Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΝΕΟ PSI- ΕΥΡΩ Β".

ΝΕΟ PSI - ΕΥΡΩ Β’


Πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι φωνές των ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ, για νέο ψευδεπίγραφο κούρεμα! και καθιέρωσης του ευρώ Β’ (διαλογής) σαν νόμισμα των υπερχρεωμένων χωρών της Ευρωζώνης, δηλαδή της Ελλάδος και αύριο της ….Κύπρου.

Η Ελληνική οικονομία έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, και αυτό είναι ορατό διά γυμνού οφθαλμού. Οι δανειστές μας, όπως και όλοι οι οικονομικοί αναλυτές είναι σίγουροι, ότι στο άμεσο και το μακρινών μέλλο, δεν υπάρχει ελπίδα να εισπράξου τα κεφάλαια που η Ελλάδα τους χρωστάει και που αυτοί …ΠΟΤΕ δεν της δάνεισαν. Οι μόνοι που δεν βλέπου τα επερχόμενα, στα πλαίσια της πολιτικής ‘’ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ’’ είναι οι εταίροι της τριμερούς διακυβέρνησης .Οι επίσημοι δανειστές μας, που είναι οι κεντρικές τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης, και κυρίως η ΕΚΤ, στα πλαίσια της Ελληνό/σωτήριας αποστολής τους, και για να περισώσουν ότι μπορέσουν από τα κέρδη τους σε βάρος της Ελλάδας ( αγόρασα στη δευτερογενή αγορά, Ελληνικά ομόλογα στο 19%, και μας τα χρεώνου στο 100% της αξίας τους). μεθοδεύουν ,

1: Την προεξόφληση των Ελληνικών ομολόγων που διακρατούν και αντικατάστασης τους με νέα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, μακράς χρονικής διάρκειας λήξεως,

2: Είσπραξης τόκων και επί των αντικατασταθέντων και επί των νέων ομολόγων, όπως καθιερώθηκε με το προηγούμενο ψευδεπίγραφο PSI.

3: Στο αμέσως επόμενο διάστημα και στα πλαίσια της αναδιαπραγμάτευσης που ζητάει η τριμερής διακυβέρνησης της Ελλάδος, καθιέρωση για τις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης, του ευρώ Β’, δια του οποίου θα εξουδετερώνονται οι δυσμενείς επιδράσεις της κρίσης χρέους επί της ισοτιμίας του ευρώ. Βασικά χαρακτηριστικά του νέου νομίσματος θα είναι,

α: Έκδοση και έλεγχος της προσφοράς και της ισοτιμίας ανταλλαγής του με το ευρώ Α’, από την ΕΚΤ η οποία θα νέμεται και την υπεραξία που συνεπάγεται το εκδοτικό προνόμιο, και που εκτιμάται σε 2 δις ευρώ, ετησίως.

β: Θα είναι υποχρεωτικά δεκτό, για τον διακανονισμό των διεθνών υποχρεώσεων της Ελλάδας, από τις Κεντρικές τράπεζες, οι οποίες θα το ανταλλάσσουν με το Ευρώ Α’, στην ισοτιμία που θα ορίζει η ΕΚΤ.

γ: Οι διεθνείς συναλλαγές της χώρας θα γίνονται σε ευρώ Α, και θα διακανονίζονται από την ΕΚΤ.΄

Με την μεθόδευση αυτή, προσφέρεται άλλοθι στην πολιτική ‘’ευρώ πάση θυσία’’, και η ρευστότητα της οικονομίας, και το βιοτικό και οικονομικό επίπεδο της Ελλάδος θα εξαρτώνται αποκλειστικά από τις αποφάσεις της ΕΚΤ. Είναι ένα σύστημα που προσαυξάνει, εκατό και πλέον φορές τα κακά χαρακτηριστικά της επιστροφής στη ΔΡΑΧΜΗ και ακυρώνει όλα τα πλεονεκτήματα. Είναι ένα σύστημα που υποβιβάζει την Ελλάδα 10 σκαλοπάτια κάτω και από το απεχθές καθεστώς της ΑΠΟΙΚΙΑΣ.

Εμείς, από αρκετά πριν, εισηγηθήκαμε και τη καθιέρωση της δραχμής, ως δεύτερο εθνικό μας νόμισμα, το οποίο να εκδίδεται και να ελέγχεται η κυκλοφορία του από την τράπεζα της Ελλάδας. Η ισοτιμία της, οριζόμενης αρχικά 1:1 με το Ευρώ, να καθορίζεται, όπως και για κάθε άλλο νόμισμα στην αγορά συναλλάγματος.

Το ευρώ παραμένει εθνικό μας νόμισμα διακανονισμού των εξωτερικών μας συναλλαγών, υποχρεωτικά δεκτό στις συν/γές μεταξύ ιδιωτών και προαιρετικά δεκτό στις συν/γές μεταξύ κράτους και ιδιωτών.

Η δραχμή να είναι υποχρεωτικά δεκτή στις συν/γές μεταξύ κράτους και ιδιωτών και προαιρετικά δεκτή στις συν/γές μεταξύ ιδιωτών. (ίδε σχετικά, axentrika25)

Ελπίζουμε, παρά τους φόβους μας, ότι η κυβέρνηση δεν θα προσχωρήσει και δεν θα προχωρήσει στην αποδοχή ΝΕΟΥ PSI και συστήματος ευρώ Β’. Το χάρτινο χρήμα, είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου στον οικονομικό τομέα. Συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των λαών όλου του κόσμου. Είναι όμως και κατάρα, που οδηγεί στην καταστροφή κρατών και την υποδούλωση λαών.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Β’, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.



-





Δεν υπάρχουν σχόλια: