Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΟΙ ΣΟΥΜΒΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


                                        ΟΙ ΣΟΥΜΠΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

            <<Σπορά των  Ναζί, που εκκολάφθηκε από μήτρα βιασθέντων γυναικών .  Είναι πολίτες του Ελληνικού Κράτους, φέρουν  Ελληνικά ονόματα, είναι από γέννησης τους εγγεγραμμένοι στα Ναζιστικά μητρώα. Με την αμέριστη βοήθεια των  Μητροπολιτικών αρχών, κατέλαβαν και κατέχουν τις δομές  εξουσίας του Ελληνικού κράτους, και εξυπηρετούν ευλαβικά τα συμφέροντα της Αρίας φυλής>>
        ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, θέλουμε συμφωνία, θέλουμε συμφωνία, θέλουμε συμφωνία με τους εταίρους, καθυστερούμε, τελειώνουν τα ταμειακά αποθεματικά, η κυβέρνηση μας πάει στα βράχια.

Είναι αυτοί που υπέγραψαν και αποδέχτηκαν για το 2015  εξόφληση χρέους της τάξης των 24 δις. ευρώ που μαζί με τους  πληρωτέους τόκους συμποσούνται άνω των  30 δις ευρώ. Είναι αυτοί που γνώριζαν, χρόνια πριν,  ότι ήταν αδύνατο η Ελληνική οικονομία με όποια κυβέρνηση, να μπορέσει να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλη εξόφληση χρέους.   

                                       ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.


Είναι αυτοί που γνώριζαν ότι οι Ευρωπαίοι Εταίροι προαποφάσισαν τον εξαναγκασμό εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και συνυπέγραψαν την απόφαση τουςαυτή, και επεδίωξαν την πρόωρη παράδοση της κυβερνητικής  εξουσίας σε έναν ανυποψίαστο πολιτικό συνασπισμό, για να σώσουν τα σαρκία τους,  καταστρέφοντας την Ελλάδα.

ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.

Το χρέος των εμπορικών τραπεζών  προς την ΚΤΕ και εμπορικές τράπεζες της Ευρωζώνης και λοιπών τραπεζών της ΕΕ , εκτινάχτηκε από 85732 εκ ευρώ τον Νοέμβριο του2014,  σε 119896 εκ. τον Μάρτιο του 2015, δηλαδή κατά 39,8%.

Το σημαντικότατο όμως είναι ότι οι λοιπές Ευρωπαϊκές τράπεζες, μείωσαν τις τοποθετήσεις τους στις Ελληνικές τράπεζες από 40519 εκ. το Νοέμβριο του 2014, σε 12921 εκ. τον Μάρτιο του 2015, δηλαδή κατά  27598 εκ ευρώ. Από αυτά τα 19024 εκ ευρώ ή το 68,9%,   μειώθηκαν το δίμηνο Δεκεμβρίου 2014 και Ιανουαρίου 2015, δηλαδή προ των εκλογών του Ιανουαρίου.

Είναι πρόδηλο ότι οι εξελίξεις προαποφασίστηκαν και μάλιστα πριν την προκήρυξη των εκλογών. Είναι πρόδηλο ότι οι εταίροι αισθάνονται ικανοποιημένοι από την καταστροφή που προκάλεσαν στην Ελλάδα και προαποφάσισαν ή την στυγνή αποικιοποίηση της ή την απαλλαγή της Ευρωζώνης από την  Ελλάδα.

ΝΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.  Η αποβολή δεν είναι νομικά εφικτή, είναι όμως απόλυτα εφικτός ο στραγγαλισμός της Ελλάδας από την ΕΚΤ¸ όπως έγινε και στην περίπτωση της Κύπρου.

Για να βεβαιωθούν απόλυτα για την επιτυχία των σχεδιασμών τους, με δηλώσεις κατατρομοκράτησης των πολιτών και με απευθείας οδηγίες προς τους εγχώριους ΣΟΥΜΒΛΕΡ, προκάλεσαν και προκαλούν, τεράστια εκροή καταθέσεων της  τάξης των 32079 εκ. ευρώ το τετράμηνο Νοεμβρίου 2014 και Μαρτίου 2015. Η μείωση αυτή προέρχεται κατά 3333 εκ. από μείωση των καταθέσεων ταμιευτηρίου, και κατά το υπόλοιπο από μείωση των καταθέσεων προθεσμίας κατά  23228 εκ.  και των καταθέσεων κατοίκων εξωτερικού κατά 5518 εκ ευρώ.

Οι μεταβολές αυτές προκάλεσαν αύξηση των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων των εμπορικών τραπεζών προς την ΕΚΤ από 44853 εκ. ευρώ τον Νοέμβριο του 2014, σε 107182 εκ ευρώ τον Μάρτιο του 2015.

ΈΤΣΙ Η ΕΚΤ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ. 

Οι συνέπειες της πτώχευσης φαντάζουν τραγικές για την Ελληνική οικονομία , και αυτές τις ενδεχόμενες συνέπειες έκαναν σημαία τους οι δανειστές και επισείοντας την,  καθοδηγούν τους ΣΟΥΜΒΛΕΡ και κατατρομοκρατούν την Ελλάδα.
ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;

Την Ελλάδα των Σουμβλέρ, την Ελλάδα των διαπλεκομένων, των ληστών του δημοσίου πλούτου, των πιθηκανθρώπων που αφού λαφυραγώγησαν την κληρονομιά των Ελλήνων, σπεύδουν ομαδικά να περισώσουν τα λάφυρα τους εξάγοντας τα σε ξένες τράπεζες, και να ολοκληρώσουν την καταστροφή..

ΚΑΙ  ΕΤΣΙ,     

Στερούν την Ελληνική οικονομία από τους αναγκαίους χρηματικούς πόρους, και μας εξαναγκάζουν να γίνομαι επαίτες των δικών μας χρημάτων. Ναι τα δικά μας χρήματα εκλιπαρούμε τους δανειστές να μας δανείσουν, και για να μας τα δανείσουν ζητούν σαν αντάλλαγμα την ψυχή της Ελλάδας. Και οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς παρέμειναν και παραμένουν θεατές της  πρωτοφανούς αφαίμαξης της οικονομίας. Θα μπορούσε η ΤτΕ να απαγορεύσει το σπάσιμο των συμβολαίων προθεσμιακών καταθέσεων και να περιοριστεί η διαρροή τους στο ελάχιστο.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ; ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣ:

Ως λαός εύπιστος, ζούμε μέσα στην ανοησία που μας σερβίρουν οι Νεοταξίτες. Οι μεν ευρώ πάση θυσία και οι δε ευρώ για τον λαό. Έγκλημα ήταν η προσχώρηση της Ελλάδας στην σχιζοφρένεια του ευρώ. Πολλαπλό έγκλημα είναι η παραμονή της Ελλάδας στην σχιζοφρένεια.

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.  Υποθετική η απάντηση στο  ερώτημα ποιες οι δολοφονικές συνέπειες της αποχώρησης της Ελλάδας από το Ευρώ; Εξαρτάται,

1: Η ισχύς του οποιουδήποτε νομίσματος εξαρτάται απόλυτα από την εμπιστοσύνη με την οποία το περιβάλουν οι συναλλασσόμενοι, δηλαδή εμείς.

2: Η ισοτιμία του κάθε εθνικού νομίσματος προσδιορίζεται από το αποτέλεσμα στις εξωτερικές μας συναλλαγές, και από την κίνηση κεφαλαίων μεταξύ Ελλάδας και λοιπού κόσμου.

 Το έλλειμμα στις εξωτερικές μας συναλλαγές έχει ελαχιστοποιηθεί, άνετα μπορεί να γίνει πλεόνασμα και συνεπώς από την πλευρά αυτή κανένας κίνδυνος.

Η ενδεχόμενη, με μεγάλη πιθανότητα,  φυγή κεφαλαίων, είναι το αναμενόμενο μεγάλο πρόβλημα το οποίο κατά μεγάλο ποσοστό αντιμετωπίζεται με βάση τους κανόνες προστασίας του εθνικού νομίσματος, όπως αυτοί ισχύουν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Πέραν αυτών, το εθνικό μας νόμισμα δεν είναι διεθνές νόμισμα και δεν υποχρεούμαστε να  ανταλλάσουμε σε συνάλλαγμα τις δραχμές πέραν ορισμένου ποσού που διακρατούνται από κατοίκους του εξωτερικού.

 Παρά ταύτα το πρόβλημα είναι υπαρκτό, κυρίως επειδή τα ρευστά περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων πολιτών διακρατούνται σε ευρώ, και επειδή μεγάλος όγκος συναλλαγών (τουριστικό) διενεργείται σε ξένο νόμισμα και επειδή τα Μ.Μ. Παραπληροφόρησης διέσυραν στην συνείδηση των πολιτών την δραχμή.  Όλα αυτά τα κεφάλαια, με την προοπτική της υποτίμησης θα επιχειρήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό, για να επανέλθουν και να κερδοσκοπήσουν όταν θα γίνει η υποτίμηση, την όποια  θα προκαλέσουν με την  συμπεριφορά τους, οι ίδιοι οι κερδοσκόποι.

Και στην απευκταία αυτή περίπτωση, είναι τούτο θανάσιμο ενδεχόμενο για την Ελληνική οικονομία;  ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΧΙ, ΝΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΧΙ.  Όχι γιατί έτσι η Ελληνική οικονομία θα εξαγοράσει με χάρτινο χρήμα συνάλλαγμα, με το οποίο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις, χωρίς φόρους, περικοπές εισοδημάτων, απολύσεις και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας ΜΑΣ.

 Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ  ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟ ΕΥΧΗ. 

Γίνεται ευχή, γιατί ο εξαναγκασμός εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, συνεπάγεται αυτόματα την υιοθέτηση νέου εθνικού νομίσματος, και τούτο συνεπάγεται αυτόματα την δραχμοποίηση όλων των καταθέσεων σε ΕΥΡΩ στις Ελληνικές εμπορικές τράπεζες. Τα ευρώ παύουν να αποτελούν συνάλλαγμα για την Ελληνική οικονομία ικανά να εξοφλήσουν  χρέος.

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ το ευρώ είναι το όχημα της Μεσσιανικού τύπου παγκοσμιοποίησης, είναι το όχημα αγελοποίησης, ζωοποίησης , υποδούλωσης της ανθρώπινης συνείδησης  και  του ανθρώπινου σώματος, είναι το όχημα ανακοπής της καταστροφής του κράτους του Εωσφόρου επί της γης η οποία οδηγεί κατευθείαν στην κόλαση.

ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Δέσμια των ιδεολογημάτων της και των Δαρβινιστικών υπαρξιακών της αντιλήψεων, αδυνατεί να κατανοήσει ότι  ο άνθρωπος είναι ένα μόνο μέρος του άπειρου σύμπαντος και όχι το κεντρικό σημείο αναφοράς της λειτουργίας του όλου. Ιδεολογικά, αποστασιοποιημένη από την πατριωτική αριστερά, θεωρεί ότι ο διεθνισμός ή η παγκοσμιοποίηση,  αποτελεί νομοτελειακά την κατάληξη των εθνικών κοινωνιών πάνω στην γη ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΑ, όπου όλα τα όντα του ζωικού βασιλείου πάνω στη γη, θα ζουν χωρίς διακρίσεις και  εν αγαστή σύμπνοια  για να ΤΡΩΝΕ.

Για το λόγο αυτό πασχίζει να επιτύχει μερίδιο εξουσίας, και ούτε καν διανοείται να προβεί σε ενέργειες που κατά την  κοινή άποψη υπονομεύουν το ΕΥΡΩ, το όχημα της παγκοσμιοποίησης

Ανέχεται απαθής τον νομισματικό στραγγαλισμό της Ελληνικής οικονομίας, και όπου και όταν λάχει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ομνύει στο όνομα της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, απεμπολώντας έτσι τα διαπραγματευτικά ατού της Ελλάδας.

Επικαλείται ότι η εντολή που έλαβε από τους πολίτες είναι, ‘’σκληρή διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωζώνης’’. Υποκατέστησε την ΤΡΟΪΚΑ με τους ΘΕΣΜΟΥΣ και οι θεσμοί, όπως και η ΤΡΟΪΚΑ, διαπραγματευόμενοι, διατάσσουν, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΠΝΙΓΩ. Και αυτοί παρακολουθούν απαθείς, δέσμιοι των ιδεολογημάτων τους,  τον πνιγμό της Ελλάδας.

Αποκούμπι τους το δημοψήφισμα, η υπεκφυγή και για να καταστήσουν τους πολίτες συνένοχους του εγκλήματος που βλέπουν να έρχεται. Ασφαλέστατα προσχηματικό, γιατί Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

ΟΧΙ,  είναι κοινωνική η επιλογή , ‘’όχι άλλη λιτότητα, απλούστατα γιατί τα όποια περιθώρια εξαθλίωσης των πολιτών έχουν προ πολλού υπερκερασθεί’’.

ΟΧΙ,  είναι οικονομική επιλογή η μη πληρωμή τοκοχρεολυσίων, γιατί η όποια ικανότητα της οικονομίας να παράγει οικονομικό πλεόνασμα έχει υπερκεραστεί προ πολλού χρόνου.

ΟΧΙ, η εσωτερική πτώχευση που απαιτούν οι δανειστές και ανεξήγητα διαπραγματεύεται η κυβέρνηση δεν είναι Ελληνική επιλογή, είναι πράξη απείρως χειρότερη από εκείνη της άλωσης της πόλης. Αποτελεί πράξη εξανδραποδισμού των Ελλήνων από την πατρώα γη, και παράδοση της Ελληνίδας γης στους δανειστές, για να την μετατρέψουν σε σκλαβοπάζαρο των Ασιατών λάθρο ή μη, μεταναστών.

Η πατρίδα διέρχεται κρίσιμες στιγμές και το επαπειλούμενο είναι η υπόσταση του ελληνισμού και του ελληνικού κράτους.

  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΧΤΕΣ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΟΜΟΘΥΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ                                                                              

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: