Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

 

                Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ:

            ‘Η με αφόρητη πίεση, ή σε απόλυτο σκοτάδι,  διαμορφώνονται και κινούνται οι  ενέργειες των Ευρωπαϊκών χωρών, σχετικά με την Ουκρανική κρίση.

            Γεωπολιτικά παιγνίδια, ή παιγνίδια εξουσίας με έπαθλο την ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ της ΓΗΣ; Όμως αν επρόκειτο για γεωπολιτικά παιγνίδια, η Ευρώπη δεν θα θυσίαζε τον εαυτόν της στον βωμό της Ουκρανίας.  Ας έλθουμε όμως στο πρόβλημα.

            1: Η Ρωσία,  όπως και οι ΗΠΑ είναι πυρηνικές δυνάμεις με 800 περίπου πυρηνικές κεφαλές εκάστη και ποτέ δεν θα ανεχθούν ήττα με συμβατικά μέσα.

            2: Η Ρωσία κατέχει περίπου το 22% του εδάφους του πλανήτη γης και μαζί με το ΙΡΑΝ κατέχουν περίπου το 45% των αποθεμάτων καυσίμων του πλανήτη. Άρα και αν ακόμη η Ευρώπη καταφέρει να υποκαταστήσει από άλλες πηγές τις εισαγωγές της από την Ρωσία (αντικειμενικά αδύνατο), θα τις πληρώσει στην διπλάσια από ότι σήμερα τιμή, με όλες τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες.

            3:  Συμπερασματικά: Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ, κυρίως, ΕΥΡΩΠΗ, πάσα θυσία θα πρέπει να επιδιώξει πολιτική λύση και συμφιλίωση με τους γείτονες της. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να προετοιμαστεί να δεχθεί 10 εκατομμύρια πρόσφυγες, μείωση του διαθεσίμου εισοδήματος των πολιτών τουλάχιστον κατά 50%, και κατάρρευση της κοινωνικής της συνοχής και της οικονομικής της οργάνωσής, που  θα την υποδουλώσουν στους Αγγλοσάξονες, για τα επόμενα 500 χρόνια


           

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: