Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

OIKNOMIKH ΚΡΙΣΗ: ΠΛΑΣΜΑΠΑΤΗ ΑΓΟΡΩΝ



                                    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ:   ΠΛΑΣΜΑΠΑΤΗ ΑΓΟΡΩΝ:

Πολλά τα ακούσματα και τα βλεπούμενα, των τελευταίων μηνών. Το ερώτημα αμείλικτο. Το μνημόνιο, η Τρόϊκα, θα σώσουν την Ελλάδα από την πτώχευση; Καημένε μου ΡΑΓΙΑ. Η πατρίδα μας βρίσκετε σε διαδικασία βαθειάς, ιδιάζουσας μορφής, οικονομικής δυσπραγίας.  Τα λαμβανόμενα οικονομικά μέτρα, κατά εντολή των ΑΓΟΡΩΝ, είναι ατελέσφορα και εφαρμόζονται κατα τρόπο  καταστρεπτικό και ανάλγητο,  ΜΟΝΟΝ κατά των Ελλήνων.  Αφήνουν ΕΚΤΟΣ, τους ΑΧΡΕΟΣΤΗΤΩΣ δανειστές μας, που πρώτοι έπρεπε να υποστούν τις συνέπειες των οικονομικών προβλημάτων, που μας δημιούργησαν.





Στο στόχαστρο των ΑΓΟΡΩΝ οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι, φωνάζουν οι αληθινά ανήσυχοι. ΟΧΙ μόνο. Στο στόχαστρο τους, είναι ακόμη και η κατσίκα και η κότα της αυλής μας. ΓΙΑΤΙ; Ραγιά μου, απαρνήσου την λαλούσα εικόνα, άνοιξε τις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ, ψάξε και εκεί μέσα και θα βρεις την απάντηση.





ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ: Ο αριθμός τους οκτώ, και ο όγδοος από τους επτά είναι και εφαρμόζει τα σχέδια και εκτελεί τις εντολές του ΕΝΟΣ, που είναι ο ένατος. Με ορισμένες μόνο εξαιρέσεις, ελέγχουν πλήρως την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Έχουν όσον χρήμα ΘΕΛΟΥΝ, που για αυτούς είναι μόνο μια απλή λογιστική εγγραφή. Τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι, είναι εξ’ ορισμού δικοί τους. Αυτοί, μόνο αυτοί, έχουν την τεχνολογία να τους αποκαλύψουν, να τους εξορύξουν, να τους εμπορευτούν. Εμείς Ραγιά μου θα αρκεστούμε σε μικρό ποσοστό από τα κέρδη, που ΑΥΤΟΙ θα καθορίζουν. Και αυτό το ποσό κερδών που μας αναλογεί, θα τους το επιστρέφουμε πολλαπλάσιο, για την αγορά οπλικών συστημάτων προστασίας της επένδυσης μας!!!! από τους τρομοκράτες. ΝΑΙ Η ΣΤΑΝΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ είναι γεμάτη από γαλακτοφόρες ΚΑΤΣΙΚΕΣ. Το γάλα περισσεύει και δεν εποφθαλμιούν την κατσίκα της αυλής μας. ΝΑ ΨΩΦΊΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ. Να λιμοκτονήσουμε, να γονατίσουμε, να εκλιπαρήσουμε, να προσκυνήσουμε ΘΕΛΟΥΝ, για ένα φλιτζάνι γάλα για τα νεογέννητο μας……. με αντάλλαγμα την ζωή μας την ίδια μας την ψυχή. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.


ΝΑΙ, οι αρχιερείς των αγορών, στην Ελλάδα 15642 τον αριθμόν, έλαβαν εντολή, στο όνομα των θεσμικών αλλαγών, συνειδητά ή ασυνείδητα, ΤΑΧΥΣΤΑ να ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ την Κρατική μηχανή, και να διαλύσουν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ. Η Ελλάδα καθίσταται, διαρκώς και περισσότερο, ανίσχυρη να αντιδράσει έναντι οιασδήποτε απειλής.



ΤΑΧΥΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ



ΝΑΙ, επιδιώκουν την αλληλοεξόντωση μας. Γ Ι Α Τ Ι;;



ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ σφόδρα και το ομολογούν, να ολοκληρωθεί η αποδιοργάνωση της Ελλάδος και η εξουδετέρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ,


                                                      ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011


ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ προγεφύρωμα εισβολέων, τους οποίους εμείς ΔΕΝ γνωρίζουμε, που είναι όμως βέβαιοι ότι , εμείς, θα τους υποδεχθούμε σαν φίλους. Η εντολή  προς τους ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ είναι. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕΤΑ ΑΠΡΟΣΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.



ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι είναι καταχραστές, απατεώνες, κλέφτες ζωής και ψυχών. Γνωρίζουν ότι η εξαγορά με ΧΑΡΤΙ- ΧΡΗΜΑ, του πλούτου των λαών, δεν αποτελεί νόμιμο τρόπο κτήσης ιδιοκτησίας και ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ. Γνωρίζουν ότι ο κύριος του αμπελώνα θα διεκδικήσει την ιδιοκτησία του.



ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, προετοιμάζουν την άμυνα τους κατά του ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ- ΕΙΣΒΟΛΕΑ, κατά της αφύπνισης των Ελλήνων, κατά της αφύπνισης των λαών.



ΕΣΥ ανόητε νέο-ταξίτη που έναντι λύτρων εκπορνεύεις την Πολιτική, την Δημοσιογραφία, την επιστήμη, το ανθρώπινο σώμα, την ψυχή των λαών. Εσύ που θεωρείς πραγματικό ότι εμπίπτει στις αισθήσεις σου και ότι γεμίζει τα θυλάκια σου, τούτο αφουγκράσου. ‘’ Ότι υπάρχει μέσα στο χρόνο, υπόκειται στην φθοροποιό επίδραση του, από-σχηματοποιείτε και ΧΑΝΕΤΑΙ. Αντάλλαξες την ψυχή σου με λύτρα, και ΜΕΛΛΕΙ να αφανισθείς. ΜΕΛΛΕΙ να θυσιασθείς, από τους αγοραστές σου, στο βωμό της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.’’


Π.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: