είδα κορμιά σφαγμένων Ελλήνων. Και είδα την γης να σκεπάζει με αγάπη τα κορμιά των σφαγμένων,
Και είδα την γης να κοιλοπονάει, και με πόνο πολύ,  να γεννάει τους νέους  απάτορες, ότι γέννημα Θεού είναι και όχι ανθρώπου. Και είδα να βλασταίνει η ΓΗΣ  τον Αχιλλέα και τον Θεόδωρο και τον Γρηγόρη, και τον Αίαντα και τον Αλέξανδρο και Μαραθωνομάχους και Σαλαμίνα, και Πλαταιές και Λεωνίδα και μύριες μυριάδων άλλους όμοιους. Και όλη ανέβηκαν πάνω στο πλάτωμα της γης με τις πανοπλίες τους.
Και άκουσα φωνές, ΈΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ. Και άκουσα Ψαλμούς. ΩΣΑΝΝΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΑ κατεβαίνουν στην Ελληνίδα γης, να γίνονται ΕΝΑ με τα γεννήματα της, και να κατανικούν τα βδελύγματα της ανθρωπότητας και της ιστορίας.
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

       
      


Δεν υπάρχουν σχόλια: