Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΧΑΛΙΦΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ;


                              ΧΑΛΙΦΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ;

Α’: Προλεγόμενα: Αφού απείλησαν και εκβίασαν και κατέστρεψαν με τις οικονομικό/πολιτικές τους  επιλογές  την ελληνική οικονομία, , αφού μετέτρεψαν το ελληνικό κράτος σε ανοχύρωτη πόλη, βορρά στις ορέξεις του Τουρκικού Ισλάμ, αφού οδήγησαν σε απόγνωση και  αυτοκτονία χιλιάδες  ‘Έλληνες πολίτες, αφού απογύμνωσαν την Ελλάδα από τους νέους της και της έκλεψαν το επιστημονικό της δυναμικό, αφού την φόρτωσαν με χρέη που ποτέ δεν της έδωσαν και ποτέ η Ελλάδα δεν είσπραξε  (ελλειμματικοί προϋπολογισμοί δεν δίνουν δάνεια γιατί δεν έχουν κεφάλαια), τώρα αρνούμενοι την περεταίρω χρηματοδοτική τους στήριξη, την σπρώχνουν στις ΑΓΟΡΕΣ. Ο λόγος για τους σταυροφόρους του 1204, τους  ευρωπαϊκούς θεσμούς, τους εταίρους και το ΔΝΤ.  
Το Μέλλον του Ελληνισμού, του ανθρωπισμού, του πολιτισμού,  στα χέρια των ντόπιων και ξένων  ιεροδούλων της πολιτικής της Νέας Τάξης, της πλέον βρώμικης ιδεολογίας που από καιρό εις καιρό εμφανίζεται στον κόσμο και αφανίζει ανθρώπους και ανθρωπισμό.
Από κοντά οι ντόπιοι εφιάλτες, ιερόδουλοι και αυτοί της πολιτικής της  νέας τάξης, που ανέλαβαν το δύσκολο έργο παραπλάνησης των πολιτών και εφαρμογής των εντολών των  ΘΕΣΜΩΝ. Και ας μην νομισθεί ότι αποτελούνται αποκλειστικά από πολιτικούς. Πίσω από αυτούς κρύβονται χιλιάδες ελληνόφωνοι που διαμοιράζονται εαυτοίς το Ελληνικό κράτος και ροκανίζουν τα θεμέλια του.
Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές.  Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι ζούμε συνθήκες άλωσης της Αγίας πόλης από τους σταυροφόρους του 1204 μ.χ., την απογύμνωση της Πόλης της Αγίας  από τους θησαυρούς της, την λεηλασία της,  τον βιασμό, τον φόνο. Μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα ο Β’ Μωάμεθ   έχει ήδη  κυκλώσει την πόλη και απαιτεί την παράδοση της στο Ισλάμ.

  ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΙΔΗΡΑ ΡΑΒΔΟ, ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.   

Στα πλαίσια της ανήθικης ιδεολογίας τους ανήγαγαν εαυτούς εις επίγειους θεούς, και αναγνώρισαν στους εαυτούς τους το δικαίωμα να βιάζουν, να εκβιάζουν  να υποδουλώνουν ανθρώπους .
Μωροί και τυφλοί, δεν μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος ανήκει σε Αυτόν που τον έφτιαξε, και ότι τα σαρκία τους αποτελούν ένα απειροστό, μιαν ασημαντότητα μέσα στο σύμπαν.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κατέστησαν κύριοι δυνάμεων του σύμπαντος κόσμου, και ότι δια αυτών έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν τα ενεργειακά απειροστά σωματίδια του σύμπαντος κόσμου και να παράγουν έργα, ισάξια έργων Θεού.

ΜΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ,  

1: Ότι έχει αρχή, υπάγεται στην διαβρωτική δύναμη του χρόνου, και νομοτελειακά τα ανθρώπινα έργα έχουν ημερομηνία φθοράς και αποσύνθεσης και άρα είναι ένα μεγάλο ψέμα.
2: Μέσα στην φύση, τα σαρκικά όντα είναι η εξαίρεση, και ο κανόνας είναι ο κόσμος του πνεύματος. Και για τον κόσμο του πνεύματος κάθε ανθρώπινο έργο και κάθε σαρκική λειτουργία είναι αχρείαστα, και νομοτελειακά δεν μπορούν να υπάρχουν.
3: Η υπέρτατη δύναμη εις τον ΝΟΥ εδράζεται, και από τον  ΝΟΥ εκπορεύεται, και ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ είναι αποκλειστική  φύση της  Ουσίας του   Υπέρτατου Όντος, και η υπέρτατη δύναμη του ΝΟΥ, φανερώνεται δια της μοναδικότητας της Θείας ΕΝΕΡΓΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
Διά της Θείας Βούλησης ενεργοποιείται η Υπέρτατη Δύναμη, και διά αυτής ενεργοποιούνται τα ενεργειακά απειροστά σωματίδια που υπάρχουν μέσα στην δόξα και διά την δόξα του Υπέρτατου Όντος, και διά των οποίων πλάθεται παν το ορατό έργο μέσα στο σύμπαν, και γίνεται ορατή η Θεότητα του Υπέρτατου Όντος.
Και παν το ορατό αποτελεί σύνθεση ενεργειακών απειροστών σωματιδίων, και ως σύνθεση υπόκειται στην φθοροποιό δύναμη του χρόνου και εις αποσύνθεση. Με  την διαδικασία αυτή τα σύνθετα ουράνια σώματα, συνεχώς ανακαινίζονται, και διευρύνονται ποσοτικά και εις είδος.
Η σαρκική φύση του ανθρώπου σύνθετο σώμα είναι και εξ’ ορισμού υπάρχει έξω της βασιλείας των ουρανών και υπόκειται εις αποσύνθεση. Τούτα αφουγκραστείτε ΜΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ, συνειδητοποιείστε το ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ, και παύσετε να είστε πολέμιοι Θεού και πανάρχαιου λαού και έθνους  και  ανθρωπισμού , που ότι δωρεάν έλαβε από τον ΘΕΟ, δωρεάν το έδωσε στους ανθρώπους και οι άνθρωποι δωρεάν και άνοα τους δολοφονούν. ΆΝΟΑ, γιατί αν ο Θεός αποσύρει τους Έλληνες από την ΓΗΣ, τότε η ΓΗΣ παρέρχεται.  

Β’: Η γλώσσα των αριθμών; Αξιοπιστία στατιστικών

1: Μήπως υπερβάλλουμε στους χαρακτηρισμούς μας και στις θέσεις μας; Η ταπεινή απάντηση- αυτοκριτικής μας, συνηγορεί με την άποψη ότι.
Οι ανθρώπινες κοινωνίες, σε σημαντικό βαθμό, έχουν αποδεχθεί την πολιτική των βοθρολυμμάτων, θρηνούν τον θάνατο μιας …….σκυλίτσας και αδιαφορούν για τον μαζικό θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Θάνατο που προκαλείται με όλα τα διαθέσιμα μέσα του φονικού, αλλά και με την μέθοδο του οικονομικού καταναγκασμού και της ασιτίας.

 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. 

2: Πολλές φορές  επισημάναμε και το αποδείξαμε, ότι οι στατιστικές των εθνικολογιστικών μεγεθών που εκτιμά η Ελληνίδα θυγατρική της EUROSTAT, είναι μειωμένης αξιοπιστίας και καταστροφικές για την άσκηση ορθής οικονομικής πολιτικής. Η Ελληνίδα θυγατρική, με τις εκτιμήσεις της, ευλογεί την λήψη καταστροφικών μέτρων για τους ανθρώπους και την οικονομία, εισοδηματικών περικοπών, αβάσταχτης φορολογίας που απορροφά σε ορισμένες περιπτώσεις το 100% του εισοδήματος των ιδιωτών, κατασχέσεις καταθέσεων,  ξεσπίτωμα ανθρώπων με μαζικούς πλειστηριασμούς, θυμάτων της δικής τους πολιτικής  και πλείστα άλλα. Θεωρούμε χρήσιμο να επισημάνουμε.
2.1: Με τέσσερις κεφαλαιοποιήσεις των εμπορικών τραπεζών, το δημόσιο φορτώθηκε δάνεια προς τις τράπεζες ύψους 100 και πλέον δις ευρώ. Δηλαδή η ελληνική κοινωνία ξεπλήρωσε τα κόκκινα δάνεια προς τις τράπεζες. Γιατί θα πρέπει οι τράπεζες να τα εισπράξουν για δεύτερη φορά εκπλειστηριάζοντας τα σπίτια των θυμάτων της εκβιαστικής πολιτικής των εταίρων και του ΔΝΤ;
2.2: Μειώνεται η ανεργία αυξάνεται η απασχόληση, βροντοφωνάζει η Ελληνική θυγατρική της EUROSTAT. Επιτρέψατε μας σαν γενική παρατήρηση να επισημάνουμε ότι οι αθροιστικές και οι κατά κράτος μέλος στατιστικές, που δημοσιεύει η EUROSTAT, είναι έντονα μειωμένης αξιοπιστίας. Τούτο οφείλεται στην αδυναμία καταγραφής των κινήσεων ανθρώπων, κεφαλαίων και εμπορευμάτων μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λόγω της ελευθέρας διακίνησης ανθρώπων κεφαλαίων και εμπορευμάτων, οι στατιστικές αδυνατούν να συλλάβουν και να καταγράψουν π.χ. την εσωτερική μετανάστευση.
Στην περίπτωση της εργασίας οι στατιστικές με απογραφές πληθυσμού καταγράφουν ανά δεκαετία, το Ε.Ε.Δ, δηλαδή τους δυνάμενους να εργαστούν πολίτες,  το Ε.Δ. που είναι αυτοί που μπορούν και θέλουν να εργαστούν, τους απασχοληθέντες  για ένα μήνα μέσα στους τελευταίους δύο μήνες προ της απογραφής και τους ανέργους που είναι αυτοί που μπορούν και θέλουν να εργαστούν αλλά δεν βρίσκουν εργασία.
Τα δυό κυρίως τελευταία χρόνια μετανάστευσαν από την Ελλάδα σε χώρες της ΕΕ περί τις 700 χιλ. νέοι Έλληνες πολίτες. Μόνο στην Κύπρο ζουν και εργάζονται μόνιμα άνω των 200 χιλ νέων Ελλήνων. Η εσωτερική αυτή μετανάστευση δεν καταγράφεται στατιστικά, όμως στην πραγματικότητα μειώνει το ΕΕΔ, το ΕΔ, και την ανεργία, μειώσεις που ενδεχομένως να διαπιστωθούν στην επόμενη απογραφή πληθυσμού. Οι έρευνες εργασίας είναι δειγματοληπτικές, και καταγράφουν ποσοστά απασχόλησης και ανεργίας των ερωτηθέντων και απαντούντων πολιτών.
Έτσι π.χ. αν στους 10000 ερωτηθέντες που μπορούν να εργαστούν, οι 4500 ή το 45% απαντούν ότι δεν ενδιαφέρονται για εργασία.  Αν από το υπόλοιπο 55% οι 5500 απαντούν ότι μέσα στους τελευταίους δύο μήνες εργαστήκαν 15 ημέρες τουλάχιστον, οι 2500  με πλήρες ωράριο και οι 2000 με μειωμένο ωράριο. Αν οι υπόλοιποι 1000 απαντούν ότι είναι άνεργοι, άλλοι για 5 χρόνια, άλλοι για 6 μήνες.  Από τα στοιχεία αυτά υπολογίζονται οι μέσοι όροι σε ποσοστά  που είναι,
Εργατικό Δυναμικό ΕΔ= 5500 άτομα, ή 55% του ενεργού πληθυσμού.
Απασχολούμενοι 4500 άτομα ή το 81,8 του εργατικού δυναμικού.
Άνεργοι 1000 άτομα ή το 18,2% του Εργατικού Δυναμικού
Μετα ταύτα ακολουθεί η αναγωγή στο σύνολο της χώρας. Προσφεύγουμε στην βοήθεια της προ πενταετίας π.χ. απογραφής πληθυσμού με βάση την οποία το Ενεργό Εργατικό Δυναμικό ΕΕΔ καταγράφηκε σε 9,0 εκ.. Έτσι έχουμε   
                                        
                              ΕΔ=9,0χ0,55=4950 χιλ,  άτομα.

                           Απασχόληση = 4950χ 0,818=4049 χιλ. άτομα και

                           Άνεργοι         = 4950-4049=901 χιλ. άτομα. ή 18,2%

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ

ΕΕΔ= Ενεργό Εργατικό Δυναμικό= 9 εκ. άτομα,

ΕΔ = 4950 χιλ άτομα ή 55,0% επί του ΕΕΔ.

Απασχόληση = 4049 χιλ. άτομα ή 81,8% επί του ΕΔ.

Άνεργοι         = 901 χιλ άτομα ή 18,2% επί  ΕΔ. 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ;

Η ΕΛΣΤΑΡ υποθέτει ότι τα 10000 άτομα του δείγματος αντιστοιχούν στα 9 εκ άτομα της απογραφής. Όμως ο πληθυσμός της απογραφής είναι κατά 700000 άτομα που μετανάστευσαν στο εξωτερικό μικρότερος, και κατά την περίοδο διεξαγωγής της έρευνας ήταν 8300000 άτομα. Σε αυτό τον αριθμό αντιστοιχούν τα 10000 άτομα του δείγματος, ή στα 9 εκ. αντιστοιχεί δείγμα 10843 ατόμων.
Είναι ευνόητο, ότι δεν είναι δυνατό οι πολίτες να μεταναστεύουν και ο αριθμός τους να παραμένει αμετάβλητος. Με βάσει το δείγμα 10843 άτομα που αντιστοιχεί στα 9 εκ του πληθυσμού και βάση των λοιπών ευρημάτων της έρευνας προκύπτουν τα ακόλουθα.
Κατά δήλωση τους στην έρευνα και αναγωγή, 5500 χιλ. άτομα ενδιαφέρονται να εργαστούν και αποτελούν Εργατικό Δυναμικό. Προστιθεμένων και των 700000 μεταναστών το εργατικό δυναμικό αυξάνει σε  6200 χιλ άτομα,
ΕΔ=5500+ 700000=6200 χιλ άτομα.
Από αυτούς δήλωσαν ότι εργάζονται τα 4500χιλ. άτομα.
Απασχόληση 4500 χιλ άτομα ή 4500/6200=72,58% επί του Εργατικού Δυναμικού.
Άνεργοι για την Ελλάδα  6200-4500=1700 χιλ. άτομα ή ποσοστό 27,42% επί του ΕΔ.
Είναι σαφές ότι οι διαφορές με τις εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΡ είναι τεράστιες και έπεται συνέχεια.
Από τους δηλώσαντες απασχολούμενοι, τα 2000 χιλ. άτομα δήλωσαν ότι εργάζονται με μερική απασχόληση ίση σε χρόνο με το 60,0% της πλήρους απασχόλησης. Άρα σε ισοδύναμα απασχολούμενα άτομα, τα 2000 χιλ., αντιστοιχούν με 1200 χιλ άτομα και η συνολική απασχόληση σε ισοδύναμα άτομα μειώνεται σε 3700χιλ άτομα ή στο 3700/ 6200=59,7% του Εργατικού δυναμικού.
Άρα, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία που σε τάξη μεγέθους αντιστοιχούν με την Ελληνική πραγματικότητα,  θα πρέπει η οικονομία να δημιουργήσει        6200-3700= 2500 χιλ. νέες θέσεις εργασίας για να απασχολήσει τους άνεργους και να επαναπατρισθούν οι 700000 μετανάστες στην πατρίδα τους. Για κάθε μόνιμη θέση εργασίας απαιτούνται νέες καθαρές επενδύσεις της τάξεως των 200000 ευρώ και συνολικά απαιτούνται καθαρές επενδύσεις της τάξεως των 500 δις. ευρώ.
ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΕΡΙ ‘’ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ’’.

Στην οικονομία όλα τα οικονομικά μεγέθη συσχετίζονται μεταξύ τους και
 αλληλοεπηρεάζονται. Υπερεκτίμηση της απασχόλησης, οδηγεί με μαθηματική  νομοτέλεια σε υπερεκτίμηση του εισοδήματος, η υπερεκτίμηση του εισοδήματος οδηγεί σε υπερεκτίμηση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών και γενικότερα σε υπερεκτίμηση των οικονομικών τους αντοχών. Το χειρότερο, οδηγεί στην λήψη ακραίων μέτρων και στην λιμοκτονία των πολιτών.

3: Προς αξιωματική αντιπολίτευση:

‘’Ξυπνάτε με το αγέρι της αυγής,  ο ΣΥΡΙΖΑ χαρούμενα προσμένει, για να θρηνήσετε  όλοι μαζί, την χώρα μας την χιλιοπροδομένη …..’’
(Τουλάχιστον δεν διαβάζατε την έκθεση του ΟΔΔΗΧ που περιλαμβάνεται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του έτους 2018):
Τεύχος Μαρτίου 2018, του Υπ. Οικονομικών. Εκτέλεση κρατικού προϋπολογισμού. Ο κρατικός προϋπολογισμός διαφέρει του Γενικού κρατικού προϋπολογισμού κατά τα πεπραγμένα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης. Με την επιφύλαξη αυτή και επειδή το Υπ. Οικονομικών έχει μπλοκάρει τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Γενικής κυβέρνηση αναφέρουμε
3.1: Εκτιμήσεις πραγματοποιήσεων για το 2017, Πρωτογενές πλεόνασμα θετικό  1940 εκ ευρώ, ΙΣΟΖΥΓΙΟ, δηλαδή μετά την εξόφληση των τόκων, Ταμειακό έλλειμμα 4268 εκ. ευρώ
3.2: Μέτα την εξόφληση υποχρεώσεων προηγουμένων ετών τα ποσά διαμορφώνονται ως εξής. 

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ( -183) ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΙΣΟΖΥΓΙΟ, ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ (- 6391) ΕΚ ΕΥΡΩ.

            3.3: Τα ταμειακά πλεονάσματα κατατίθενται στις τράπεζες. Από συγκεντρωτικές καταστάσεις ΝΧΙ όπως δημοσιεύονται από την ΤτΕ.

            3.3.1:  Καταθέσεις και REPOS κεντρικής κυβέρνησης, σε όλες τις τράπεζες, από 15337 εκ ευρώ των Ιανουάριο 2017, μειώθηκαν σε 14616 δις τον Δεκέμβριο του 2017 και αυξήθηκαν σε 20753 εκ τον Φεβρουάριο του 2018.  Δηλαδή η αύξηση κατά 6137 εκ. παρατηρείται μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2018, και όχι μέσα στο 2017 με το πρωτογενές πλεόνασμα των 7 δις ευρώ.
Αντίστοιχα με τις πιο πάνω χρονολογίες οι καταθέσεις ΟΤΑ και ΟΚΑ από 6342 εκ. ευρώ, αυξήθηκαν σε 9552 τον Δεκέμβριο και μειώθηκαν σε 6848 τον Φεβρουάριο.
                        Αθροιστικά καταθέσεις και REPOS της γενικής κυβέρνησης αυξήθηκαν κατά 2496 δις το 2017 και κατά 3433 εκ. το πρώτο δίμηνο του 2018. Συνολικά παρατηρείται αύξηση 5929 εκ. ευρώ. Άρα συναλλαγές του πρώτου διμήνου του 2018, μεταφέρθηκαν στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 2017.
           
            ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

                         Από τα στοιχεία του ΟΔΔΗΧ προκύπτει ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 το χρέος της χώρας σε έντοκα και REPOS ήταν 24 δις ευρώ και τον Δεκέμβριο του  ιδίου έτους οι υποχρεώσεις αυτές της χώρας αυξήθηκαν σε 30 δις. ευρώ. Άρα αύξηση χρέους κατά 6 δις. ευρώ. Προσθέσατε στο ποσό αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης που σύμφωνα με ειδήσεις από την ΕΛΣΤΑΤ ανέρχεται σε 1454 εκ ευρώ, και το ψευδεπίγραφο πλεόνασμα αυξάνεται σε 7454 εκ. ποσό που ισούται με 7,454/ 177,7= 4,2 %. Αυτός ο αριθμός είναι το ποσοστό που κατά το Υπ. Οικονομικών, εκτίμησε η EUROSTAT.
            Επειδή όμως το πρωτογενές αποτέλεσμα μετά την εξόφληση υποχρεώσεων προηγουμένων οικονομικών ετών είναι αρνητικό και επειδή τα δάνεια δεν συνιστούν Πλεόνασμα, έπεται αβιάστως ότι οι εκτιμήσεις της EUROSTAT, (όπως ισχυρίζεται το Υπ. Οικονομικών) δεν είναι αξιόπιστες .
                        Μάλλον πρόκειται για το ταμειακό αποθεματικό των 10 δις ευρώ που πρέπει να υπάρχει ως εγγύηση αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να δημιουργηθούν από την … καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.
           
       ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Προαναγγελία ότι το χρέος της Ελλάδας  είναι βιώσιμο και δεν είναι αναγκαία η όποια σοβαρή αναδιάρθρωση του, (εκτός αν κάνει το θαύμα του, το …μισητό ΔΝΤ).  Κάποια αναδιάρθρωση θα γίνει, έτσι για να εδραιωθεί η εσαεί μετατροπή της Ελλάδος σε Χαλιφάτο της Ευρώπης.

Γ’: Η γλώσσα των αριθμών: Βίος αβίωτος, κοινωνίας, οικονομίας, χρέους και Ελληνικού κράτους.
Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα του Ελληνικού χρέους πολλές φορές, και επιστημονικά αποδείξαμε ότι χωρίς απομείωση του, τουλάχιστον κατά 50% η Ελληνική οικονομία και όχι απλά το χρέος, δεν είναι ΒΙΩΣΙΜΗ. Ακόμη μια φορά, και ίσως ωφελήσει
1: Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΔΔΗΧ, οι υποχρεώσεις της Ελλάδας σε τοκοχρεολύσια, την περίοδο 2018- 2030, αφαιρούμενης της αναχρηματοδότησης των 20 ομολόγων του PSI, ανέρχονται σε 227 δις ευρώ, από τα οποία τα 134 δις είναι τόκοι και τα 83 δις είναι χρεολύσια, δηλαδή εξόφληση χρέους. Άρα κατά μέσο όρο ετησίως, θα πρέπει να πληρώνονται 18,9 δις ευρώ ή 18,9/177=10,6% επί του ΑΕΠ.
Και το ερώτημα είναι. Ποιος νουνεχής άνθρωπος δύναται να δεχτεί ότι υπάρχει στο κόσμο οικονομία που να αντέχει σε τόσο μεγάλο βάρος; Και ακόμη περισσότερο να προσδοκά αύξηση του ΑΕΠ όταν υπάρχει ετησίως διαρροή ενεργού ζήτησης 10,6% επί του ΑΕΠ; Και ακόμη πιο περισσότερο, να προσδοκά Υπερδιπλασιασμό των ετήσιων εξαγωγών για να στηριχθεί η σταθεροποίηση του ΑΕΠ στα σημερινά επίπεδα;
Άρα χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς νέες περικοπές εισοδημάτων και αύξηση της φορολογίας και κατά άμεσο τρόπο

 ΚΑΘΑΡΗ ΣΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ  ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 50% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Σε αντίθετη περίπτωση, το πατριωτικό και ανθρωπιστικό καθήκον επιβάλει την άμεση κήρυξη της χώρας σε χρεοκοπία και άμεση υιοθέτηση της δραχμής ως δεύτερου εθνικού νομίσματος.
2: Ας αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα. Υποθέσουμε μέση ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 4,0%. Με αυτό τον ρυθμό το ΑΕΠ το 2030 θα φθάσει τα 272 δις ευρώ, από 170 δις το 2018. Η σωρευτική αύξηση του ΑΕΠ στα 12 χρόνια, από 2018 έως 2030, εκτιμάται σε 617 δις. ευρώ .
3: Για να μείνει η παραγωγική ικανότητα του επενδυμένου παγίου κεφαλαίου σταθερή, θα πρέπει να επανεπενδύεται η φυσική του φθορά, που εκτιμάται στο 2,5% και ανέρχεται σε 29,75 δις. ευρώ  ετησίως, και σε 357 δις. στα 12 χρόνια. Για να αυτοχρηματοδοτηθεί απαιτούνται ισόποσες ακαθάριστες αποταμιεύσεις,  17,5% επί του ΑΕΠ, έναντι αρνητικής αποταμίευσης που είναι σήμερα.
4: Για να υπάρξει σωρευτική αύξηση του ΑΕΠ κατά 617 δις ευρώ απαιτούνται νέες πάγιες επενδύσεις της τάξεως των 714 δις ευρώ. Το σωρευτικό κόστος των επενδύσεων αυτών στην 12ετία , σε τόκους και αποσβέσεις ανέρχεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε 7%. Το σωρευτικό κόστος εκτιμάται σε 252 δις ευρώ και μειώνει ισόποσα το διαθέσιμο ΑΕΠ.
5: Δανειζόμενοι τα 227δις. (που απαιτούνται για την εξόφληση των τοκοχρεολυσίων της περιόδου 2018- 2030) ευρώ από την ελεύθερη αγορά, το αθροιστικό τοκοχρεολύσιο εκτιμάται σε 284 δις ευρώ. ΆΡΑ συνολικό κόστος 284+252=536 δις έναντι 617 δις που είναι η προσδοκώμενη αύξησή του ΑΕΠ.  Μας απομένουν    

                                        617-536=81 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

6: Για να επιτευχθούν οι αναφερθέντες παραγωγικοί άθλοι απαιτούνται 4,5 δις. ημέρες εργασίας. Τα εναπομείναντα 81 δις επαρκούν για ημερήσια αμοιβή 18 ευρώ και ετήσια αμοιβή 18χ250=4500 ευρώ προ φορολογίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: και με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το Ελληνικό δημόσιο χρέος όπως υπάρχει σήμερα, καθιστά την οικονομία έντονα μη βιώσιμη και ανήμπορη να εξοφλήσει τα χρέη που τις φόρτωσαν οι θεσμοί και το ΔΝΤ.

Δ’: Το χρέος και το Χαλιφάτο η ΕΛΛΑΣ:
Οσημέραι και γίνεται εμφανέστερη η ύπαρξη ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ μεταξύ των τριών παραγόντων της υπό πλήρη εξέλιξη γενοκτονίας του Ελληνισμού. Δηλώσεις αξιωματούχων (κ. ΠΑΪΤΤ πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα περί ενεργειακής συνεργασίας)  και διαρροές, παρέχουν ισχυρότατες ενδείξεις σε βαθμό αποδείξεων, ότι η Ελλάς κατέστη το θανάσιμο παίγνιο στα χέρια των εταίρων και των συμμάχων της.
Και οι σύμμαχοι είναι οι ΗΠΑ, που με την εκπεφρασμένη θετική βούληση των ντόπιων  Ιεροδούλων της πολιτικής της ΝΤΠ που νομίζουν ότι κυβερνούν την Ελλάδα,  κατέστησαν την Ελλάδα κέντρο των γεωπολιτικών επιδιώξεων τους, αποκλεισμού της Ρωσίας από τον υπόλοιπο κόσμο και εξόντωσης της.
Η ανοχή που επιδεικνύει η Ελλάδα απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα, αποτελεί σοβαρή ένδειξη ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για επιτήρηση του Αιγαίου και αποκλεισμό ή επιτήρηση της διέλευσης Ρωσικών πλοίων από το Αιγαίο. Άρα υπάρχει θετική ανταπόκριση των ντόπιων Ιεροδούλων της πολιτικής της ΝΤΠ, για κάποια μορφή συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Και η Ρωσία ας μην έχει καμιά αμφιβολία ότι τελικά, η Τουρκία θα ενδώσει στις πιέσεις του ΝΑΤΟ.
Η επίλυση του προβλήματος της ονοματολογίας των ΣΚΟΠΙΩΝ, εντάσσετε στις ίδιες και ευρύτερες γεωπολιτικές επιδιώξεις των ΗΠΑ, απέναντι σε Ρωσία και Ευρώπη. Ο Στρατιωτικός και οικονομικός έλεγχος των Βαλκανίων, περνάει από την Ελλάδα και της Ευρώπης και της Ρωσίας, περνάει από τα Βαλκάνια.  Άρα οι σύμμαχοι θέλουν μιαν Ελλάδα μακροχρόνια άβουλη και υποτακτική στις εντολές του ΝΑΤΟ.
Τον ρόλο ΤΟΥ ΑΒΟΥΛΟΥ τον ανέλαβε το ΔΝΤ και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί. Σχεδόν μετά βεβαιότητας, οι  όποιες ρυθμίσεις του χρέους,  θα αφορούν επιμήκυνση της εξόφλησης του, και θα συνδέονται με πλήρως ελεγχόμενους από τις ….. αγορές παράγοντες, με πρόσθετα φορολογικά μέτρα, ( με συνέπεια τις στρατιές ανέργων και  εκπατρισμό των Ελλήνων από την πατρίδα τους), με μειώσεις εισοδημάτων και καταλήστευσης των περιουσιών τους.  Ταυτόχρονα θα πουλάνε ελπίδα με ασήμαντες κοινωνικές παροχές διάρκειας μηνών. Δεν είναι υπερβολή ο ισχυρισμός ότι το μόνο σπίτι που θα παραμείνει στους Έλληνες θα είναι οι σπηλιές των βουνών και το μόνο χωράφι θα είναι οι πλαγιές των βουνών. 
Γνωρίζουν οι ανήθικοι Ιερόδουλοι της ΝΤΠ,  ότι η πείνα σε συνδυασμό με την εμπορία της ελπίδας και την πολιτική του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ, συσπειρώνει τις μάζες γύρω από τον δυνατόν, γύρω από την εξουσία και τις αποξενώνει από ιδέες, ηθική και πατρίδα.
Ευχόμαστε ολόψυχα όλα αυτά να είναι φαντασιώσεις. Όμως γράφουμε, αναλύουμε, διαπιστώνουμε και συμπεράνουμε, από το 2010, και τα άρθρα μας είναι δημοσιευμένα στο axentrika25. Δεν είμαστε προφήτες και δεν διεκδικούμε Θείον χάρισμα που δεν μας δόθηκε. Όμως όλες οι προβλέψεις μας επαληθεύτηκαν και στις λεπτομέρειες τους.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ; Ασφαλώς υπάρχει, ΆΝΩΘΕΝ. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι η πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός, είναι απόρροια ΗΘΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Η Ελληνική κοινωνία εκβιαζόμενη και απειλούμενη, θυσίασε στον βωμό του ευρώ ιδέες, ηθική, Θεόν και πατρίδα. Θυσίασε τον άνθρωπο στον βωμό του Πιθηκάνθρωπου, αποστάτησε από Θεόν όπως κάποτε κάποια άλλη πατρίδα και όμοια θα υποστεί και αυτή τις βαρύτατες συνέπειες της δικής της αποστασίας.

Και τι εστί η ΗΘΙΚΗ; Ότι είναι σύμφωνο με την ουσία και την λειτουργία της φύσης τούτο είναι και ηθικό, κατά τον  ΑΡΙΣΟΤΕΛΗ. Και η ρήση αυτή Θεόπνευστη είναι, γιατί ουσία και λειτουργία η φύση, ΣΟΦΙΑ και ΠΛΑΣΜΑ του ΕΝΟΣ Θεού είναι.
 
ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ; Μωροί και τυφλοί, αναζητούν Θεό μέσα στην κόλαση. Ούτε Θεός προς αυτούς, ούτε αυτοί προς Θεόν θέλετε καταξιωθεί πορεύεστε. Παραμένετε στα ίδια και θέλετε αναμνηστεί και υποστεί τα ίδια. 






  


Δεν υπάρχουν σχόλια: