Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.










Αρκετοί αναγνώστες μας, έχουν διαπιστώσει ότι, στα γραφόμενα μας, ο πραγματικός λόγος μιγνύετε με οιονεί προφητικό λόγο. Τούτο είναι ενσυνείδητο.

1: Πολλές διαπιστώσεις και συμπεράσματα μας, δημοσιοποιούμενα, θα προκαλέσουν ζημιά σε όλους μας, στην πατρίδα μας, και τούτο δεν είναι το θελημένο.

2: Φιλοδοξία μας είναι να αποδείξουμε ότι η Ελληνική και κατά προέκταση η Ευρωπαϊκή οικονομική κρίση, είναι σατανικά-διαχρονικά σχεδιασμένη. Το σχέδιο εφαρμόζετε με περίτεχνο τρόπο και με απόλυτη πειθαρχία από τους ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. Οι αγορές είναι οι Αρχάγγελοι της νέας θρησκείας, που ακούει στο όνομα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Οι αγορές έχουν ταυτότητα, συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς αίματος, εκτελούν εντολές του Ε Ν Ο Σ

3: Φιλοδοξούμε να αποδείξουμε ότι οι αγορές, ελέγχουν κατά απόλυτο τρόπο, την διακίνηση χρήματος στις επιλεγόμενες Δυτικές και άλλες οικονομίες του κόσμου. Σήμερα βρίσκονται στο στάδιο αλλοτρίωσης του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ,  των χωρών του κόσμου. Η επιδίωξη τους είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και υλοποιείται δια του οικονομικού καταναγκασμού, δια του χρήματος. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ- ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.

4: Όπως κάθε θρησκεία, έτσι και η παγκοσμιοποίηση, εχθρεύεται θανάσιμα τις άλλες θρησκείες και πάνω από όλα, εχθρεύεται την Ελληνική κοσμοθεωρία της ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, την Ελληνική ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ φιλοσοφία, την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία, τις Ελληνικές παραδόσεις και την ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, η οποία αποκαλύπτει απανταχού του κόσμου, ΕΛΛΑΔΑ. Όπως κάθε θρησκεία, έχει έντονο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ-ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ χαρακτήρα. Γνωρίζει, πιστεύει, συνοδοιπορεί, με ένα άλλο κόσμο, που από τους πρώιμους ιστορικούς χρόνους, περιγράφετε από την Ελληνική Γραμματεία-- ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.--

5: Γνωρίζουν- Πιστεύουν ότι στο όνομα ΕΛΛΑΔΑ προσωποποιείται,

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΤΟ ΦΩΣ- ΤΟ ΛΟΓΙΚΟΝ ΟΝ- Ο ΦΥΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Πιστεύουν ότι όσο υπάρχει το είδος αυτό του ανθρώπου, η επικράτηση της νέας θρησκείας, που είναι τόσο παλαιά όσο και ο κόσμος, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Από τους αρχαίους χρόνους, όταν το Ελληνικό ΦΩΣ έλαμψε στις χώρες του μυστικισμού και του Βάαλ, και κυρίως μετά το 173 π.χ., ο Ελληνισμός βρίσκεται σε διαρκή και αδυσώπητη δίωξη. Από τότε οι Βασιλείς του σκότους

ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ- ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ακόμη και επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, η οποία θεμελιώθηκε πάνω σε Ελληνικές πόλεις και πληθυσμούς, πάνω στην Ελληνική φιλοσοφία, την Ελ. Γλώσσα, τον Ελ. Πολιτισμό, οι Βυζαντινοί Αυτοκράτορες, αναθεμάτιζαν, διαπόμπευαν, ακρωτηρίαζαν, εξόριζαν, έσφαζαν  Έλληνες και όσους ήθελαν αποπειραθούν, να ερμηνεύσουν τον Χριστιανισμό με βάσει την Ελληνική οντολογική κοσμοθεωρία. Ήρθε, το 1200μ.χ., η πρώτη άλωση της πόλης από τους Σταυροφόρους της Δύσης. Λεηλάτησαν τους θησαυρούς των Ελληνικών-Βυζαντινών πόλεων και κόσμησα με αυτούς τις πόλεις τους. Κατάσφαξαν  Έλληνες. Είναι οι ίδιοι που σήμερα μας χαρακτηρίζουν τεμπέληδες και διεφθαρμένους. Μετά από κατοχή 60 ετών το Βυζάντιο απελευθερώνετε από τους Λατίνους με αίμα Ελλήνων. Το Βυζάντιο γίνετε Ελληνικό. Μαΐου 29η ημέρα του 1453. Το Ελληνικό Βυζάντιο υφίσταται την επίθεση του Μωάμεθ Β’. Αλλόφρονες οι Έλληνες περιέρχονται τις πλατείες της Βασιλεύουσας, φωνάζοντας,

ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ-- ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ--ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ.

Από τότε σφάζουν αλύπητα, συνεπικουρούμενοι άλλοτε από Ιταλούς, Γερμανούς, Βαλκάνιους και άλλοτε από Άγγλους. Τελευταία η σφαγή του 1955-1974 στη μαρτυρική Κύπρο.

6: ΝΑΙ να συγχωρέσουμε τους σφάχτες μας. ΝΑΙ στην ειρηνική συμβίωση όλων των λαών της ΓΗΣ. ΝΑΙ στον απόλυτο σεβασμό της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ---ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ.

Πριν το νεώτερο Ελληνικό κράτος, συμπληρώσει ζωή 200 ετών, υφίσταται την ιδιόρρυθμη, λυσσαλέα, εξοντωτική επίθεση των ΑΓΟΡΩΝ !!! Η προετοιμασία της τελικής επίθεσης, αρχίζει το 1974. Παρασυρθήκαμε σε ανάρμοστο, για εμάς, τρόπο ζωής. Γίναμε λάτρεις του χρήματος, του καταναλωτισμού, της σαρκός. Γίναμε επιλήσμονες, εχθροί του εαυτού μας, χάσαμε τα ιδανικά μας, την ιστορία μας, την γλώσσα μας, την πατρίδα μας, τα πιστεύω μας.

Γίναμε, έτσι νομίζουν ,ΦΡΟΥΤΟ ΩΡΙΜΟ , έτοιμο, με το πρώτο φύσημα του αγέρα, να πέσει στην ΓΗΣ, να σαπίσει, να αφανισθεί. Η χαλάρωση μας ηθικοποίησε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

Ανάμεσα μας , δεκάδες  ΕΦΙΑΛΤΕΣ, διαφεντεύουν την κρατική εξουσία, και απεργάζονται αφανισμό .

ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Προς καλοπροαίρετους-- δύσπιστους, ο λόγος τούτος.

ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΘΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Ε.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: