Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.


                                           Η  ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.
 
Μας εξαπατούν και μας αρέσει, γιατί έτσι καθησυχάζουμε  την επαναστατημένη συνείδησης μας. Μας αρέσει, πλανόμενοι  να περιπλανούμαστε μέσα στην εικονική πραγματικότητα, μεταξύ ενός  καναπέ και μιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αποτάξαμε τον αληθινό εαυτό μας, του νου μας, το πνεύμα, την ψυχή μας και σκλαβωθήκαμε στις χρείες, του σώματος. Αφιερωθήκαμε στην φροντίδα του οίκου και παραμελήσαμε εντελώς τον ένοικο του σπιτιού, τον αληθινό άνθρωπο.  Για εμάς δεν υπάρχουμε εμείς, δεν υπάρχει ο διπλανός μας, ο άνθρωπος, οι γονείς, οι προπάτορες, ο πολιτισμός μας, η φιλοσοφία μας, οι παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας, η γλώσσα μας, οι ρίζες μας, η πατρίδα μας. Γεγόναμε άρριζοι και ξύλο άβλαστο, σφετεριστές της κληρονομιάς των Ελλήνων. Δεν ξέρουμε ποιοι και γιατί είμαστε, και γιατί υπάρχουμε. Μόνο νομίζουμε, βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα νομίζουμε, νομίζουμε ότι είμαστε γνήσια τέκνα εκείνων που έχτισα Παρθενώνες, δηλαδή Έλληνες.

 ΈΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ                        ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΣΚΛΒΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ. ΤΟ                                                    ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩ

Α: Ξεδιάντροπα και ασύστολα, διακηρύσσου σε όλους τους τόνους. Αν δεν πάρουμε την δόση, πάμε πενήντα χρόνια πίσω, πάμε στα πέτρινα χρόνια της Γερμανικής κατοχής θα πεινάσουμε. Είμαστε σε κατοχή, και οι κατακτητές όπως τότε, όπως πάντα παίρνουν,  δεν δίνουν. Οι πεινασμένοι, δεν χορταίνουν με την πείνα. Οι ελεύθεροι ποτέ δεν πεινάνε γιατί τους τρέφει η μάνα φύση, οι σκλάβοι είναι σκλάβοι για να τρέφουν με την πείνα, τους αφέντες.

 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Το Α’ εξάμηνο του 2012, χρεωθήκαμε από το ΕΤΧΣ 62,0 δις. ευρώ. Από αυτά τα 32,8 δις. δαπανήθηκα για κεφαλαιοποίηση τόκων και για το PSI. Άλλα 25,0 δις. για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, και 5,9 δις για εξαγορά ομολόγων από την ΕΚΤ. ΥΠΟΛΟΙΠΟ (Ο).  Η δόση των 31,5 δις. προορίζεται να καλύψει, 25,0 δις. πρόσθετη  ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, 3,7 δις. για εξαγορά ομολόγων από τις ΕΚΤ, και 3,0 δις. περίπου για αποπληρωμή τόκων. ΥΠΟΛΟΙΠΟ (0). Το 2013, 2014, και το 2015, οι λήξεις ομολόγων και δανείων ανέρχονται σε 54,1 δις ευρώ, οι υποχρεώσεις σε τόκους εκτιμούνται στα 45,0 δις, σύνολο 99,1 δις ευρώ.  Το υπόλοιπο του δανείου  ανέρχεται σε 23 δις ευρώ, και μετά βίας καλύπτει το 23% των ανειλημμένων υποχρεώσεων, έναντι των δανειστών μας. Άρα θα πρέπει, σωρευτικά η χώρα μέσα στα τρία αυτά χρόνια, να πραγματοποιήσει πρωτογενές πλεόνασμα 76,0 δις ευρώ, ή κατά μέσο όρο 25,7 δις ετησίως. Αν η τριμερής διακυβέρνηση πιστεύει ότι τούτο είναι εφικτό, τότε είναι άκρως επικίνδυνη για τον Ελληνισμό.
         
Γνωρίζου, και όμως ξεδιάντροπα εξαπατούν. Γνωρίζου ότι στη ΤΕ λειτουργεί ειδικός λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται οι εκταμιεύσεις των δανείων κα τα τυχόν πρωτογενή πλεονάσματα του κρατικού προϋπολογισμού. Έτσι, όχι μόνο, ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια δεν εισρέει στην Ελλάδα, αλλά και οι περικοπές μισθών- συντάξεων και οι αυξήσεις των φόρων, απορροφούνται από τους δανειστές της Ελλάδος. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΕ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ …….ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Β’: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και ασύστολα διακηρύσσου σε όλους του τόνους πως η τυχόν επιστροφή στη δραχμή, θα σημάνει , πτώχευση, έξοδο από το ευρώ, ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ και λιμοκτονία. Η θέση τους αυτή, και η ανήθικη πολιτική του ΕΥΡΩ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ,, δεν είναι δογματισμός και κυρίως δεν είναι πολιτική.  Είναι εξυπηρέτηση των συμφερόντων, πολιτικών και οικονομικών, της ηγέτιδας Ευρωπαϊκής δύναμης.  { ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΤΙ, ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ. (ΙΔΕ AXENTRIKA25}

Είναι σκόπιμο να τονιστεί ότι, τυχόν επάνοδος στη δραχμή θα οφείλεται σε οικονομικό εξαναγκασμό και όχι σε δική μας επιλογή. Οι δυσμενείς παρενέργειες από τυχόν επάνοδο στη δραχμή, θα οφείλονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, στην διαπόμπευση της δραχμής από την  κυβερνητική προπαγάνδα, και στην παντελή απροετοιμασιά της χώρας να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Υποθέσουμε επιστροφή στην δραχμή, και μετά σύντομο διάστημα υποτίμησης της  κατά 100,0% ή 50,0% ή 25,0%.ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ;

1: Με απόφαση της Ελληνικής βουλής , αναβάλλεται η πλερωμή τοκοχρεολυσίων επί του κρατικού χρέους. Περικόπτονται επιτόκια και ενδεχομένως το ύψος του χρέους.

2: Δεσμεύονται τα ρευστά περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού κράτους στο εξωτερικό. Ενδεχομένως η ΕΚΤ να σταματήσει την χρηματοδότηση της Ελληνικής οικονομίας και τον διακανονισμό των εξωτερικών μας συναλλαγών, που ούτως ή άλλως, γίνεται και θα γίνεται,  σε ευρώ ή άλλο αποθεματικό νόμισμα. Βέβαια θα ακολουθήσου προσφυγές των δανειστών μας στα δικαστήρια. ΑΡΑ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ.

3: Πριν την καθιέρωση της δραχμής, αυστηρότατο πάγωμα τιμών- μισθών. έλεγχος στην εκταμίευση καταθέσεων και άλλων χρηματικών συναλλαγών, για να αποφευχθούν μαζικές εκροές συναλλάγματος. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΒΑΘΜΟ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.

4: Όλα τα χρηματικά μεγέθη σε ευρώ, μετατρέπονται αυτόματα σε δραχμές, βάσει της ισοτιμίας που θα καθοριστεί από την Βουλή, και που μπορεί να καθαριστεί σε 1/ 1 με το ευρώ για να μη δυσκολευτούν οι συναλλασσόμενοι , Έτσι πχ. κατάθεση 100 000 ευρώ θα μετατραπεί σε κατάθεση 100 000 δραχμών.

5: Με την τυχόν υποτίμηση (Εμείς εκτιμούμε ότι δεν θα υπερβεί το 15,0%), οι τιμές των εισαγομένων προϊόντων, σε πρώτη φάση θα αυξηθούν, ανάλογα της υποτίμησης, κατά 19,0% ή 9,5% ή 4,75%. Αν δεν μειωθεί η κατανάλωση εισαγομένων προϊόντων, το πραγματικό εισόδημα μας θα μειωθεί, κατά μέσο όρο, κατά ίσο ποσοστό.

6: Εκτιμάται ότι σε διάστημα 18 μηνών περίπου, ο όγκος των εισαγωγών, σε ετήσια βάση, θα μειωθεί, ανάλογα της υποτίμησης,  κατά 13,3% ή 6,7% ή 3,3%.. Ανάλογη θα είναι, περίπου, η αύξηση του όγκου των εξαγωγών μας.

7:  Το ΑΕΠ σε πραγματικούς όρους θα αυξηθεί τουλάχιστο κατά 4,5% ή 2,2% ή 1,1%. Ανάλογη θα είναι η αύξηση των κρατικών εσόδων, και της απασχόλησης.

8: Λόγο των πολλαπλασιαστικών επιδράσεων μεταξύ δαπάνης και παραγωγής, η αύξηση του ΑΕΠ, των κρατικών εσόδων, της απασχόλησης, θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη.

9: Με κατάλληλα μέτρα πολιτικής, κατά προτεραιότητα, να επιδιωχθεί η πραγματική αναδιάρθρωση που χρειαζόταν και απεγνωσμένα χρειάζεται η ελληνική οικονομία, και  που είναι η ενίσχυση της αποταμιευτικής και επενδυτικής δαπάνης σε βάρος της κατανάλωσης. 

10: Η Γερμανική οικονομία θα υποστεί πτωτικές πιέσεις, επειδή θα μειωθούν σε σημαντικό βαθμό οι εξαγωγές της προ της Ελλάδα. Αναταράξεις θα υποστεί σε μειωμένο βαθμό και η οικονομία της Ε.Ε..

11: Είναι φανερό ότι η  δημοσιονομική  τακτοποίηση  μέσα από την πολιτική εισοδηματικής προσαρμογής που εφαρμόζεται σήμερα, αποβαίνει σε βάρος της Ελλάδας και ευνοεί κυρίως τα Γερμανικά συμφέροντα. Αυτός είναι και ο λόγος της δαιμονοποίησης της δραχμής.

 

 

 

 

 

 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: