Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΕΣ Ή ΕΦΙΑΛΤΕΣ;

                             ΑΝΟΕΣ Ή ΕΦΙΑΛΤΕΣ;

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΕΣ, οι εφιάλτες δοτοί εξουσιαστές, ειδησεογράφοι και σχολιογράφοι, γιατί η δύσμοιροι Ελλάδα, δια της  ψευδεπίγραφης επιλεγόμενης δόσης, χρηματοδοτεί την αύξηση της ρευστότητας των οικονομιών των δανειστριών χωρών.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΕΣ εφιάλτες δοτοί εξουσιαστές, επί κεφαλής πορείας οπαδών του πολιτισμού των ΒΛΜ/ΤΩΝ και του ΤΙΠΟΤΑ, και της κατάργησης, ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ.
 Ναι η Ελλάδα είναι ΙΔΕΑ και οι άνοες πανηγυρίζουν την κατάργηση των ιδεών, και κατά προέκταση την κατάλυση του Ελληνικού κράτους, την γενοκτονία των Ελλήνων και τον
ιστορικό αφανισμό του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

1: Το 2012 ολόκληρο το κρατικό χρέος της Ελλάδας ήταν σε ομόλογα και κρατείτο από τις Ευρωπαϊκές τράπεζες και τους Ευρωπαϊκούς θεσμικούς επενδυτές. Η αδυναμία της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις της, εγκυμονούσε τον κίνδυνο κατάρρευσης του συστήματος των Εμπορικών τραπεζών, όπως οι ίδιοι οι κοινοτικοί εταίροι μας πίστευαν.
Επιστρατεύθηκε τότε, το 2012,  η ψευδεπίγραφη Βενιζέλια αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους, διά της οποίας η Ελλάδα θα πληρώσει κατά  την τετραετία 2021- 2024, 104,73δις, από τα οποία χρεολύσια 38,09δις και τόκοι 66,63 δις ευρώ. Συναθροίζοντας και 20 δις προκαταβολές τόκων και προεξόφλησης χρεολυσίων, το συνολικό ποσό συμποσείται σε 124, 73 δις ευρώ έναντι 100 δις ευρώ που ήταν η ονομαστική μείωση του χρέους.

2: ΤΙ ΑΛΛΟ: Το ιδιωτικό χρέος της Ελλάδας μετατράπηκε σε διακρατικό, εξοφλήθηκαν και διασώθηκαν οι Ευρωπαϊκές εμπορικές τράπεζες και οι θεσμικοί επενδυτές με χρήματα του νομισματικού συστήματος, δηλαδή της ΕΚΤ,  χωρίς την παραμικρή από μέρους των δανειστών οικονομικής επιβάρυνσης.  Απλά για λόγους παραπλάνησης των δύσμοιρων Ελλήνων πολιτών, τα βάρη της αναδιάρθρωσης μεταφέρθηκαν μετά το 2020.

 3: ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ: Τι είχες Γιάννη  τι είχα πάντα. Απάτη στην απάτη. Μα την αλήθεια, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μπορεί κάποιος που δανείζεται για να επιβιώσει ο ίδιος, ότι μπορεί να δανείσει τρίτους; Υπάρχει κανείς που μπορεί να δώσει κάτι που δεν έχει; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι οι δανείστριες χώρες της Ευρωζώνης επιβάρυναν έστω και με ένα ευρώ τους πολίτες τους ή την οικονομία τους για δάνεια που …θεωρητικά χορήγησαν προς την Ελλάδα; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι οι κατά υπέρβαση ελλειμματικές χώρες όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία, ή Ισπανία και άλλες μπορούν να δανείσουν την Ελλάδα επιβαρύνοντας έστω και με ένα ευρώ τους πολίτες τους ή την οικονομία τους;
 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ;

  4: Το 2012 η εξαγορά από τους ιδιώτες των Ελληνικών ομολόγων έγινε με κεφάλαια του ευρωπαϊκού νομισματικού συστήματος, δηλαδή από την ΕΚΤ και χρεώθηκαν με τα ποσά αυτά αναλογικά οι δανείστριες χώρες. Την λήξη των χρεωστικών αυτών ομολόγων, οι δανείστριες χώρες την αναχρηματοδοτούν με την έκδοση νέων ομολόγων. Πρόκειται δηλαδή για διηνεκή δάνεια χωρίς λήξη, που διευκολύνουν την επικράτηση της Γερμανικής πολιτικής στην ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. Τα δάνεια αυτά εξοφλούνται από Ελληνικής πλευράς, με ετήσιες δόσεις, χωρίς να υπάρχει συσχετισμός με την εξόφληση των αντίστοιχων δανείων των δανειστών προς την ΕΚΤ. .

5:  Έτσι κατά την εξόφληση δόσης του Ελληνικού χρέους, και αν ακόμη συσχετίζεται με αντίστοιχη λήξη ίσου ποσού λήξης χρέους των δανειστών προς την ΕΚΤ, συμβαίνουν τα ακόλουθα, που συνιστούν την νέα διηνεκή Ελληνική τραγωδία. Οι δανειστές εξοφλούν την δόση των δανείων τους προς την ΕΚΤ, με την αναχρηματοδότηση τους, δηλαδή με την έκδοση νέων ομολόγων.
Η Ελλάδα εξοφλεί την λήξασα δόση του χρέους της προς τους δανειστές με κεφάλαια (μετρητά)  του ευρωπαϊκού νομισματικού συστήματος, δηλαδή της ΕΚΤ.  Τα κεφάλαια (μετρητά) αυτά χορηγούνται προς τους δανειστές για εξόφληση παλαιού τους χρέους προς την Ελλάδα, και οι δανειστές εξοφλούν την αντίστοιχη υποχρέωση τους προς την ΕΚΤ, με την έκδοση νέων ομολόγων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

Από το ποσό της δόσης ούτε ένα ευρώ δεν εισρέει στην Ελλάδα. Το ονομαστικό ποσό του συνολικού χρέους της Ελλάδας παραμένει αμετάβλητο και αναδιαρθρώνεται χρονικά, δηλαδή επιμηκύνεται η εξόφληση του. Έναντι της επιμήκυνσης αυτής η Ελλάδα επιβαρύνεται με τόκους και στερείται ισόποσης ρευστότητας.
Οι υποχρεώσεις των δανειστών προς την ΕΚΤ, αυξάνονται κατά το ποσό της δόσης. Με τα μετρητά που εισπράττουν από την ΕΚΤ αυξάνουν, χωρίς το παραμικρό κόστος τόκων, την ρευστότητα της οικονομίας τους. Το κόστος αύξησης της ρευστότητας πληρώνεται από την δύσμοιρη Ελλάδα.
Από την διαδικασία αυτή, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν επιβαρύνονται ούτε με ένα ευρώ για δάνεια προς την Ελλάδα,  και άθελα τους, ελέω των κυβερνήσεων τους,  κατακλέβουν την Ελλάδα.
Στυγνή, ανάλγητη και σατανική αποικιοκρατική ευρωπαϊκή πολιτική κατά της Ελλάδας, που   συνειδητά οδηγεί σε κατάλυση του Ελληνικού κράτους και γενοκτονία των Ελλήνων και του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.

ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: