Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.


ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.

1: Ζύγισαν, Συσκέφτηκαν ,και αποφάσισαν. Αντάλλαξαν της ‘’γης το μέτρημα’’, τον Ελληνικό πολιτισμό, για μια χούφτα ευρώ,  
 

                                 2:Η νέα Ελλάδα τρώει την Ελλάδα.



 

 

3: Σε αυτόν τον ναό, δίνεται ο όρκος της νέας τάξης πραγμάτων. Σύμβολό  του το ευρώ, το όχημα της παγκοσμιοποίησης. Και ο όρκος, ομνύω

 ‘’ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΣΡΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΕΣΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. 



                                             
 

4: Ελευθερία- Δημοκρατία,  καταπατήθηκαν και καταλύθηκαν  στη γη που γεννήθηκαν,  εν ονόματι των θεσμών.  


                                                      

 
         

5: Ευρώ πάση θυσία και η  πρόνοια του θεού μαμωνά.

5.1: Εκτελείται η Κύπρος


                                           
 
5.2: Τους αφαίρεσαν την αξιοπρέπεια, το φιλότιμο, τα οράματα την πίστη και την πατρίδα, και τους έκαναν σκλάβους.



 

5,3: ΚΛΑΨΕ  ΕΛΛΑΔΑ Η ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ, για μια χούφτα ευρώ, πούλησες τους αιώνες σου.



 

6: Τα αποκαλυπτήρια. Όλα είναι  προ αιώνων αποφασισμένα και αριστοτεχνικά προσχεδιασμένα. Χριστιανισμός- Ελληνισμός, οι αδυσώπητοι εχθροί  της παγκοσμιοποίησης.
Όσο υπάρχουν οι ιδέες και όσο θα υπάρχουν φορείς αυτών των ιδεών, η επίτευξη της επιδίωξης είναι αδύνατοι. Σκοτώστε του Ελληνορθόδοξους, σκοτώστε τους Έλληνες, για να ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως και να δοξαστεί ο νέος επίγειος θεός, που έμβλημα του έχει το ακατανίκητο ευρώ.

Έλλην είναι ιδιότητα κυρίως πνευματική και όχι βιολογική. Μακάριος όποιος έχει και τις δύο ιδιότητες. Αυτός εις θυσία και εις κρίμα ανθρώπων υπάρχει


 

Α: Ελεύθερος, στου μύθου τον απλόχωρο να περπατώ, εκεί που πλάθονται οι αθάνατοι και εκεί να αναζητώ την μάνα των ηρώων.

Κόρη πανέμορφη, λευκοφορούσα, έχει πάτη μας τον Όλυμπο, στεφάνι στο κεφάλι τον καταγάλανο ουρανό. Στα χέρια της, εις το ζερβό κρατάει την Ελλάδα και στο δεξί την λευτεριά. Μήτρα και σπέρμα είναι τα δύο, και όταν αυτή τα σμίγει, τότε γεννιούνται οι ήρωες.

Αυτοί σαν τον Γρηγόρη του Μαχαιρά της Τροίας τον Αχιλλέα, που ξεγελούν τον χάροντα και αθάνατοι μένουν στη γης, ιδέες στον αγέρα, φως και ελπίδα στην κατασκότεινη σκλαβιά, πύρωμα σκλαβωμένων. Ακούστε τι μας λένε.

Έλληνες μου, η λευτεριά κερδίζεται με αίμα από τους λίγους και οι πολλοί την χαίρονται.  

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΤΙΜΗΤΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ.







Β: Η επιλογή είναι δική μας. Θεό, πατρίδα ή μαμωνά;






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: