Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ, ΗΛΙΘΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ.

ΠΛΑΝΟΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Ο ηλιθίως δεν είναι κατά ανάγκη ηλίθιος. Ο ηλίθιος όμως κατά ανάγκη, ηλιθιολογεί. Ο ηλίθιος δεν έχει άποψη, για αυτό, ποτέ και κανείς, δεν μπόρεσε να τον πείσει να αλλάξει άποψη. Έχει εξασθενημένη μνήμη, για αυτό ο ύστερος του λόγος δεν έχει λογική συνέπεια με τον πρότερων του λόγο. Έχει μόνο αυτογνωσία και κίνητρο των πράξεων του είναι η ηδονή που του προσφέρει η ικανοποίηση των παθών του και ειδικότερα η εγωπάθεια και η πλεονεξία.

ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ: Εάλω η Ελλάς, ο λόγος ενεκρώθην, ο δυνάστης ανενόχλητα ασελγεί επί ναρκωμένων σωμάτων. Ελπίδα δεν διαφαίνεται και από ανθρώπους σωτηρία δεν αναμένεται.

ΕΛΠΙΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ.

Οι προσκυνημένοι αποκαλυπτόμενοι, επιχαίρουν, και λοιδορούμενοι αποθρασύνονται. Δεν ακούνε, δεν βλέπουν , δεν φοβούνται τους …. Όχλους. Ασύστολα και ξεδιάντροπα, τρομοκρατούν, απειλούν, παραπλανούν, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ δολοφονούν ανθρώπους. Αισθάνονται ασφαλείς. Είναι οι G.T., οι εκλεκτοί του μεγάλου αφεντικού, το οποίο από αιώνες αιώνων, σχεδιάζει και μολύνει τον αγέρα που αναπνέουν οι άνθρωποι.

Με την ανοχή του Πάπα της Ρώμης, άλωσαν το διεθνές σύστημα εμπορικών τραπεζών. Εξαγόρασαν και ελέγχου κατά απόλυτο τρόπο τα μέσα μαζικής ενημερώσεως τα Μ.Μ.Ε.. Θεοποίησαν στην συνείδηση των ανθρώπων το χρήμα, πρώτα το δολάριο, με την βοήθεια του οποίου οικοδομήθηκε η υπερδύναμης των ΗΠΑ, ύστερα το ευρώ με την βοήθεια του οποίου ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ η Ευρώπη. < <και εθαύμασεν όλη η γη οπίσω του θηρίου,… ότι μία των κεφαλών αυτού ως εσφαγμένη εις θάνατον και η πληγή του θανάτου αυτού εθεραπεύθη.>>

Εξαγόρασαν τους κυβερνήτες των κρατών, μετέτρεψαν την Δημοκρατία σε παζάρι εξαγοράς συνειδήσεων. Κατέλαβαν ΟΛΑ τα πόστα εξουσίας, άλωσαν τις δομές του κράτους. Μετέτρεψαν τα σχολεία σε πλυντήρια εγκεφάλων, επηρεασμού συνειδήσεων, και παραγωγής προσκυνημένων. Θεοποίησα των καταναλωτισμό, διέγειραν τα πάθη και ζωοποίησαν την ζωή των ανθρώπων. Μεταχειρίζονται τους ανθρώπους σαν αγέλες χοιριδίων προς πάχυνση, και ανυποψίαστους τους οδηγούν στην σφαγή. << και θαυμάσονται οι κατοικούντες επί της γης, ων ου γέγραπται τα ονόματα επί το βιβλίον της ζωής >>

Οι εξαγορασμένοι κυβερνήτες , παρέδωσα το κρατικό προνόμιο έκδοσης νομίσματος, στο διεθνές, μονοπωλιακά οργανωμένο, σύστημα εμπορικών τραπεζών. Πρωτογενές και δευτερογενές χρήμα, τελούν υπό τον απόλυτον έλεγχο άγνωστων και αδιαφανών κέντρων εξουσίας. Οι κεντρικές τράπεζες Ευρώπης και ΗΠΑ, πρόσφατα, παρέδωσαν 1200δις ευρώ στις εμπορικές τράπεζες, με επιτόκιο 0,7% και ουσιαστικά χωρίς ημερομηνία λήξης, για να δανείσου ιδιώτες και κράτη με επιτόκιο 2,8-5,0%. Τα Ευρωπαϊκά κράτη χρωστάνε στις εμπορικές τράπεζες το 160% του εθνικού τους εισοδήματος. Το ενεργητικό των ΕΤ είναι 3,5 φορές το ύψος του ΑΕΠ των χωρών της Ευρωζώνης.

Την ίδια στιγμή ζητούν την ψυχή της Ελλάδος, σαν αντάλλαγμα, για δάνειο 130δις ευρώ, με επιτόκιο 4,3%. Δεν είναι δάνειο … αλλά δανεισμός κλοπιμαίων. Υπερβολές; Δυστυχώς όχι. Η παραχώρηση του εκδοτικού προνομίου στην ΕΚΤ, αφαιρεί από την Ελλάδα κεφάλαια 42,5 δις ευρώ. Σε σχέση με τον μέσο όρο της ευρωζώνης, η ρευστότητα της Ελληνικής οικονομίας, είναι μειωμένη κατά 110δις ευρώ, με απόλυτη ευθύνη της ΕΚΤ και της ΤΕ, και με αντίστοιχο όφελος των ισχυρών χωρών της Ευρωζώνης. Με επιτόκιο 4% οι απώλειες της Ελλάδας, για νομισματικούς λόγους, εκτιμούνται σε 175 δις ευρώ.

Το πρόβλημα σήμερα είναι Ελληνικό, αύριο θα είναι πανευρωπαϊκό. Η οικονομική δύναμη των αδιαφανών κέντρων εξουσίας είναι πολλαπλάσια της αντίστοιχης όλων των χωρών της ΕΕ. Ελέγχουν απόλυτα την ποσότητα του Θεοποιημένου, στην συνείδηση της…. Αγοράς, χρήματος. Εξαγοράζουν και ελέγχουν τα πάντα. Όπου δεν πίπτει το χρήμα τους, πίπτει ο… θάνατος. Δεν υπάρχουν ηγέτες που να θέλουν και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αγορές. Για αυτούς οι ΚΑΙΡΟΙ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ.

Εχθρός τους ότι το εθνικό, εθνικός στρατός , εθνική παιδεία, εθνική παραγωγή ,και πάνω από όλα, εθνικό νόμισμα. Χωρίς την κατάργηση των εθνικών νομισμάτων η επικράτηση τους είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ. Κάθε συζήτηση για επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, την δραχμή, τους είναι απόλυτα μισητή και αιτία… θανάτου. Θανάσιμος εχθρός τους η Ελληνική κοσμοθεωρία και οι φορείς της. Πρώτη εντολή,

ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.



ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Οι ΜΕΝ άφησαν τις πύλες αφύλακτες και ανενόχλητα οι εχθροί εισήλθαν στην πόλη. Οι ΔΕ, αντιπολιτεύονταν ψελλίζοντας. Πορείας δρομολογηθείσης, ο ΜΕΝ αποχωρεί, δια … δημοψηφίσματος, δηλώνοντας παρών, το οποίο αποδέχεται ο ΔΕ. Αφορμής δοθείσης, ο ΔΕ ορμάει να σώσει τον Ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό. Στο Βωμό της ακατάσχετης ευρωλαγνείας, ο ΜΕΝ και ο ΔΕ, ο αποχωρήσας παρόντας και οι νεοαφηχθέντες, ορατοί και αόρατοι, θυσιάζουν την πορεία της Ελλάδος μέσα στο χρόνο. Οι υπογραφές και οι δηλώσεις ευρωλαγνείας, αυξάνονται κατά γεωμετρική πρόοδο, για να …. σωθεί η Ελλάδα από το χείλος του γκρεμού, που την οδήγησε η πολιτική του ΜΕΝ, την οποία εφαρμόζει ο ΔΕ , ο οποίος συναποφασίζει με τον ΜΕΝ. Τα πιο πάνω αποτελούν τον ορισμό του ΧΑΟΥΣ. Τα πιο κάτω αποτελούν το ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ αχαλίνωτης προπαγάνδας, Σταλινικού τύπου. ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.

Τα οικονομικά:

Ct=C0/1,23t +(1,23t-1)/0,23.1,23t-1(Yg+ Yf-D-Sp)

Όπου, CT=Κατανάλωση την περίοδο (t). Yf=Συντάξεις κ.λ.π μεταβιβάσεις

‘ ‘ ‘ ‘ C0=Κατανάλωση την περίοδο (0). D=άμεσοι φόροι.

‘ ‘ ‘ ‘ Yg=Εισόδημα δημόσιου τομέα Sp=ιδιωτική αποταμίευση.

Η σχέση αυτή, είναι ταυτότητα, και ισχύει κατά απόλυτο τρόπο. Μόνη υπόθεση. Το ύψος της παραγωγής της περιόδου (t+1), προσαρμόζεται στο ύψος της ζήτησης της περιόδου (t). Πολυπλοκότερες οικονομετρικές σχέσεις, οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα, και δίνουν ποσά της ίδιας τάξης μεγέθους με τα εμφανιζόμενα πιο κάτω.

Από τα πιο πάνω προκύπτουν τα ακόλουθα.

1:Με την αύξηση του ΦΠΑ από 18% σε 23%, και σε πέντε κύκλους, η κατανάλωση μειώνεται κατά 12% και η παραγωγή προϊόντων του ιδιωτικού τομέα, μειώνεται κατά 15, 5%.

2: Με ταυτόχρονη αύξηση της άμεσης φορολογικής επιβάρυνσης ( D ή Yf ) και μείωσης των συντάξεων κατά 30%, η κατανάλωση σε πέντε κύκλους, μειώνεται κατά 20,7%, και η παραγωγή προϊόντων του ιδιωτικού τομέα μειώνεται κατά 23,9%.

3:Με ταυτόχρονη μείωση των εισοδημάτων του δημόσιου τομέα ( Yg), κατά 16,5%, η κατανάλωση , σε πέντε κύκλους, μειώνεται κατά 29,5% και η παραγωγή προϊόντων του ιδιωτικού τομέα, μειώνεται κατά 32,3%.

4: Με τις προϋποθέσεις της τρίτης περιπτώσεως, για να περιοριστεί η μείωση της κατανάλωσης στο 20,7% και της παραγωγής στο 23,9%, η κατανάλωση χρηματοδοτείται με ρευστοποίηση καταθέσεων, της τάξεως 30 δις ευρώ, ή κατά 3,2% της κατανάλωσης. Συνεπώς τα περί μαζικής εξαγωγής καταθέσεων στο εξωτερικό, είναι κατά μεγάλο ποσοστό ασυναρτησίες.

5: Η 4η περίπτωση, χαρακτηρίζει την Ελληνική οικονομία. Με τις προϋποθέσεις της τρίτης περιπτώσεως, ΣΕ 10 ΚΥΚΛΟΥΣ, η κατανάλωση μειώνεται κατά 39%, και η παραγωγή κατά 41,5%. Για να περιοριστεί η μείωση της κατανάλωσης και της παραγωγής, αντίστοιχα, κατά 20,7% και 23,9%, απαιτείται ρευστοποίηση καταθέσεων της τάξεως των 46 δις ευρώ.

6: Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι η ακολουθουμένη διαδικασία δημοσιονομικής εξυγίανσης είναι αποκλίνουσα, δηλαδή δεν οδηγεί σε ισορροπία, έστω και σε χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης και εισοδήματος.

7: Τα νέα μέτρα που λαμβάνονται σωρηδόν, κατά νομοτελειακή αναγκαιότητα, οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση την Ελληνική οικονομία.

8: Τα περί αναπτυξιακών μέτρων, αποτελούν προϊόν ηθελημένης άγνοιας, δηλαδή φθηνή προπαγάνδα. Η Ελληνική οικονομία είναι βυθισμένη σε βαθιά ύφεση, παράγει σημαντικά λιγότερα από ότι η παραγωγική της ικανότητα της επιτρέπει. Ανάπτυξη σημαίνει αύξηση της παραγωγικής ικανότητας. Ποιος νουνεχής επιχειρηματίας, κτίζει επιχείρηση χωρίς προοπτική παραγωγικής αξιοποίησης της;;

9: Με την ακολουθουμένη πολιτική δημοσιονομικής εξυγίανσης, για να σταματήσει το βάθεμα της ύφεσης της Ελληνικής οικονομίας, αναγκαία και ικανή προϋπόθεση είναι, η αύξηση των εξαγωγών κατά ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσοστά. Επιδιώκεται δηλαδή το ΑΔΥΝΑΤΟ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Είναι φανερό ότι το νέο μνημόνιο οδηγεί σε πλήρη αποδιοργάνωση και κατάρρευση της οικονομίας, η οποία αναπόφευκτα θα απειλήσει και την κοινωνική συνοχή. Στους επόμενους μήνες, θα πρέπει να αναμένεται ένταση της παραπληροφόρησης, η οποία θα επηρεάσει και την αξιοπιστία των αριθμών.

Όσο τα δημοσιονομικά στοιχεία θα διαψεύδουν τις προσδοκίες των εξαπατημένων και εξαπατούντων, τόσο και περισσότερο το ενδιαφέρον θα μετατοπίζεται από την …. Σωτηρία της πατρίδας, στην ατομική σωτηρία.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Το πολιτικό μας σύστημα αποδείχτηκε δημιουργός προβλημάτων και ανίκανο να αντιμετωπίσει έστω και μικρά ακόμη προβλήματα. Δεν είναι απλά πρόβλημα ατόμων, είναι πρόβλημα δομής. Μιας δομής που επέτρεψε την ανέλιξη στην πολιτική εξουσία, ατόμων χωρίς επαγγελματικά, διοικητικά και πατριωτικά προσόντα, μιας δομής που επιτρέπει την κατάλυση του συντάγματος από τους συγγραφείς του. Μιας δομής που επιτρέπει την κατάλυση της δημοκρατίας στη γενέτειρα της.

Στους επόμενους μήνες θα παρακολουθήσουμε πολλά και απροσδόκητα. Εκλογές, με τις ψιθυριστές αντιρρήσεις της ΝΔ, δεν πρέπει να αναμένονται τους επόμενους μήνες. Στο τέλος της τετραετίας, ΙΣΩΣ, η ΑΝΑΓΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της Ελλάδος να οδηγήσει σε κηρύξει της χώρας σε εμπόλεμη κατάσταση. Σχέδια αιώνων δεν εγκαταλείπονται επειδή οι Έλληνες λιμοκτονούν


Θα πληρώσουμε βαρύ το τίμημα της αποστασίας μας από τον δικό μας τρόπο ζωής και την προσχώρηση μας σε Δυτικά πρότυπα. Μέχρι και το 2015 θα γευόμαστε την κόλαση. Όμως όταν η Ευρώπη θα περνά τις πύλες της κόλασης, οι Έλληνες θα παραμείνουμε εκτός.

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ:









Δεν υπάρχουν σχόλια: